Gå til innhold

EVE-online - Generell diskusjon og informasjon


Anbefalte innlegg

PAOR, eller Paladin Order er den corporationen jeg er med i. Vi er ikke så sinnsykt mange, og vi er også med i en allianse som ikke er sinnsykt stor. Likevel liker jeg corporationen veldig godt. Det er selvfølgelig de standard premissene som alle corps burde ha; Hyggelige/kule folk, ofte ute på Ops, og de er aktive med tanke på kriging osv.

Likevel er det som er supert med dem er at de er utrolig noob friendly, og de har et såkalt "6 week training programme". Det er "training" en gang i uken (Alle noobs må delta. Hvis du joiner vil du komme inn i en klasse. Når klassen din er ferdig med de 6 ukene vil dere dele dere opp i squads osv). Denne trainingen pleier å vare i noen timer, og den starter som oftest 19-20 EVE time. Der lærer du alt du trenger å lære, og det er virkelig helt ekstremt hvor nice det er å få trykket alle aspektene ved EVE inn i skallen på en så effektiv måte! :)

 

Så, PAOR er ingen hyper-corporation med flere hundre spillere og uendelige mengder med cash, men de har likevel det som skal til og en god del mer!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det at man kan gå på stasjoner kommer ikke til å skje i EVE. Det kommer derimot til å være hovedfokuset i Dust 514, som er et annet MMO som er under utvikling av CCP atm.

 

Blant annet er det et sitat (som ikke spesifikt spesifiserer at det aldri vil være "walking in station" i EVE, men som sier noe lignende):

 

Is there combat on planets?

 

No, not in this expansion. This expansion is about exploration and industry. When something goes bad or breaks it is because of the owner‘s mismanagement, and when things are awesome and perfect, it is because of skill and hard labor on part of the player that runs the facilities.

 

In future expansions you will be able to project military force for attack and defense of planetary installations. That will be where DUST 514 will connect with EVE. But DUST 514 will not be coming out at the same time as Tyrannis, so that is at a later date.

 

Det som likevel er gøy å se er at utifra måten de omtaler Dust 514 på, virker det som det ikke er så alt for lenge til de kommer ut!

 

Kilde: http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=733

Endret av Error
Lenke til kommentar

Gir ikke særlig bra intrykk at de begynner å prate om en ny expansion med hensyn til Dominion som knapt fungerer.

 

Vet det ikke er samme folk som fikser bugs, men gir helt feil intrykk. CCP burde legge all fokus på å tilpasse Dominion bedre.

Finns ingen seriøs 0.0 allianse som har noe positivt å si om Dominion.

Lenke til kommentar

Det at man kan gå på stasjoner kommer ikke til å skje i EVE. Det kommer derimot til å være hovedfokuset i Dust 514, som er et annet MMO som er under utvikling av CCP atm. Blant annet er det et sitat (som ikke spesifikt spesifiserer at det aldri vil være "walking in station" i EVE, men som sier noe lignende)

 

Eh? Incarna ble annonsert på fanfest ifjor. De har ikke sagt noe om at arbeidet på Incarna er avsluttet til fordel for noe annet

http://wiki.eveonline.com/wiki/Incarna

 

Sitatet du nevnte hverken bekrefter eller avkrefter Incarna

 

Gir ikke særlig bra intrykk at de begynner å prate om en ny expansion med hensyn til Dominion som knapt fungerer.Vet det ikke er samme folk som fikser bugs, men gir helt feil intrykk. CCP burde legge all fokus på å tilpasse Dominion bedre.Finns ingen seriøs 0.0 allianse som har noe positivt å si om Dominion.

Selv om det nye sov systemet i Dominion er definitivt et steg i riktig retning og bedre enn det gamle så er det fremdeles ganske dritt. Ble gitt ut altfor tidlig og ikke testet godt nok.

 

Den nyannonserte Tyrannis tilleggspakken og kommende Incarna er begge to bortkastet utvikler-tid. De burde heller fokusere på Dominion 2.0

 

U'K har prøvd å droppe TCU i AM space og tre ganger har de blitt onlinet og 15min etter blitt offlined helt uten grunn. CCP bekreftet det som en bug og

De ville selvsagt ikke fikse sov men heller reimburse tapte TCU'er som ble skutt ned i en svak TZ. Helt latterlig. Da kan de like godt reimburse tiden til spillerne og skip som ble tapt på begge sider pga lolbug.

Endret av Uncron
Lenke til kommentar

[07:08:04] Ourq > Providence is a peaceful region, opened to the unknown not hostile. Against all authorities and Ushra kan they be going to make reign blackness on Providence and will become very powerful with two complete regions. I ask you, help us.

 

Idag blir vår første dag i Prov-Roadtrip, vårt mål her er som i Geminate. Vi har bare brukt 2 dager på å flytte opp hit, så det vil ta flere dager før vi er klar til å sende ut tradisjonelle Atlas-flåter. Vi har prioritert capital ships så langt.

Lenke til kommentar

Da var jeg med på min første PvP "engagement" noen sinne. Det var gøy, men fytti satan så det lagget!

 

Flåten jeg var del av beskyttet Y-MJ (var det riktig navn? Husker ikke helt). Var noen av dere der og angrep?

 

Vi gjorde det i alle fall godt med tanke på at vi var outnumbered! :)

Endret av Error
Lenke til kommentar

Da var jeg med på min første PvP "engagement" noen sinne. Det var gøy, men fytti satan så det lagget!

 

Flåten jeg var del av beskyttet Y-MJ (var det riktig navn? Husker ikke helt). Var noen av dere der og angrep?

 

Vi gjorde det i alle fall godt med tanke på at vi var outnumbered! :)

 

Jepp jepp!

Var der på en alt i Atlas drake-fleet :)

http://www.atlas-alliance.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=150920

Lenke til kommentar

Kira eller D6 gaten? :p

Var selv og beskyttet Kira, men det var ikke så lett å spille low range tackler. "X is main target, X is main target, get him down, get him down" og så var jeg uendeligheter vekke fra Main Target. Ble en del sviming rundt, men nå har jeg i alle fall lært til neste gang!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...