Jump to content

OrrieKM

Medlemmer
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About OrrieKM

 • Birthday 06/01/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Yoyoyo, spillet er ikke låst til Steam, og ingen av Paradox sine spiller er det heller. Er dog mange sider som selger spillene som Steamworks lisens, men det er bare den digitale distribusjons metoden de bruker. Get your facts straight bro.
 2. Noen som vet hvor man kan få tak i bonus koder her i Norge? Helst digitalt. Var borti noe på CDON, men de er utsolgt.
 3. Hmm, jeg trudde det var gammelt nytt at Frostbite var valgt som EA sinn hovedmotor. Dragon Age 3, Command & Conquer og nye Army of Two skal ha Frostbite. RIP in Pieces DICE.
 4. Ending ligger på Youtube allerede. Og andre evt. store ting skjer. ;__;
 5. Med tanke på at utrolig mange døde på Østfronten pga kulde er dette virkelig en nødvendig faktor for å få en anelse hvordan soldatene hadde det på den tiden, noe jeg synes er et nydelig tillegg fra Relic. Nå må du virkelig ta vare på soldatene dine, ikke bare sende dem inn i kuleregnet å håpe på seier. Er vel der de har fått iden fra, samt det med at mannskaper kan forlate fartøyene sine. Neste bli vel et ekspandert inventar system, og en mer modifiserbar UI. For min del blir Men of War det best Strategi spillet ever, selvom det kanskje er mer innenfor Taktikk delen enn Strategi.
 6. Hvorfor ikke få den til å bruke diverse API nøkler fra evt. Steam, Origin, PSN og Xbox Live? Så skriver du bare inn ditt brukernavn og så henter dere alle spillene via API'ene. Siden det blir litt tungvindt for meg å legge til alle 650 spillene jeg har på Steam.
 7. da mener dere til hovedkortet? been there done that, andre forslag?? sitter her litt desperat... Tenkte da på at du søker opp hovedkortet ditt, for der ligger nettverksdriveren din. Finner du ikke det, må du egentlig bare eksperimenter med forskjellige brukte nettverks leverandører. F.eks; Realtek og Intel. Realtek Driver ( Last ned Win7 and WinServer 2008 R2 Driver ved å bruke en av linkene til venstre på siden ) Intel Drivere ( Her må du bare eksperimenter, siden det er en del forskjellige typer.)
 8. Tipper driver. Leste faktisk ikke hele posten før jeg postet selv. :v Søk opp profil siden til hovedkortet og finn nettverksdriveren der. Og bruk en Minnepenn for å overføre.
 9. Jeg mener da at The Hunt for Red October er det første spillet basert på Tom Clancy sine bøker, menmen...
 10. Er det en ting svenskene kan, så er det å lage spill.
 11. Oppdatert med mer info! Er 100% offisielt og bekreftet.
 12. Vet jo det selv, men måtte jo bare overdrive litt Dog, litt enig er jeg i det jeg skrev, siden det eneste PC spillet jeg har vært fornøyd med er et multikonsoll spill; Skyrim. (Og det også har mye negativt på seg.) Ellers er det bare Indie-genre man kan se på i dag, alt annet blir enten kansellert eller ødelagt. *snufs*
 13. Headlinene er det, får det var ikke bekreftet i starten. Men artikkelen er oppdatert i ettertid. Ryktet startet her; http://krautchan.net/int/thread-8618442.html IP'en er registrert under GSC.
 14. Kilde 01: http://www.rockpapershotgun.com/2011/12/09/wuh-oh-gsc-stalker-2-dead/ Kilde 02: http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fgalyonkin.com%2F En trist dag for PC gaming. ;__;
 15. Så er det jo da de heldige som allerede har nøkkel (Fikk igjennom en kompis som var på PAX for noen uker siden.
×
×
 • Create New...