Gå til innhold

Anmeldelse: Prototype


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var litt usikker på om spillet ville bli bra, men det blir nok et kjøp dette her (sjansen for at jeg vinner det i konkurransen er mikroskopisk).

Veldig bra anmeldelse. Fikk god informasjon om alt vedrørende spillet. :)

Blir kanskje kjøp av Infamous før Prototype, men jeg får se når eksamensperioden min er over.

 

Synes egentlig ikke grafikk er så viktig i de fleste spill. Noen spill er avhengige av god grafikk, men hvis Prototype er så morsomt som det høres ut som, så tror jeg ikke at fokuset vil ligge på de kjedelige bygningene. Ikke for min del i hvert fall.

Lenke til kommentar

En grei anmeldelse. Daniel er flink til å forklare hva spillet går ut på (derfor tror jeg ikke det blir noe kjøp på meg). Men språket er ikke det beste. Det er litt dårlig flyt i teksten og noen språklige bommerter. Feks "rosinpølsen" (rosinen i pølsen) og "... og egenhendig tilrettelegge store porsjoner bevæpnede menn for sine respektive kister.". Mulig dette er bevisst fra anmelder, men det virker ikke sånn på meg.

Lenke til kommentar
Det er litt dårlig flyt i teksten og noen språklige bommerter. Feks "rosinpølsen" (rosinen i pølsen) og "... og egenhendig tilrettelegge store porsjoner bevæpnede menn for sine respektive kister.". Mulig dette er bevisst fra anmelder, men det virker ikke sånn på meg.

Det du påpeker er bevisste innslag av humor og språklig variasjon fra Daniel. Synd det ikke falt i smak hos deg denne gangen :-)

Lenke til kommentar
Flott anmeldelse! Skal nok kjøpe meg det her om ikke så lenge ja. Må bare tygge meg gjennom haugen jeg har liggende :)

 

Bare en ting; Sears Tower er ikke i New York ;)

 

Ai ai, den var litt flau. Jeg mente selvfølgelig Empire State Building.

 

Og takk til alle som gir både ros og konstruktiv kritikk. Hvis flyten var litt krøkkete (Gromlin) så skal jeg passe bedre på det til neste gang.

Lenke til kommentar
Flott anmeldelse. Forhåndsbestilte fra Gamezone da spillet var på tilbud til 449,-, og i dag lå det i postkassa :D Veldig bra Gamezone :thumbup:

hvor lang tid tok d fra bestilling til d ble levert hos deg? ;)

 

Forhåndsbestilte det på torsdag, de sendte det i går og fikk det som sagt i dag. Regner med de sendte det såpass tidlig slik at jeg fikk det før eller på release dagen, som er fredag(tror jeg :D ).

Lenke til kommentar

En til review: http://www.cheatcc.com/ps3/rev/prototypereview.html

 

Rating out of 5

 

4.5 Graphics

Several nitpicky items can't keep this title's visuals down. All players should love the look and the depiction of the destructive, explosive, and bloody action.

 

4.8 Control

Pulling off Mercer's maneuvers is an absolute dream. Forcing you will upon the world is just a few button presses away.

 

4.8 Music / Sound FX / Voice Acting

Despite the mild repetition of military radio chatter, the ambient sounds and voice acting are outstanding.

 

5.0 Play Value

You'll be playing this game for years to come because it absolutely nails action combat. Skyjacking helicopters, bashing tanks like soda cans, and ripping your foes limb from limb is a gameplay experience that'll never get old.

 

4.9 Overall Rating - Must Buy

Lenke til kommentar
Several nitpicky items can't keep this title's visuals down. All players should love the look and the depiction of the destructive, explosive, and bloody action.

 

Ser ikke helt den, alle trailer videoene vi har sett har spriket veldig grafisk. Nå er ikke grafikken det viktigste i et spill som dette, men jeg tipper Ign er nærmere riktig enn dette her.

 

Håper det kommer en demo snart. Blir ikke kjøp før jeg har prøvd det, ettersom det minner såpass mye på infamous og jeg ikke er ferdig med det ennå.

Lenke til kommentar

Etter hva anmelder skriver er dette et must buy når det kommer ut (eller når bank kontoen tilsier at jeg skal ha det). Det har kanskje ikke den beste historien, men glimrende gamplay og "gudelignende" egenskaper :rolleyes:

 

En liten påpekning til anmelder, glimrende anmeldelse generelt, men hadde vært greit om du påpekte flerspiller eller manglende flerspiller i en rask setning ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...