Gå til innhold

Piranha Bytes - Risen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jøss... begynte for noen få dager siden å spille Risen, egentlig så likte jeg ikke spillet i det hele tatt. Men av en merkelig grunn så er det litt fengslende :S

 

Men, vil si noe jeg bare ikke forstår. Hvorfor har de sluppet ut dette spillet? for min del virker det ikke ferdig. Crappy animasjoner, spesielt i dialogene, og løpingen er merkelig for man kommer fortere frem ved å hoppe hele tiden, og noe i kamp delen irriterer meg, føler ikke det skal være lettere å ta ett menneske enn en ulv eller villsvin :S

 

Men spiller det alikevel. Noen andre som er som meg? x)

Lenke til kommentar

Måtte gå ifra stakkars Fred nede i en katakombe/grotte han ikke klarte og klatre opp igjen fra, de triste øynene til Fred når jeg måtte dra fra ham skraper fortsatt i sjelen min.

Her en dag hadde jeg en litt morsom opplevelse med Fred.

Jeg og Fred var i øst og gjorde noen greier. Så teleportet jeg til nesten andre siden av kartet for å levere osv.. Etter noen minutter kommer Fred løpende i et stort tempo og slår følge med meg igjen. :D

 

Jeg er Mage og Fred er til sabla stor hjelp. Jeg (ca lvl 19-20) og han tok sikkert 5-7 skorpioner og noen grisejævler på rekke og rad i Eastern Vulcano cave entrance(ja jeg bare løp for Ogre jævlene), Fred gjorde en god jobb som kanonføde. Tror han daua 3 ganger selv med healing. :whistle:

Endret av PantZman
Lenke til kommentar

Første gongen gjekk eg rett til Harbour Town, no er eg på andre gjennomspeling, og gjekk då først til sumpen. Eg synest faktisk det var vesentleg enklare. Når eg gjekk rett til byen, sleit eg med å få nok pengar. Det kan hende det ville ha vore enklare dersom eg hadde plyndra alt eg kunne, men det er ikkje heilt slik eg rollespelar. :)

 

Ein annan ting som gjorde ting litt vanskelegare, var at eg i første gjennomspeling gjekk rett frå byen til klosteret, og ikkje kom til sumpen før ein god del seinare. På den måten gjekk eg glipp av mange oppdrag, og dermed belønningar.

 

No kan det hende at litt av grunnen til at det å gå til sumpen først verkar enkelt for meg, er at eg har ei gjennomspeling bak meg, og er vesentleg betre i kampar enn eg var. Det er litt som i tidlegare Gothic-spel, ferdigheitene til spelaren kan ha minst like mykje å seie som nivå og utstyr. T.d. slo eg Brogar ganske lett i arenaen, sjølv om eg berre hadde det utstyret eg opprinneleg kom til sumpen med, og ikkje hadde oppgradert nokon attributtar. Det hjelp ikkje å vere sterkast når du ikkje klarar å treffe motstandaren din. ;) Uansett, eg hadde neppe klart det på første gjennomspeling.

 

Kay

Lenke til kommentar

Testet dette spillet i rundt 10 minutter og det var ikke verdt å risikere helse til hjertet.

 

Startet spillet og jeg blir bedt om å finne et våpen, greit nok. Men jeg finner ikke noe våpen og alt som skjer er at jeg møter en gigantisk fugl som starter å denge løs på en våpenløs skippbrudden kar. Jeg flykter fra fuglen og finner stokken samtidig som jeg dør. Greit nok, nå har jeg ihvertfall et våpen... Reloader og begynner å denge løs på den samme fuglen. Hver gang jeg tykker "hit" så går tar den superintelligente fuglen et steg tilbake... Samme driten som på Gotich 3 med andre ord og jeg ender med å pushe den tilbake til en fjellveg for å knerte den.

 

Dreper to fugler og finner en grotte med tre småtasser og dør 3-4ganger før jeg får tatt dem. Innser her at den erfarne gamer jeg er må bite i det sure eplet og setter vanskelighetsgraden til easy... Forsetter lenger inn i grotten hvor jeg finner to nye småtasser som tar livet av meg, og dette foregår altså på EASY!

 

Og hva er det med kontroll systemet? Overfølsome greier og jeg tar en 360 bare jeg flytter musa en halv millimeter. Er det ikke vanlig at man skal kunne stille på følsomheten? Hadde uansett ikke hjulpet så veldig

 

Endte med ragequit og en rask "shift delete".

 

Jeg burde kanskje tatt Eurogamers sin anmeldelser for god fisk allikevel virker det som.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...