Gå til innhold

Uttalelser og rykter rundt Assassin's Creed III


Snurreleif

Anbefalte innlegg

Selv om Assassin's Creed II ikke har kommet ut enda har en ansatt ved Ubisoft allerede røpet i et intervju med Xbox World 360 at de allerede har gjort seg noen tanker rundt det neste kapittelet i serien.

 

Hovedpunktene er bla.a muligheten for at protagonisten blir kvinnelig, og at handlingen blir satt til under Andre Verdenskrig, da flere av kvinnene måtte holde seg på hjemmefronten (og jobbe som spioner?) mens mennene var på fronten og sloss for frihet og rettferdighet.

 

Så, hva synes dere?

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir vel litt vanskelig å dytte inn akrobatikken som blir brukt i AC 1 og 2 i en eventuell WW2 setting? Uansett, ser det bare ikke helt for meg. Og som nevnt ovenfor så har jeg også lyst til å vite mer om Desmond, og hvertfall hvis det bare blir en trilogi (men håper for all del at de muligens tar et par spill til, og ikke så langt at de melker det..)

Lenke til kommentar

personlig tror eg ikke WW2 er det rette for AC3 så håper de ikke bruker det, liker heller de litt eldre tidene som bruk for et slikt spill.

men tenkte eg skulle visse dette intervjuet fra spillmagasinet hvor de snakket med Patrice Desilets som er Creative Director for AC. http://www.spillmagasinet.no/article2737761.ece

og på slutten av intervjuet ble dette diskutert:

 

Neste versjon i Paris?

Hva med den tredje versjonen, hvor vil den foregå?

 

- Vi har tenkt på det, selvfølgelig nok. Mange ideer har kommet opp.

 

Vi ymter frampå at kanskje den franske revolusjonen kan være en bra ting. Patrice smiler lurt, og prøver seg på et politikersvar uten å helt klare det:

 

- Det er selvfølgelig en god tanke, og noe vi har vurdert. Paris og områdene rundt, samt historien som skjer rundt den franske revolusjonen passer utmerket godt for et spill. Vi har sett på de historiske elementene ved det, og arkitekturen i Paris passer veldig godt inn i vårt spill.

 

Så stopper Patrice opp og tenker seg om:

 

- ... men ingenting er bestemt enda, altså.... Vi har flere muligheter, men vi er jo fra det fransktalende Quebec i Canada, og ....

 

Resten blir hengende i luften mens vi takker for intervjuet. Patrice takker tilbake og ønsker oss lykke til i Vancouver, og han spør om våre mål:

 

- Vinne alle gullmedaljene i langrenn, sier jeg. Bare for å si noe.

 

- Er det en gang en sport, spør Patrice.

 

Vel, vi får se. Det eneste vi kan si er at hvis Patrice har vært like engasjert i spillutviklingen som han var i vårt intervju så lover det enormt godt for «Assassin's Creed 2» og 3...

 

så eg må si eg håper mer på at dette blir en realitet isteden for WW2 :p

Endret av KraniC
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Den franske revolusjonen skulle jeg også likt og sett i et Assassins Creed spill. Det er masse drama og konflikter man kan ta tak i og det er et utrolig spennende miljø med masse farger, forskjellige personligheter og det er et punkt i tiden hvor teknologien var på vei opp, men ikke var helt "der" enda.

 

Tror et AC i den franske revolusjonen kunne blitt superduperspennende med andre ord :p

Lenke til kommentar

Får litt angst av å tenke på å høre på fransk-engelsk i timesvis..

Vet ikke helt hva jeg kunne tenkt meg egentlig, men med tanke på hva vi har lært så langt i AC2 så ser jeg for meg at det blir en kombo med nåtid og fortid.

 

Kanskje en lang rekke med forskjellige steder man er innom opp igjennom, ting og hendelser som det allerede er referert til i spillet.

 

Frister meg mer å renne rundt i borgerkrigen i USA eller noe i den duren fremfor den franske revolusjon egentlig, fransk-engelsk og katakomber taler imot Paris. Hmm..vanskelig å si egentlig..

Lenke til kommentar

Tanker om Tr***-videoen i AC2:

 

Ok, så akkurat på den Truth videoen man får på slutten når man har finnet alle P16 greiene. Noen som kan litt binær?

Dette er den siste framen på videoen:

Thetruth.png

BREAKING NEWS: Fikk oversatt det til EDEN, så vi har EDEN, Adam, Eva og diverse Pieces of Eden i samme videoen.

 

Lenke til kommentar

Er vel bare å forvente at de leker med konsepter til AC3, men jeg skulle helst sett til at det er Desmond vi kunne vært da.

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Det er det jeg har håpet og trodd helt siden slutten på AC(1), så det er ikke annet enn gledelig! Nå som vi det er en bit av Eden utenfor norskekysten attpåtil, som forsvinner ikke entusiasmen for spillet. 2011/12 (satser på 12; maya-indianerne etc.) kan ikke komme fort nok!
Endret av Laland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...