Gå til innhold

Hva er det beste sandboxspillet?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg ute etter et nytt spill mens jeg venter på Arma 2 og OPF2, helst noe sandboxy. Har rundet Far Cry 2 og syntes at det var knall, og kjøpte COD4 for noen uker siden, men værre makkverk har jeg ikke vært borti på lenge, det er så lineært at jeg blir kvalm. Kunne gjerne tenkt meg noe med litt mer frihet, og ikke minst en bra story (noe som FC2 manglet:P)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg runda faktisk COD4 akkurat nå, storyen var jo ganske bra den, veldig underholdende, det er storyen på FC2 som var tam. Dere må lese da gutter:P. Men ja, COD4 syntes jeg likevel var et utrolig tamt spill. Mest lineære spillet jeg har spilt på lenge, fullt av scriptet events, jeg ble nesten kvalm..og gud bedre hvor kort det var.

 

Men skit i kranglingen om det da, er ute etter et morsomt sandboxspill:) Litt mer åpent og fritt.

Lenke til kommentar

Skjønner at du kan misslike CoD spillene hvis du ikke liker lineære spill! Hvis du er en større fan av spillbarheten til FC2, så må jeg tenke meg godt om før jeg kommer på noen lignende spill.. Det nærmeste må vel være GTA spillene? Kanskje Crysis? Det har ganske så frie baner, selv om du følger en lineær og til tider klaustrofobisk kampanjedel.

Lenke til kommentar

Du syntes Far Cry 2 var knall og at cod 4 var et makkverk? :p Jaja, godt man har forskjellig smak :)

 

Du bør teste "Just Cause" temmelig artig spill der man spiller en hemmelig agent i et tropisk paradis. Biler, sykler, fly og helikoptere. Pluss en fet fallskjerm feature :) anbefales!

Lenke til kommentar
Du syntes Far Cry 2 var knall og at cod 4 var et makkverk? :p Jaja, godt man har forskjellig smak :)

 

Mistforså meg rett, jeg hadde det moro med COD4, spes sniperoppdraget, men det får være måte på lineæritet. Jeg ble rett og slett frustert over hvor klaustrofobisk spillet til tider ble, og det faktum at man kan stå å skyte på evig respawnende fiender før man går to meter lenger frem, og plutselig er alle fiendene borte:P

 

Historien i COD4 er mye bedre enn FC2, men jeg koste jeg mer med FC2 grunnet mer frihet, og mulighet til å tilnærme oppdragene på forskjellige måter etter hvordan jeg ville spille. Ville jeg snipe, rushe eller snike så kunne jeg bestemme det selv, og det ga virkelig mersmak.

 

Trenger ikke å være fps nei, hvis dere har andre spill som er morsomme å spille så kom med det, men jeg er gjerne ute etter spill jeg kan forme litt selv:)

 

GTA og S.T.A.L.K.E.R er notert, though appelerer ikke S.T.A.L.K.E.R så mye :)

Endret av MathiasFG
Lenke til kommentar

Husker ikke helt hva jeg dreiv med jeg. Gikk rundt og levde meg inn i spillet, besøkte jo blandt annet Underworld, tok over Tenpenny Tower og stilte til valg i Republic of Dave. B)

 

Dessuten er jeg også... lett fascinert av vold, og det har seg slik at slow-motion volden i Fallout 3 er fantastisk. Når jeg knuser trynet på en zombie med power-fisten min så bare smadrer fjeset og blod spruter overalt og øynene flyr i hver sin retning og en bit av kraniet flyr mot kameraet og det er så makabert fappable at jeg blir helt... åååh så deilig<3

Endret av teletubbiekid
Lenke til kommentar

ute etter singleplayer eller multiplayer?

 

 

Multiplayer er jo totalt åpent i de fleste fpser.

 

 

singleplayer er Mount & Blade et helt åpent spill, men ikke historieløst selv om mange tror det. Hver enkelt "spesial" medhjelper har sin historie, samme har Lordene som er drøyt hundre stykk tror jeg?

Lenke til kommentar
Hva med Fallout 3?

Var underholdende å løpe rundt og utforske i drøyt 20 timer for meg ihvertfall. Hovedkampanjen rørte jeg såvidt. ^_^

 

Gjorde akkurat det samme i Oblivion. Elsker at man kan dasse rundt og tilfeldig komme over diverse oppdrag o.l. Jeg har nok titallstimer (hvis ikke hundre) brukt på Oblivion, og har enda ikke prøvd hovedoppdraget.

 

For å ikke streife helt off topic. Jeg sier meg enig i Fallout, og prøv Oblivion hvis du ikke har noe imot fantasy! :)

Lenke til kommentar

Hvis du er forberedt på et åpent spill med utforskningsmuligheter, er det ikke rart du blir skuffet av COD 4. Det er et strålende spill, det er tydeligvis sjangeren du har et problem med.

 

Du er ute etter et åpent spill med en bra historie. Det virker som om GTA IV er noe du burde prøve. Du vet vel mer eller mindre hvordan GTA-serien er med tanke på åpenhet, og i det nyeste spillet er det en god historie i tillegg. Mottagelsen og karakterene det har høstet, kan man i hvert fall ikke klage på.

Endret av drugiS
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...