Gå til innhold

Anmeldelse: GTA IV: The Lost and Damned (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ble ferdig med historien på under seks og en halv time, men ser frem til å ta de siste prosentene! Er uten tvil det beste nedlastbare innholdet på Xbox360 som jeg har vært borti, og kunne ikke vært mer fornøyd! Bortsett fra en til tider frustrerende gjeng, en himla god historie! 9/10 helt klart! :)

Lenke til kommentar

Har et spørsmål jeg må ha et ærlig svar på. Får dere spillsider betalt av Rockstar for disse omtalene? Det er jo helt ufattelig hvor mange superlativer dere klarer å presse inn i en så kort anmeldelse.

 

Først blir GTA IV, det svakeste spillet i serien noensinne - diversifisert fra alt det GTA stod for i forgjengenere - tvunget om til en hybrid av fin grafikk, ustyrlige kjøretøyer og ufattelig langdryg historie uten noe som helst form for klimaks annet enn å velge om du vil drepe person A eller B, som du ikke har et snev av forhold til - gitt 9/10, så følger dere opp med å gi denne mediokre oppfølgeren som ikke gjør annet enn å traske i orginalens fotspor med annen karakter og setting det samme? En oppfølger helt på linje med spillet, uten andre forbedringer enn nye kjøretøy og en litt annerledes historie. Men fortsatt føles det tomt, tamt og latterlig kjedelig. Skremmende.

 

Knock, knock! Hvor faen har dere gjort av humor, spillegleden og gjenspillsgleden, Rockstar? GTA IV er en trist grå klump med nydelig grafikk og gjennomført landskap. Men ellers en skamplett rullebladet til tidenes kanskje morsomste, åpne og innovative spilleserie - frem til nå.

 

Saints Row 2 ble for meg en åpenbaring av hva jeg gikk glipp av i GTA IV, og for det er jeg Volition og THQ evig takknemlig.

Lenke til kommentar

Syntes nå GTA IV er ganske morsomt å spille (når man mestrer det), har en god humor (å høre Niko skrike "AYM SÅÅÅRIIIII" etter å ha kjørt på noen i høy fart - priceless!) og har en gjennspillsglede som ihvertfall jeg er glad i. Såklart, det er mer å gjøre i San Andreas og Saints Row/2, men kom ikke her å si at GTA IV er et dårlig/kjedelig spill! :)

 

Edit: Ercles, nei, det må man ikke. Det er ytterst skjeldent du blir oppringt, og da er det bare for å få oppdrag/instruksjoner. Det er faktisk flere ganger du kan velge å ringe andre for å få hjelp! :)

Endret av Laland
Lenke til kommentar
Må man fortsatt være barnevakt for "vennene" sine?

 

Nei, fordi Johnny allerede er kjent i byen har man allerede kontaktene man trenger.

 

EDIT: Synes personlig GTA IV er seriens beste, historien har mer kjøtt på beina enn tidligere, med veivalgene man må gjøre og fordi man blir bedre kjent med karakterene i spillet. At GTA vant story of the year av flere publikasjoner er da en pekepinn på at historien ikke er håpløs.

Endret av sfRoyal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...