Gå til innhold

The Legend of Zelda: Skyward Sword


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg lurer på om noen gang vansklighetsgrad vil bli implitert i zelda spillene? Noen av spillene er enklere enn andre, men siste boss i TP var litt antiklimaks, å ha 20 hjerter, og kun miste 1/4, føler ikke seg veldig truet da.

 

Edit: håper vi får lov å stenge av bildet av Wii mote inni spillet, er veldig irriterende :p

 

Graffiken, utifra det lille vi har sett ser inbydende ut, jeg personlig likte grafikken i TP, historien der også var mer spesiell enn noen av de andre med unntaken av OoT selvsagt;). TP hadde jo en tvist!

 

Med den nye måten å spille på så spørs hvor vansklig det egentlig blir. Hvis ikke denne motion pluss tullet blir bundlet med zelda, så blir jeg sur...

Endret av amir90
Lenke til kommentar

Eg håper ihvertfall det. Syns det er på tide med ett friskt pust i Zelda spillene. Musikken i TP var aldri på høgde med OOT på noe vis, og det hørtes veldig billig og tynnt ut hos meg. Greit nok det er nostalgisk og slik det har vert, men noe nytt i serien kan man jo ønske seg :) Så lenge Link forblir stum :p

Lenke til kommentar

Musikken MÅ være orkestrert. Opplevelsen kan heve seg flere hakk. Introen til Super Smash Bros. Brawl ble 10 ganger mer episk med kor og orkester, og Super Mario Galaxy ble jo også orkestrert, noe som fungerte utmerket! Nå vet jeg ikke helt sikkert hvem som skal komponere musikken til Zelda Skyward Sword, men regner med det er Koji Kondo som også stod bak Super Mario Galaxy. I så fall har jeg god tro på at musikken i Zelda SS blir orkestrert.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Grafikken ser forferdelig ut, som en blanding mellom Twilight princess og the wind walker.

Eg beholder min våte drøm om en mature rated Zelda tittel.

Er seriøst lei av alle disse spillene for små unger. Zelda skal være mørkt og skummel. Som ocarina of time. nuff said.

 

Er enig med deg når det gjelder "en mature rated Zelda tittel", vil gjerne se et helt nytt Zelda-spill som ikke ligner på noen av forgjerngerne. Om de prøver å overgå OoT så må de nok prøve noe helt annet enn å plassere Link på himmelen. Hva med at Ganondorf har tatt over Hyrule og verdensbefolkning må bo under jorda, eller no slikt? Jeg ønsker et mørkere Zelda-spill enn TP, men det er nok bare moi.

Endret av Mr Bubbles
Lenke til kommentar

Ja jeg gleder meg også masse til Skyward Sword, men det er et eller annet med den visuelle stilen som får meg til å rynke på nesen. Likte den skarpe stilen fra OoT bedre en det mykere i TP. Og med de skarpe fargene fra WW så ligner det litt for mye på et Mario-spill synes jeg da.

 

Jeg ønsker et mørkere Zelda-spill enn TP, men det er nok bare moi.

Det er nok ikke bare deg, jeg deler nemlig det ønsket. Jeg liker selvfølgelig alle zelda-spillene, men et skikkelig mørkt og dystert Zelda, det hadde vært noe det. :love:

 

Enkelte elementer i Majora's Mask var ganske dystre, OoT var mer storslagent eventyr enn dystert. Men tar du det dystre fra MM, det storslagne fra OoT og starten til TP (som jeg simpelthen elsket), og fyller ut et med dramatisk musikk i kjent Zelda-stil, ja da tror jeg vi nærmer oss noe stort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...