Gå til innhold

Anmeldelse: Fallout 3: Game of The Year Edition (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men nå hørtes jeg kanskje veldig pedantisk og negativ ut. :p Fint at dere anmelder sånne kompilasjoner, husker jeg satte pris på det da Bethesda gjorde det samme med Morrowind og Oblivion (selv om Morrowind baserte seg på tradisjonelle expansions heller enn DLC), og jeg er stort sett enig med karakterene (Point Lookout er klart best) selv om jeg syntes du var vel streng med stakkars The Pitt.

Lenke til kommentar

Fallout 3 var et spill jeg lenge så frem til. Dessverre ble jeg veldig skuffet, mye (kanskje bare?) fordi spillmotoren er den samme som i Oblivion (som jeg har noen hundre timer bak meg i). For meg ble dette, for å bruke det populære uttrykket, "Oblivion with guns", og jeg klarte ikke å ta spillmotorens "tolkning" av Fallout 3s postapokalyptiske verden seriøst. Jeg skulle egentlig skrive en ordentlig omtale av spillet, men det ble med noen korte ord på bloggen min - jeg dømte meg selv inhabil i forhold til en skikkelig omtale. Og oppgraderingspakkene hadde dessverre ikke mye å si...

 

Dessverre, får man si - jeg kunne likt spillet mye mer hadde det ikke vært for dette!

Lenke til kommentar

Låner Fallout 3 av fetteren min, men jeg lurer på om jeg skal sende til tilbake og bare kjøpe meg Game of the Year edition. Har et par hundre timer i Oblivion bak meg jeg også, men jeg spiller så mye rart at det er deilig med rollespil man kan slappe av med i perioder.

 

Takk til Gamer for å få meg til å bruke enda mer penger.

Lenke til kommentar

"Her finner du mange nye fiender, blant annet Cher."

Spontanlatter gjorde at jeg inhalerte lunsjen min og nesten ble kvalt. (ok, kvalt er en overdrivelse) Men du ble nesten en morder der! :p

 

Det er faktisk Cher som er en av de nye fiendene. Han har et meget kraftig angrep også. Hun synger "Do you believe in life after love", noe som får karakteren du er til å bli sinnsyk ca fem sekunder. Så det beste er å bruke en sniper på henne før du kommer for nærmt.

 

Men fra spøk til alvor, jeg skal ha meg denne pakken til pc. Har spillet uten dlc til X360 og det var knallbra. Men det blir nesten samme pris å kjøpe GOTY versjonen til pc som det blir å kjøpe alle dlc til X360. Må bare vente litt før jeg kjøper da det er så mange andre spill jeg vil ha.

Lenke til kommentar

Har bestilt dette til PS3. Ser ikke i artikkelen at det også er kommet til PS3 og PC, står kun X360. Er dette noen spesiell versjon?

 

Anmeldelsen er kun av Xbox 360-versjonen, da det var denne vi mottok fra utgiver. Hvis du ser i produktinformasjonsvinduet på høyresiden av anmeldelsen vil du likevel få se alle tilgjengelige versjoner :)

Lenke til kommentar

Må være ett av tidenes spill. Har selv rundt 300 timer på fallout 3 på xbox 360.

Var veldig bekymret for at det kom til å bli bare oblivion (et spill jeg på pc også har rundt 300 timer på) med skytevåpen da det ble lansert. Heldigvis tok jeg grundig feil. Spillet har jo selvfølgelig store likhetstrekk med oblivion, spesiellt når det kommer til både utseende og "feelingen" du får av NPCer, men det ser jeg ikke akkurat på som negativt. Med tanke på at det er samme utvikler og grafikkmotor, så har de jo gjort en god jobb med å lage et spill som er så ulikt men samtidig så likt oblivion uten at hverken det ene eller det andre er noe negativt. :)

Lenke til kommentar

Har spillet på steam. Men har lyst på ekstrapakkene. Har enda ikke kjøpt de fordi Games for windows forsurer kjøpet.

 

Finnes det alternativer for meg der jeg slipper å måtte gå gjennom games for windows for å få det kjøpt?

Vi får nok bare vente og se.. Selv sitter jeg i samme boks.

 

Netsen så jeg vurderer å piratkopiere GOTY bare pga dette! hrmf <_<

Lenke til kommentar

Nå kommer jeg sikkert til å gjøre meg svært upopulær...

Jeg er muligens en av de få som ikke synes at grunnhistorien i Fallout 3 var noe særlig. Jeg følte den ble veldig statisk, og slett ikke så påvirket av de individuelle valgene som man kunne ønske. SPOILER: I tillegg synes jeg det er betenkelig at den ene karakteren som drar hovedpersonen innover i plottet (hans/hennes far) dør såpass tidlig i historien. Jeg følte at jeg min karakter, en onskapsfull bitch, mistet all motivasjon for å fullføre historien etter hans død, ettersom han faktisk var det eneste mennesket som overhodet hadde noen betydning for henne... Hadde det ikke vært for at jeg ønsket å se om det var noen twists og turns framover i historien kunne jeg like gjerne sluttet å forfølge hovedplottet da han døde. Jeg valgte allikevel å fortsette. Waste of time. Jeg spilte også spillet som en liten engel, og det var jo jaggu nøyaktig samme historien, uavhengig av hva pokker man gjorde. Klart at snillingen hadde motivasjon til å fullføre farens drøm om fri flyt av rent vann etc, men jeg synes helt oppriktig at historien var for flat...

Nuvel.

Forøvrig hadde jeg ingen problemer med gjenbruken av Oblivion-motoren, og jeg digger å tusle rundt i Capital Wasteland. VATS systemet fungerer bra, og gir noe ekstra til kampene. Og det er kult at det kommer expansions til konsollspill, det har jo ikke akkurat vært dusinvare, så det skal de ha for.

Endret av Gaute
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...