Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Problemet ligger bare i det at ordene ikke har forskjellige definisjoner, men en fastslått definisjon hver, og når noen av oss mener noe annet enn det som er fastslått beviser ikke det noe annet enn av en av oss tar feil. og jeg vet ikke med deg, men jeg liker å vite når jeg tar feil slik at jeg kan unngå å gjøre samme feilen i fremtiden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
og jeg vet ikke med deg, men jeg liker å vite når jeg tar feil slik at jeg kan unngå å gjøre samme feilen i fremtiden.

 

Kristen praksis: Ignorer all dokumentasjon som ikke støtter opp om det du allerede har bestemt deg for er riktig. Brukes åpenbart også i lingvistikksammenheng.

Lenke til kommentar
Menneskelig praksis: Ignorer all dokumentasjon som ikke støtter opp om det du allerede har bestemt deg for er riktig. Brukes åpenbart også i lingvistikksammenheng.

Blir mer riktig slik. ;)

 

Hvis alle virkelig hadde tenkt på den måten, ville ikke vitenskapen ha kommet særlig mye lenger enn "stein, tre, eller annet dertil egnet hardt materiale slått hardt mot nøtt resulterer i åpen nøtt. Innhold kan spises. Om nom."

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Det er iallefall ikke rasisme ;)

 

Og sist jeg sjekket var det ingen her som påsto at det var på grunn av religion at du mente det enes ordet var mer passende enn det andre, så jeg ser ikke helt hvor det innlegget ditt kom ifra. Om du sikter til Zealuu sitt innlegg så er det jo faktisk noe sannhet i det, men det er en helt annen diskusjon som ikke har noe som helst med betydningen av diskriminering og rasisme å gjøre.

Lenke til kommentar
Neinei, Rider, det er diskrimineringvet du. Fordi jeg har en tro så kan de bare påpeke den hver gang de er uenig med meg og vitenskapen gjør at de vinner hver gang. Eller.. ikke.

 

Det har selvsagt ingenting å gjøre med oppfatningen du har av ord og begreper og sånn. Dersom det skal være fritt frem for alle og enhver å fylle de ordene man vil med et meningsinnhold som ikke er likt det som er det etablerte og forståtte (underforstått "det riktige"); blir kommunikasjon med ett veldig vanskelig - og man bruker enda mer tid på å avklare begreper som bringes opp.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...