Gå til innhold

Syke forhåndsbestilling tilbud på gamestop


Anbefalte innlegg

men sistnevnte spill ville ikke han kødden i kassa ta inn fordi spillet ikke var lagret i databasen :( Skal prøve igjen og håper det er noen andre på jobb da...

 

Har sjøl bytta inn begge dei spela på gamestop, så det kjem nok mest an på kven som er på jobb ja.

 

Har generelt dårlig inntrykk av kundeservicen på gamingbutikker, med gamestop på absolutt bunn. Einaste unntaket er game (tidlegare spiderman) i Tromsø, der var det god kundeservice! Etter at eg flytta til Oslo har eg ikkje funne nokon grunn til ikkje å handle på nettet, når man ser bort frå det eine gode innbytte-tilbudet til gamestop.

 

Enig. Game er den butikken jeg også føler jeg får best kundeservice fra. Jeg bor i Bergen, så jeg vet ikke om de andre filialene de driver.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde vært artig med en Little Sister figur som kunne stått ved siden av Big Daddy, men i og med at jeg allerede har bestilt SE lar jeg være. Hadde det derimot kostet 1,- pluss 2 spill hadde jeg gjort det.

Kjøper du Big Sister figuren får du med Little Sister.

 

Og den selger de på gamestop? Vet du prisen på den? Kunne ikke se noe på hjemmesiden deres.

Lenke til kommentar

Jeg tror det har noe med at de som designer websidene til gamestop ikke har helt kontrollen. Hvis du ser på resten av websiden så skjønner du jo litt av det som foregår (ingen søk funksjon? Ingen måte å finne spill som ikke er på forsiden?).

 

Edit: 1000 innlegg o.O

Endret av Error
Lenke til kommentar

Sist eg var og bestilte på gamestop sa fyren i kassa at samtlige nye spel kan forhåndsbestillast for innbytte av 2 spel + 199.

 

Mannen hadde ikkje den fjernaste anelse om det kjem eit nytt enkrones-tilbud. Eg regner egentlig med at det ikkje lønte seg, sidan dei sikkert no har fullt opp av engelske kopiar av Prince Caspian og andre £3.99-skattar.

Lenke til kommentar

Sendte min bror til gamestop da han skulle i nærheten alikevel og fikk utnyttet 1,- tilbudet av Red Steel 2, Lost Planet 2 og Bad Company 2. Men nå får de flere og flere spill på ekskluderingslisten sin, så det begynner å bli litt vanskelig å finne spill å bytte inn. Klarte såvidt det var å finne 4 x360 spill i samlingen som jeg kunne kvitte meg med. Mye lettere på Wii, der er det bare TMNT som en ikke kan bytte inn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...