Gå til innhold

Velkommen, kjære leser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
"Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg enda mer knyttet til Gamer.no nå enn noensinne – selv om jeg har jobbet her lenge. Bli med oss inn i fremtiden, dette blir veldig spennende!"

 

Det er du ikke alene om! Jeg gleder meg :)

 

Er med på den.

 

Og som snorre sa; selv om siden ikke er ferdig, så ser den bra ut. likte spes. "spill er kultur" skrifta under Gamer.no i banneren. Porno B)

Lenke til kommentar
Grattis med ny side. Kanskje dere kan slå dere sammen med de som skrev for kulturo også?

 

BTW ser ut som om forumet dere var på skal satse videre på videointervjuer etc. Synes det er mest behagelig å LESE om spill og ikke bare se på timeslange intervjuer. Kan ikke se video op jobb uten at folk lurer på hva det er. Lese derimot er enkelt og genialt. Det som sies i en video er heller ikke søkbart på google (ennå) men der er derimot det skrevne ord!

 

Lykke til! Vi skal henge med her!

Først: Gratulerer! Jeg liker designet, og jeg liker .. alt! Som Snorre sa, og dere sier, jeg føler meg allerede mye mer knyttet til dere. Spesielt nå framover når jeg personlig vil se oppdateringene dere gjør osv.

 

@Mazeking: Hva med både og? De fleste spillsider som har videoanmeldelser har også en skriftelig en som pleier å være mer utdypende. Det fanstastiske med videoanmeldelser er jo at vi faktisk kan se hva de snakker om, og få veldig gode innblikk i spillene.

 

Får dere, Gamer.no, til dette, vil jeg personlig lage en add-on til Firefox som gjør at bokmerket deres blir 3x så stort som alle andre!

Lenke til kommentar

Jeg er imponert over hvordan Gamer.no har taklet denne "krisen". Og selv midt oppi det værste, klarte dere fortsatt å tenke på oss brukere - og ikke minst oss gamle travere.

 

Det er bare én av grunnene til at jeg starter fra skratch her sammen med dere.

 

Keep up the good work =)

 

Og ja, jeg føler meg også mer knyttet til Gamer.no nå enn før ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...