Gå til innhold

Den Store Demon Souls tråden.


firberblad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flamelurker er klart blant de vanskeligste bossene. I min første gjennomspilling var det nok bare én (maks to) jeg slet mer med, så du må nok regne med å bruke juksemetoden din litt da ;)

 

Nja, jeg døde én gang mot ham, og bare fordi jeg forsøkte meg på en exploit jeg leste om som jeg ikke fikk til å virke. Etter det kjørte jeg den gode gamle løpe i sirkel og skyte magi-taktikken, og det fungerte bra da Flame Lurker vimser mye rundt. Synes Maneater var mye vanskeligere, der måtte jeg rett og slett gi opp og komme tilbake med Firestorm.

 

Ellers har jeg stått på i helgen. Ferdig med alle banene utenom siste del av Boletaria Palace, Latria og Shrine of Storms, som jeg regner med å ta i kveld. Soul level i overkant av 60 med vekt på intelligence/will og magic.

 

Yurt er forøvrig kjip. Leser man ikke en guide er det umulig å vite at han dreper folk i Nexus, hvis man ikke utforsker krokene på Nexus er det ikke sikkert man oppdager at Yurt er der engang, men hvis man ikke dreper Yurt vil han etterhvert ta livet personer som lærer deg livsviktige magier, og etter hva jeg har forstått kommer dem ikke tilbake før NG+.

Lenke til kommentar

Hehe, jeg synes han såg skummel ut første gangen jeg møtte han så jeg drepte han før jeg fant ut det var lurt :)

 

Bulldagg: mener du SL 150 ? ihvertfall ifølge: +- (10 + 10%) som jeg leste en plass

Endret av Edvino
Lenke til kommentar

Jeg bruker silver coronet ja, ellers har jeg en rapier+7, en compound bow+2 og armour-settet til Garl Vinland. Veldig glad i fragrant ring og ring of magical sharpness. Klassen er royal og jeg har fokusert mest på intelligence og magic, som ligger på 24, mens andre stats ligger på 18-19.

 

I går tok jeg Storm King (for et sverd!) og Old Monk. Døde to eller tre ganger mot Storm King før jeg fant et trygt hjemmested for skuddene hans, men straks man har funnet det er det vanskelig å tape. Old Monk som jeg var blitt foret en del skremselspropaganda om, viste seg å være en ganske enkel melee-kamp der det bare var å sirkle og kontre hele veien, ikke var han i stand til å gjøre noe særlig skade heller.

 

I kveld blir det False King sin tur. Igjen har jeg hørt at han er blant de vanskeligste, men min opplevelse av hvilke som er vanskelige har ikke alltid stemt helt overens med andres før, så vi får se. Hørte at Soul Ray er effektiv, samt Fire Storm hvis man klarer å låse ham i en alkove (?). Jeg tar uansett med begge.

Lenke til kommentar

Old Monk er den suverent letteste, syns nå jeg. Det er nesten mer motstand i de "slangeansiktfiendene" i trappa rett før.

 

False King slet jeg mest med av alle i første gjennomspilling (men så hadde jo jeg også problemer med Flamelurker da :)). Nå er han den jeg virkelig liker best å møte, fordi det er store muligheter for å bruker ulike taktikker(i motsetning til f.eks. Dragon God og Storm King). Husker første gang jeg tok ham med to hender på sverdet, skjoldet på ryggen og mye dodging. Da var jeg ganske fornøyd med meg selv :D

Endret av Bulldagg
Lenke til kommentar

Da har jeg rundet Demon's Souls for første gang.

 

Kan si meg enig i at False King (i mitt spill heter han dog "Old King Allant") var den vanskeligste bossen. Det tok meg noe sånt som 5-6 forsøk før jeg ble vant med bevegelsene hans og i stand til å vinne. Rent tidsmessig slet jeg mer med Maneater, men Maneater blir fort spillets enkleste boss med Firestorm i arsenalet, mens på False King finnes det ingen enkle løsninger, det er ferdighetene dine som avgjør uansett hva du tar med deg. Min taktikk var å bruke Warding (aka Total Protection) hele tiden og skyte Soul Ray, samtidig som jeg sørget for å fylle opp liv og magi hver gang noe falt under 50%.

 

 

Den aller siste kampen skjønte jeg ikke helt poenget med. Allant kunne ikke engang nå bort til meg og hele kampen var bare en ren henrettelse der jeg skjøt ham med Soul Ray til han døde.

 

Lenke til kommentar
på False King finnes det ingen enkle løsninger, det er ferdighetene dine som avgjør uansett hva du tar med deg.

 

Joda, hvis du

 

ikke flytter deg i det hele tatt etter å ha gått gjennom den siste tåka kan du skyte han med piler. Bare sikt litt over han, så treffer du. Han beveger seg ikke i det hele tatt :)

 

Ellers skjønte ikke jeg aller siste boss heller :p

Lenke til kommentar

Jeg brukte i underkant av 40 på første gjennomspilling, men det er laget for å spilles om igjen og om igjen, og det er haugevis med hemmeligheter å oppdage om du gidder å grave etter alt.

273943829' post='319200']

Har brukt 100 timer (mangler 2 achievements), og jeg blir vanligvis fort lei. Dette er det første spiller siden Knights of the old republic hvor jeg startet på nytt med engang jeg har spilt gjennom det. Tar jo dog med seg karakteren videre her.

Tenker å kjøpe spillet, men overalt er det beskrevet som "utfordrende". Hvor vanskelig er det egentlig? Er det mulig å stå fast i spillet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...