Gå til innhold

Starcraft 2 tråden over alle tråder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Blizzard exec Rob Pardo has expressed interest in creating a StarCraft movie - as long as the right person got on board.

 

"We probably could have made a ['StarCraft'] movie or something on TV years and years ago, but it's really important to us that we find creative people that are really talented but also really excited about our properties," he said. "That's always been the challenge for us."

 

According to Pardo the right man for Blizzard is Avatar director, James Cameron. He said that if Cameron expressed an interest in the property, Blizzard would sign up for a movie.

 

"I think if Jim Cameron came to us tomorrow and said, 'You want to make a StarCraft movie?' we'd probably sign that."

 

However, Blizzard is currently focused on the World of Warcraft movie, he added.

 

"We're still super-excited about it but it's still in that story-development phase," said Pardo.

 

Hvorfor ikke sier jeg, James Cameron har jo allerede rippet off Banshee i avatar filmen sin :ph34r:

Lenke til kommentar

Eller som avatar fansen tror, blizzard har rippet den ;p Kanskje vi bare skal gå tilbake til C&C sin orca når vi først er igang!

 

Kan godt lage en film for min del, men de bør være nøye med hvordan de setter den opp. SC1 har ett godt utgangspunkt siden man kan følge en person, en rase fra start til slutt (1/3 av storyline), mens SC2 er bygd opp annerledes og har ikke storyline til en enkeltstående film. Helst må de gjerne lage en story utenfor den i spillene som omhandler de forskjellige karakterene og samtidig får flettet inn både zerg og protoss.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Hvorfor får jeg ikke friend request av andre enn de som adder meg gjennom som Real ID friends? Jeg må legge til de i tillegg for at vi skal bli venner. herregud så idiotisk vennesystemet er..

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Gjett hvem som spilte med Skruf, en av norges beste SC2 spillere istad? Har han på vennelista og greier B)

 

Tenkte jeg skulle sette meg ned og spille ut kvelden, hvis noen vil spille med/mot meg er det bare å plinge. Info i signatur!

Lenke til kommentar

Void ray spam ftw ass, vinner nesten hve eneste game jo

 

Samme her, men er enda i practice league hvor det er vanskelig å scoute fordi basene er innesperret av steinheller man må knuse. Og får du ikke scoutet et void ray-push har du allerede tapt med mindre du bare regner med at det kommer. Samtidig er det såpass dyrt at med mindre du vinner er sjansen stor for å tape om fienden angriper deg tilbake, ettersom du ikke vil greie å bygge et stort nok forsvar.

Lenke til kommentar

har siste uka sakte men sikkert kommet meg opp på ranking, er nå nr 7 i min diamond league.

 

har forresten sluttet å spille på eu omtrent, så hvis folk har us bnet, så er det bare å hit me up.

 

angående day, så syntes jeg det blir for mye mass å høre på fyren i 1 time. Jeg kan se hvem som er målgruppa hans, men helt ærlig, så er han ikke så jævlig god. Han liker å høre seg selv snakke for å si det sånn, men det har han jo selv innrømmet på en daily, nei gi meg tasteless eller artosis. Husky & HD syntes jeg bare er flaut å høre på, at du snakker fort gjør det ikke til en god kommentator. Begge spiller jo i gold såvidt jeg vet.

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar

I går fikk jeg min første rank, spilte sammen med en fra jobben og to av hans kamerater. Er nå i Bronze 4v4. Har igjen noen få practicekamper i 1v1 så er jeg i gang jeg også.

 

Merker at jeg er veldig dårlig på å gjøre noe om min grunnleggende plan (gjerne void rays) ikke fungerer optimalt, så jeg har et godt stykke igjen å gå.

Lenke til kommentar

Då har eg endeleg ei maskin oppe og går så eg får spelt litt SC2 igjen :)

 

Etter 3 veke utan speling merkar eg at det er mykje som er gløymt :p

 

Spelar Zerg i gold league 1v1, men merkar no at eg rett og slett slit ein god del. Før eg slutta følte eg at eg hadde ein viss kontroll, men no er eg litt ute å køyre. Spelar eg ZvT endar eg opp med å scoute og finner ut at han bygger seg inne som alltid. Eg fastexpar, men ender likevel opp med å berre "vente" på at han skal komme med MM eller noko og berre valse over meg. Kva burde eg gjere? Klarer ikkje å vere offansiv når han har murt seg inne.

 

Litt av det samme gjeld ZvP, der han stort sett har masse zelaots, stalkers og ein og anna immortal i det eg klarer å samle opp ein hær av roaches eller noko.

 

Problemet mitt er balansen mellom det å bygge seg opp samtidig som eg klarer å holde produksjonen av drones oppe. Ser ofte at motstandaren med berre ein base ofte har like stor inntekt som eg med mine to basar. Då er det jo noko som er veldig feil!

 

Berre for å prøve det ut spelte eg ein game no der eg gjekk direkte for mutas nesten utan å bygge nokon andre styrker. Den vann eg, men det var ikkje akkurat noko taktikk som ga meirsmak, då det sjølvsagt er svært risikabelt.

 

Nokon zerg-spelarar som har nokre tips? Kva burde ein gjere når ein ser at dei murer seg inne? Og kva i alle dager er lurt i ZvZ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...