Gå til innhold

Anmeldelse: Men of War


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du en vennegjeng som liker RTS? (World in conflic blandet med Commandos) Så bør dere ABSOLUTT å prøve Men of War!!

 

Akkurat som i artikelen er spillet veldig pent å se på på avstand, dialoger og mellomsekvenser er litt sånn... Lol? ( Russer på snike oppdrag: "DAMN'EN! JIVE BIN SPOTTAD!). Men ser man vekk fra dialogene og de sekvensene er spillet genialt. Du kan gå i DIRECT CONTROLL! Bruk piltastene til å bevege deg og musa til å sikte, Plasser manuelt Mortar kasteren, artilleri kanonen, tanksen osv. HVOR DU VIL! Noen ganger er AI'en litt klossete med at han ikke klarer å manøvrere seg gjennom en smal gang eller sti, da kan man manuelt styre. (Manuelt styre en infantri soldat er som Counter Strike i 2D :lol: )

 

Alt i alt, et genial diamant som venter på å bli plukket opp! Gjemmer det en sniper i det tårnet? BLÅS det i fillebiter men en tanks! Eller granat! Gjem deg i busker og bruk alt til beskytellse for infantri (Ja, ødelagte mur brikker fra ødelegate hus kan man gjemme seg bak!) Klatre i trær med sniksytteren! Styr alle dine soldater/tanks og alt i DIRECT CONTROLL! Da kan man plassere units strategisk med presisjon!

 

Og kan bare si, etter 30 min på multiplayer så er det bokstavelig talk en BATTLEFIELD! Den vakre naturen er nå et sted full av "Hull graver" man kan gjemme seg i, busker og trær er brent, hus er smadret og ødelagte vrak ligger rundt over alt.

 

Man kan til og med KAPRE fiendens artilleri kanoner, tankser, granat kaster, MG, våpen, hjelmer, miner, bandasjer (Alt som ikke er totalt ødelagt). Så man kan enten velge å ødelegge noe TOTALT! eller skade det såppas mye at crew hopper ut(Kast brannbombe i åpne tankers for å brenne crew) Bruk "Anti Personell" granater på artilleri kanoner for minimal skade på kanonen, også rykk inn og kapre den!

 

Genialt spill som burde bli prøvd av alle som liker RTS, uten basebygging men proppet med taktikk og strategi!!!

Lenke til kommentar

Dette er som dem sier den stygge andungen. Det er et genialt spill for micro managment. Er ingen ting som å komme med en pistol og noen få granater og ende opp med noe sinnsyke våpen masse ammo og anti tank granater! Flamme kasteren er dessidert rå mot tankser! Multi player er morro nå laget sammarbeider for å ta fienden har spilt en del macher der alle velger sin ting og ting går strålende:-)

Absolutt et spill og annbefale!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...