Gå til innhold

Underkiller

Medlemmer
  • Innlegg

    545
  • Ble med

Alt skrevet av Underkiller

  1. Jeg fant denne liggende i en hylle kan den brukes? https://webshop.itsystemer.no/d-link-5-port-gigabit-switch-auto/cat-p/c/p6343031 Rask nok?
  2. Tusen takk for svar. Da setter man i bromodus og kobler til switchen? Vet du om det er noe jeg må være ops på ang hastighet? Har fiber 750\750 linje
  3. Jeg har 7 forskjellige enheter som jeg ønsker å koble til lan porten på min Altibox ruter\hjemmesentral. Men det er rett og slett for få porer å koble til, den har bare 4 jeg kan bruke om gangen, så er håpløst å måtte bytte rundt på dem. (Trådløst er ikke et alternativ). Hva blir enkleste måte å få tilgang til flere lan porter uten at man mister internett hastighet? Er det å kjøpe en switch eller ruter som man kobler til hjemmesentralen (der den er satt i bromodus)? Noen tips og råd?
  4. Noen som vet om denne vil ha hdmi 2.1 passthrough 4K120hz støtte?
  5. Hvordan skal dem kunne gjøre det 1 mnd og en uke etter kjøp? Og har dem lov til det?
  6. Jeg gjorde et kjøp hos Monter.no sin nettbutikk under black week, da det var et godt tilbud 26 november. Jeg fikk en mail etter jeg betalte om at varen skulle bli levert innen 5 virkedager. Etter 2 uker kontaktet jeg dem, og fikk til svar at dem ikke vet hvor pakken er fordi dem hadde fått nytt system på lagret sitt som gjorde at dem ikke hadde oversikt over pakker eller hvor dem befinner seg. Jeg sa at jeg ville da ha pengene tilbake, men det gikk heller ikke fordi jeg må motta varen og sende i retur før jeg kan få pengene tilbake. Jeg har vært i kontakt på chat, tlf og mail og får samme beskjeden hele tiden. Jeg leverte inne en skriftlig klage for 3 dager siden uten at jeg har fått svar på den. Det er nå over 1 mnd og 7 dager siden jeg betalte. Hva i allverden gjør jeg nå? Dette virker jo som en svindel butikk.
  7. Veldig god tilgang på konsoller nå. Spent på om det i løpet av 23 vil være mulig å kjøpe for folk flest i butikk da
  8. Kanskje ikke, men bare lurer på om det er noen forventinger til at det blir vanlig butikksalg i 2023 eller samme opplegget som i 2022 og tidligere.
  9. Er det forventet at Ps5 er like utilgjengelig i butikk i 2023 også? Dvs salg av ps5 vil være lik i 2023 som i 2022?
  10. Kan jeg ikke få sett pausepraten på apple tv eller vanlig pc?
  11. Hvorfor har Tv2 bare reklame i pausene i fotball VM? Har dem ikke studio i pausen? Om ja, hvilken kanal?
  12. Gjelder dette også kampene som går i UHD? En kompis har Viaplay abonnement, og kampene i UHD var veldig bra. Men gjelder det også via Strim`? Noen som vet?
  13. Jeg har idag både tv og internett fra altibox, og betaler 1299 kr i mnd. Jeg er interessert i kun internett, og da sier altibox at da får jeg kun 100 kr avslag vs pris med tv abb..... Derfor ønsker jeg å gå vekk fra Altibox, og lurer på hva folk her anbefaler? Jeg må ønsker et fibernett som er minimum 100-100. Bor i Nord
  14. Arsenal blir nok å slite mer når dem møter god motstand, er jo relativt lett kampprogram i starten. Nå begynner sendingen å hakke på viaplay,... argh
  15. Hun damen som er der, hvem er hun egentlig? Hvorfor er hun "ekspert for premier league"?
  16. Det er programlederen? Han er dyktig, men "ekspertene er grusomme". Vet du hvordan man får 4K kvalitet? Hvor finner jeg kampene idag som sendes i 4k?
  17. Den studio sendingen til Viaplay er helt grusom Klarer ikke høre på bakke og ho kjerringa
  18. Reagerte på akkurat det samme! Har en 75 tommer Qled tv som jeg gledet meg til å se fotball på, også sender Viaplay kampene i 720p. Var merkvedig dårligere kvalitet en f.eks Tv2 Sumo. Har Viaplay sagt noe om dette skal bedres?
  19. Skuffet over kvaliteten på bilde med viaplay Er det noen innstillinger man må endre inne på Viaplay eller?
  20. Hei:) Jeg har en Crawford Ultra portåpner fra ca 2003. I tillegg har jeg to fjernkontrollere henholdsvis Crawford T-433-4 og Crawford EA433 2KM. Er det noen som kan være så snill og hjelpe meg å finne ut hvor jeg kan få kjøpt disse? (forsøkte å kjøpe noen fra aliexpress som skulle være compatible, men dem funket ikke). 🥰
  21. Det jeg ikke liker med dusjkabinett er at dem får flekker som er nesten umulig å ta bort i festene mellom glass og plast etc. Derfor jeg kunne tenkt meg dusjkar. Vil ikke proxy og fugemasse hjelpe på veggflisene?
  22. Jeg ble tipset om dusjkar faktisk, har du hørt om det?
  23. Jeg skal skifte ut et dusjkabinett, da det er gammelt og at jeg synes det er veldig vanskelig å holde 100% rent. Ønsker å kjøpe dushjørne. Men jeg ønsker ikke å ha vannet rett på flisene, og lurer på hva slags muligheter jeg har da? Dusjkar? Fugemasse med proxy 2 komponent i fugene? Hva er lurt å gjøre?
×
×
  • Opprett ny...