Gå til innhold

Half-Life 2: Episode 3 - diskusjonsemne


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg leste for en stund siden at episodene er hva som skjer i Half-Life universet mellom Half-Life 2 og Half-Life 3. Så når episodene er ferdige, kommer altså Half-Life 3 som en slags main story tilbake.

 

Har prøvd å google etter kilder, men fant ingen.

 

Men dette kan jo være verdt en titt http://www.videogamesblogger.com/2008/02/0...aundry-list.htm

 

Edit: Leif.

 

Jeg har hørt at episodene er å regne som Half Life 3. Produksjonen av HL2 tok flere år og var også særdeles dyr, og dette gjorde at Valve bestemte seg for å lage kortere spill (episoder) slik at de kunne få ut spillene raskere og at hvert spill ikke hadde en like stor risiko mtp. lønnsomhet. Så alle de tre episodene blir til slutt å regne som et fullverdig Half Life 3- spill selv om det ikke heter det.

 

The next time you play as Gordon will be longer than the distance between HL2 to Ep1, and Ep1 to Ep2.”

 

Så hva han sier er at er at Episode 3 kanskje er lengre en orginal spillet :D Enda en grunn til å glede seg.

 

Det han sier er at det vil gå lengre tid fra Episode 2 kom ut til Episode 3 gis ut, enn det gikk fra HL2 ble gitt ut til Episode 1 kom og tiden mellom Episode 1 og Episode 2. Men dette kan jo også tolkes som at Episode 3 kommer til å bli et mer omfattende spill (og lengre) enn de to foregående episodene :)

Lenke til kommentar
HL2:Episode 3 og SC2 er de spillene jeg gleder meg mest til. Jeg spiller ikke så mye ellers, men Episode 3 SKAL jeg få med meg! Utviklerne hos Valve har også sagt at de jobber med helt nye spill-elementer (ala Portal-gun i Portal) til Episode 3, noe som ikke akkurat bidrar til å senke forventningene! Jeg leste et sted at Valve skulle komme med "noe" (teaser/bilder elns) fra Episode 3 før nyttår, men siden det ikke skjedde betyr det nok at de ikke er klare for å frigi noe informasjon ennå. De tar seg nok god tid som vanlig, men jeg håper vi får se Episode 3 i løpet av året.

 

Ellers er vel historie-forløpet helt åpent ennå, men episk er jeg rimelig sikker på at det blir :)

Akkuratt..... "FØR nyttår"

et helt år å vente :angry:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Konspirasjonsteori: Aperture Science ligger i Norge! Hvorfor?

http://www.norskindustri.no/

Kjent logo oppe i venstre hjørne? :)

 

Unskyld hvis dette her var litt off-topic, men mye tyder jo på at Aperture Science vil ha noe med episode 3 å gjøre?

 

Hahahah...sykt fett, men tipper det er en tilfeldighet.

 

On-topic:

Ikke for å være negativ eller noe sånt, men jeg tror Valve muligens har "misforstått konseptet med episodiske spill.

Det er meningen å lage kortere spill til en rimeligere penge og som blir sluppet oftere. Mens de har fått de to første riktig, sliter de litt med den siste....

Men uansett så er jeg glad for at de gjode det. Ville ikke likt å vente fem år mellom 2'ern og 3'ern

Lenke til kommentar

Det stemmer. Det tok 6 år og kostet rundt $40 millioner å lage Half Life 2. Gabe sier at de ikke ønsker et like stort prosjekt. Derav episodene. Selv om disse ble trolig større enn først antatt fra Valve sin side.

 

Jeg er fremdeles ganske sikker på at snø og is blir noe av det nye med Source. Vann får da trolig også en mer sentral rolle. "Fysikk-vann" kan bli interessant. Selv om dette bare blir spekulasjoner. Denne typen teknologier finnes forresten allerede, selv om hittil bare en motor som jeg er klar over har dette til nå.

Lenke til kommentar

Høres ikke helt dumt ut det nei, TCi. Med tanke på Half Life spillenes fokus på fysikk og det jeg ser på som realisme kontra andre spill høres det du sier ut som en ganske naturlig vri på serien. Jeg har ikke vært noen stor fan av Half Life, men jeg har spilt igjennom HL2 og begge episodene, og likte hvert sekund. Sier det for å vise at jeg ikke har noe spesielt grunnlag for å tro dette, men det høres ganske riktig ut i mineører.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Hellu!

 

Hvis du allerede er inne på tråden, er du nok, som meg, en stor fan av Half-Life sagaen. Half-Life er episk, Half-Life 2 var nesten mer episk, og episodene lever opp til forventningene. Jeg har beklageligvis ingen informasjon om Episode 3, hvis det var det du var på utkikk etter, men det er derfor jeg opprettet emnet. Hvis du har hørt noe om den avsluttende episoden (sansnyligvis) så si ifra. Uansett om det er et rykte eller ei, så hadde det vært greit å få høre noe. Diskutér, planlegg, og si hva du mener om den neste episoden. Forventninger, mistenksomheter og selvfølgelig, hva den skal handle om i det hele tatt. Hva tror du?

 

Valve fikk mye kjeft for at Episode 2 ble utsatt og forsinket. Klok av skade holder de kortene tett til brystet denne gangen. Forhåpentligvis hører vi ikke noe før spillet er på vei ut i butikkene.

 

Jeg håper at Dr. Kleiner finner opp en måte å beskytte seg mot/ta knekken på disse "markene". En innebygget enhet i hazard suit'en som lager en høyfrekvent lyd kanskje? Hadde vært gøy å se headcrabs løpe i ring og se combine-soldater og cilvil protection holde seg for ørene og skrike av smerte.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det høres ganske kjedelig ut.

 

VI kan vel håpe på et nytt våpen og enemies. Jeg tror også at en av personene vil dø. Kanskje Judith eller Barney? Kanskje vil også Lamarr spille inn en viss rolle i EP3. Valve har uansett ført inn en utrolig historie og en veldig bra gameplay til HL serien.

 

Når jeg bare setter "veldig bra" på gameplay, så ville jeg sett et litt bedre kampsystem. En "QE Lean Function" hadde vært kult, og Aim funksjon på lik linje som i CoD serien hadde også dratt opp spillgleden.

 

Gleder meg spesielt til å bruke Crossbow igjen. Den kanskje eneste sniperen som faktisk duger i close combat.

Lenke til kommentar

Siden Advisors bruker telekinese er det langt mer naturlig at du må bruke fysikk og andre objekter mot dem. Om de løfter deg opp kan du f.eks. ta å dra et objekt mot deg og kaste det på den for å bryte deg fri.

 

Når det gjelder Lamarr så kretser den nok rundt jorden i småbiter, siden den ble med raketten.

 

Annet enn Advisors vil det nok ikke være nye fiender, heller ikke våpen. Spillet skjer over få dager og det er litt vanskelig å komme med nytt sånn helt uten videre. Valve vil nok la dette skje naturlig istedet for å bare slenge det inn, slik mange andre spill gjør bare fordi det er en oppfølger.

Lenke til kommentar

Våpenutvalget til Half-Life 2 er jo ganske stort, og dekker de fleste områdene, så hvis det skulle komme et nytt våpen i episode tre, hva skulle det være? Det kan ikke være "vanlige" våpen, for Half-Life 2 har jo vist at man kan få mye morsomt ut av våpen som ikke er mye brukt i andre skytespill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...