Gå til innhold

Champions Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Max lvl er 40. Tror de beta key'ene som Gamer delte ikke funker lenger, altså har du ikke registrert enda så funker den ikke.

Greit:) Ser utrolig gøy ut å "bygge" hereoene! Har så lyst på det spillet! Regner med at den eneste måten å spille det på er ved å betale i måneden? Eller er jeg så heldig å ta feil?

Lenke til kommentar

min patch er bare 900 mb totalt, blir stuck på 2,8% av 900mb, leste noen herr-smart løsninger på champions online sin hjemeside, de ga en ''løsning'' på hvordan man sku kunne patche, men løsningen demmes ble fjernet etter snaue 20 minutter fordi iformasjon de oppga var helt feil. men noen andre fant ut, så nu er den bare 900 mb :D selvom jeg ikke har noe progress.

Lenke til kommentar

NEIIII!

 

Har endelig kommet meg hjem, har fri i morgen og gledet meg sinnsykt til å få startet beta testingen.. Har patchet hver dag nå, bare for å være sikker på at jeg slipper å patche så mye når jeg skulle begynne å spill :p Vel... Her er tingen. Starter launcher, og får opp denne feilmeldingen :

"a file was locked that could not be open for writing".. Så lukker alt seg.. Finner ikke noe svar på dette. Flere som har fått denne feilmeldingen, og kanskje vet hva som er grunnen? :(

Lenke til kommentar
Alle har den feilen nå trur jeg, denne "launch testen" har vært en ganske grei fiasko, og de har ikke lang tid på å få alt i orden. Likevel regner jeg med at man kan spille greit morgen og de har sikkert lært mye av dette.

 

Denne "launch testen" har vært akkurat som alle andre open beta stress tester jeg har vært med på...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...