Gå til innhold

[innlegg.no] Serieprat


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@Atsjonas: ^_^

 

Synes denne sesongen av Heroes egentlig har vært ganske bra. Selv om den har hatt sine ups and downs som vanling, men i det helt store har de eksprimentert med nye måter ang Sylar (som alltid er Awesome), Nye og inntresante karakterer har blitt introdusert, gamle helter har fått større roller igjen, mindre Hiro, og ikke en altfor kjedelig Claire.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Synes de ødela MYE av det som var kult med Heroes med det de gjorde med Peter. Det som var så fantastisk med første sesong var at det var en konflikt mellom det "gode" og det "onde", og Sylar og Peter var frontkjempene.

 

edit: Jeg skriver rot.

Endret av Bruker-127711
Lenke til kommentar

Helt enig. Sesong 1 var knallbra, men siden den gang har det gått nedover. Sesong 3 var noe forbanna drit, sesong 4 har hittil vært helt middels. Det som irriterer meg er at det er nesten ikke noe progresjon, historien kommer liksom aldri noen vei.

 

Er også enig i at det var kulere når det var Peter VS Sylar - før produsentene kom med idéen om at alle skulle ha både mørke og lyse sider og få alle til å bytte tilhørighet til bad/good side minst 2 ganger iløpet av en sesong.

 

Denne serien blir mer og mer som en standard dramaserie med et par overnaturlige elementer kastet inn når noen spiller piano.

 

<_<

Lenke til kommentar

Heroes sluttet jeg å se på forrige sesong. Det begynte rett og slett å bli skikkelig søppel. Savner fenda feelingen fra sesong 1. Det var rett og slett episk. For tiden er vel Chuck det eneste jeg følger med på. Strahovski er så ufattelig pen, selv om hun har en kanins fortenner.

 

For ikke å glemme Baldwin. Den mann er gud uansett hvilken rolle han spiller.

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kan anbefale stort sett alt av HBO, True Blood, Band of Brothers, Generation-kill, Hung, Bored to Death og Entourage. Alle er verdt å sjå.

De leverer alltid høy-kvalitets velskrevne serier som er noko utenom det vanlige dritt dramaet. Som for eksempel Heroes etter sesong 1/2.

 

Andre serier som eg kan anbefale, ikkje produsert av HBO; Battlestar Galactica --> Caprica, Dexter, Mad Men, var de eg kom på i farten.

 

Btw, for folk som liker Band of Brothers kommer det ein ny liknende serie fra HBO i Mars, The Pacific.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Så akkurat første episode av Spartacus. Er ikke vanskelig å se at det tar veldig mye inspirasjon fra Gladiator og 300, spesielt 300, men fy faen så bra det funker! Effektene er kanskje ikke top-notch, men det funker fjell. Stemningen og kampene er helt rå. Siste kamp i episode 1 må muligens være en av de feteste jeg noensinne har sett. Kan rekke seg opp til mine favoritter hvis det fortsetter slik!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...