Gå til innhold

Vellykket filmtjeneste til Xbox 360


Mauli

Anbefalte innlegg

Skaff deg en 360 og prøv........

 

Ser iallfall ingen forskjell på BD version av Watchmen og Zune version

 

nytter ikke. som man ser så er alle de som er negative til dette de som bare har psn nick. disse fanboyene vil være negative til dette og si at det er bluray eller ingenting. helt til de kan leie på ps3 selvsagt... da er det nok bra skal du se.

 

Sånn er det hver gang :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter å ha testet litt er jeg er rimelig fornøyd med denne tjenesten. Jeg lastet ned TROY i HD før jeg så den. Hadde litt problemer med nedlastingen, men jeg tror det var Xboxen som fusket, ikke Zune. Kvaliteten var flott. Ikke full Blu-ray kvalitet men det hadde jeg ikke forventet heller. The Last Samurai så jeg direkte i HD. Der varierte kvaliteten fra flott til forferdelig alt etter hvor mye trafikk det var på linja mi. Avspillingen stoppet også helt opp et par ganger. Alt i alt er jeg fornøyd. Men i fremtiden kommer jeg nok til å laste ned HD-filmene mens SD-filmene blir sett direkte, da dette ser ut til å funke best med min internetthastighet. Det eneste problemet nå er filmutvalget. Håper de pøser på med både nye og gamle filmer fremover.

Lenke til kommentar

dårlig med filmer denne uken....Hadde håpet på Transformers 2 i dag

Den? Den tror jeg at jeg har sett 3-4 ganger etter kino'n jeg :p Ikke i HD vell og merke...

 

OT: Alt i alt er jeg fornøyd med Zune, har kun hatt det lille problemet mitt i starten. Alle de andre filmene jeg har lastet ned har funket perfekt. :) Satser på at filmbibliotekt fortsetter å vokse, og vi får se filmer på Zune før de kommer ut på BD eller DVD.

Lenke til kommentar

Hva skjer?.....Ingen Xtival i Norge, UK kontoen min har en egen Xtival kanal, men ikke Norsk konto. Men det 3 for 2 tilbudet er jo uansett latterlig, du får valget mellom 1 -EN- film gratis(Fast & Furious) og det er bare 1 HD film som er mulig til vanlig SD pris og det er Watchmen

Endret av Kewy
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvor mye av en film burde man egentlig laste ned før man begynner å se den? Jeg valgte å laste ned den nyeste Harry Potter filmen istedenfor streaming, men tenkte ikke over hvor lang tid det ville ta. Filen er tross alt på 11GB. Så jeg lurer på hvor mange prosent den burde få laste ned før jeg trykker play for å slippe hakking og stopp i filmen. (Er på 12% nå og filmen varer i to timer og 33 minutter)

Lenke til kommentar

Preview er vel rimelig mye dårligere enn selve produktet ja, men jeg kan ikke si at jeg skjønner et kvekk av hva de som sier at dette kan måle seg med Blu-Ray prater om. Jeg sitter med en linje på ca 10mb, en 32" HDTV og jeg lastet ned filmen (Harry Potter and the Half-Blood Prince) før jeg så den.

 

Kvaliteten er LANGT under Blu-Ray. LANGT. Jeg har sett rips på Pirate Bay med bedre kvalitet. Dette blir nok kun brukt igjen om jeg får akutt behov for å se en film der og da og ikke har mulighet til å snippe innom en butikk for å kjøpe Blu-Ray versjonen.

Lenke til kommentar

Å si at man ikke kan være fanboy når man har flere konsoller blir bare dumt å si.

 

Er egentlig 60 kroner så dyrt egentlig? Med tanke på at videoutleie forsatt vel koster rundt 60-80 kroner? Og det trossalt vanlig dvder som må tilbakevendes dagen etterpå.

 

Aner ikke hvor du bor, men her jeg bor, koster det 25kr dagen å leie dvd, og 30 kr for bluray. Jeg velger heller å leie, som er billigere enn på zune, med bedre kvalitet på lyd og bilde.

 

Kan ikke tro at HD filmer med 30mb/s skal fungere å streame smertefritt når folk har internettlinjer på 4mb/s. Hvis ikke det er kompirmert sønder og sammen, noe som det sikkert også er.

 

 

Skaff deg en 360 og prøv........

 

Ser iallfall ingen forskjell på BD version av Watchmen og Zune version

Jeg testet filmen bare fordi du sa det, og jeg syntes det var mye mer artifacts på xbox versjonen. Samtidig så mistet bilde litt dybde. For ikke å snakke om lyden. Foretrekker HD lyd sendt bitstream til forsterker, enn gammel dd 5.1.

 

Men det er pga det er så gigantisk forskjell på lyd hvis man har et bra anlegg som klarer å vise dette. Og er ikke noe ps3 fan. Bruker xboxen mer

Lenke til kommentar

Jeg har en 32" TV med 720p, og når det ikke ser ut som Blu-Ray her engang, da ser det iallefall ikke ut som Blu-Ray på større skjermer. Jo større flate jo tydeligere vil kompresjonen være. Men jeg må nesten teste ut litt flere filmer før jeg dømmer kvaliteten altfor langt ned, men det er ingen tvil om at det er bra til å være nettbasert, men ikke på linje med Blu-Ray.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...