Gå til innhold

Hvilket spill har du brukt mest tid på?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pjf... :p Smågutter...

 

Synd Steam ikke logger spilletid, jeg har klart brukt mest tid på Day of Defeat Source, spillt det fra det kom ut,, til Desember i fjor..

Kom ut i 2005, så jeg har ca 3år, inkl et år arbeidsledig, snitt på syke 4timer dagen..

Så sett mot HLstats som ligger på serveren jeg var med i clan på, spilling før clan, og spilling på andre servere...

 

Så har jeg spillt Day of Defeat Source rundt 4000timer...........

Å ja, jeg rulet statistikken blant tusenvis av spillere å ble dermed hektet å følte jeg "måtte" spille litt hver dag....

Endret av Tore
Lenke til kommentar

Jeg brukte ufattelig mye tid på Super Mario 3 til gamle NES da jeg var liten. Utover det er nok Final Fantasy serien den som har fått mest tid. De gamle NES og SNES spillene generelt dog fikk mange gjennomspillinger, tror nok A Link to the Past kan være nominert.

 

En annen liten luring som også er nominert er Escape Velocity faktisk. Folk med Mac på 90-tallet hadde en liten perle av et spill der (:

 

Akkurat nå lurer jeg på om Wipeout HD vil slå alle rekorder dog... begynner sannelig å nærme seg! Er bare sinnsykt abhengighetsskapende og gir fine flashbacks til gode gamle PSOne (: Gir også litt følelse av å virkelig være noe du blir bedre på av å øve. Sikkelig deilig mestringsfølelse rett og slett!

 

Men vinneren generelt er nok på godt og vondt det store "ut-på-byen-spillet" (som også er det dyreste) :p Ser sannelig ut som jeg ramler utpå i dag også ;)

Lenke til kommentar
Husker at jeg hadde ~ 150 dager played (3600t) på den ene figuren min på WoW, tør ikke å tenke på hvis jeg tar med alle de andre.

Er oppe på noe sånt jeg også. Helt sinnsykt hvor mye det egentlig er, kunne sjekka om jeg hadde playtime.

 

Det verste er vel at det finns folk jeg spilte med før som fortsatt spiller, de må vel ha opptil 300 dager på den ene karakteren nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...