Gå til innhold

Syke forhåndsbestilling tilbud på gamestop


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Begynner å bli rimelig heftig den ekskluderingslista, spesielt til X360. Snart en idé å liste opp de spillene som godtas istedet.

 

Dei fann vel ut at det ikkje går an å få solgt alle dei fornøyelige £5-spela eg kom med.

 

Skal dei tene pengar og ha eit bytt inn to mot forhåndsbestillings-tilbud, så er det naturlig at ekskluderingslista etter kvart blir lang som et vondt år. Egentlig rart at det tok såpass lang tid, men det var jo morro så lenge det varte :)

Endret av Misteltein
Lenke til kommentar

Selvfølgelig vil de tjene mest mulig, og det blir selvsagt vanskeligere når de blir oversvømt av billigspill fra Play.com, men da burde de kanskje vurdere å droppe disse tilbudene helt. I alle fall 1-kronerstilbudene, som nødvendigvis krever mer av innbyttespillene for at de skal gå i pluss. Det blir bare latterlig når ekskluderingslista inneholder relativt nye toppspill i bøtter og spann (Brutal Legend, Borderlands, C&C Red Alert 3, Divinity 2, Fight Night Round 4, Rock Band Beatles - bare for å ta en liten håndfull jeg reagerte på når jeg skummet over). Hvis jeg regnet riktig, er det 319 spill på ekskluderingslista til Xbox 360. I følge Wikipedia er det gitt ut totalt 732 spill til plattformen (mange av disse er sikkert knapt å oppdrive). 43,6% av spillene er altså ekskludert?

 

Nå har jeg ikke benyttet meg av disse tilbudene i nevneverdig grad, men jeg er helt oppriktig når jeg etterlyser en liste over spillene som faktisk gjelder, snarere enn hvilke som ikke gjør det. Det hadde vært betydelig enklere å forholde seg til.

Endret av Aasgaard
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...