Gå til innhold

"Nye" Gamer 100 dager!


Anbefalte innlegg

Jeg satt og så litt på min egen profil, og oppdaget at jeg hadde 3,35 innlegg pr dag, og 335 innlegg totalt. Etter litt regning ble det da klart at for hundre dager siden, på denne tiden av døgnet også faktisk, ble dette forumet - Gamer.no's forum - åpnet. Få dager senere var også forsiden oppe og gikk, og en nye æra var skapt i Gamers historie.

 

Jeg vil bare få gratulere, og gi en stor takk til alle de som har stått på og fått Gamer opp i toppen igjen, etter det mye omdiskuterte bruddet med Edda Media. Jeg føler faktisk at splittingen av sidene i det store og hele har gitt mest positive konsekvenser, Gamer har blitt en mer selvstendig side som har fått stå ordentlig på egne ben - samtidig som dere har fortsatt med det gode kvalitetsstoffet som jeg mener gjør dere til det beste spillmediet i Norge.

 

Gratulerer, og en stor takk, til TST, til alle skribentene, til adminstratorne og moderatorene og til oss - de skrivelystige, pratsomme og hyggelige brukerne. Takk for den innsatsen dere gjør hver eneste dag, for å gjøre Gamer.no og dette forumet til Norges beste spillmedie og nettsamfunn. Takk, og lykke til fremover! :)

Endret av Mokko
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det har du faktisk helt rett i! Så gøy!

 

Det er veldig motiverende å se hvor raskt forumet har vokst, og hvor mye tid folk bruker her hver eneste dag. Det er tydelig at folk trives, og jeg håper vi kan ta vare på det gode miljøet uansett hvor mange brukere vi har om mange år :-)

 

Jeg syns i denne anledning det passer fint å gjengi et innlegg jeg postet på internforumet vårt for ikke så lenge siden:

 

Jeg vil bare takke alle aktive og frivillige administratorer og moderatorer for den jobben dere gjør og har gjort med forumet så langt siden vi startet nye Gamer.no 2. februar.

 

Det er utrolig å se hvordan forumet stadig blir bedre, og utvikler seg, for hver uke som går. Rapporteringer, innspill, feilmeldinger og ideer fra brukerne blir tatt hånd, i god Gamer.no-tradisjon, og det er tydelig at alle involverte setter brukeren i høysetet hver eneste dag. Nå nylig i forbindelse med omstruktureringen, men også med tanke på forumreglement, daglig moderering, oversetting, skins osv.

 

Dere gjør en veldig viktig jobb, og arbeidet blir virkelig satt pris på av alle i Gamer.no-redaksjonen. Jeg skulle ønske jeg kunne bruke mer tid på forumet, for community har alltid vært noe av det viktigste vi har drevet med, men tiden strekker rett og slett ikke til for min del - mest på grunn av fokuset på å bygge hele Gamer.no opp på nytt. Da er det veldig godt å se at filosofien vi har forsøkt å skape de siste årene blir ivaretatt av folk som vet hva de driver med.

Dette var i hovedsak myntet på moderatorer og admins, så jeg ønsker selvsagt også å rette en stor takk til alle brukerne og debatantene. Det er nettopp dere som skaper livet på forumet vårt. Det er dere som er forumet! :-)

Endret av TST
Lenke til kommentar

Har det gått hundre dager allerede? Vel, tiden går fort når man har det gøy. Skal ikke uttale meg på vegne av andre enn meg selv, men moderatorer, brukere, administratorer og skribenter skal ha all takk for å ha bidratt til å gjøre forumet det det er idag! Antall innlegg, visninger og kvalitetstråder er ikke annet enn imponerende på så kort tid! :)

Lenke til kommentar
Mindre brukerbase = Bedre forum. It's true!

Den var ny du. Mener du at jo færre brukere et forum har, jo bedre blir det? Selv synes jeg helt klart det er omvendt, jo flere brukere et forum har, desto mer aktivitet blir det. Noe jeg nesten utelukkende ser på som positivt! Største tapet for Gamer etter skillsmissen er helt klart at siden ikke lenger er knyttet opp til Diskusjon.no, ser dog ut til forumet her kommer til å vokse seg veldig stort med tiden, og det er jeg veldig glad for! Er bare å gratulere alle brukere og administrasjonen med strålende innsats og vilje til å få siden på beina igjen! :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...