Gå til innhold

Forslag til nytt oppsett i PL-kategorien


  

28 stemmer

  1. 1. Hva synes du om det nåværende oppsettet i PL-kategorien?

    • Fornøyd
      5
    • Likegyldig
      15
    • Misfornøyd
      8
  2. 2. Hva synes du om dette forslaget?

    • Enig
      13
    • Likegyldig
      11
    • Uenig
      4
  3. 3. Trenger vi en egen underkategori for kamptråder?

    • Ja
      15
    • Likegyldig
      3
    • Nei
      7


Anbefalte innlegg

Jeg har merket at det er en del misnøye med det nåværende oppsettet i Premier League-kategorien. Lagkategoriene gjør at noen brukere kun holder seg i egen kategori, noe som fører til mindre diskusjon med andre supportere. Det er også flere tråder i lagkategoriene som kun blir besøkt av egne supportere. Jeg har troen på at dette oppsettet kan gjøre susen. Underkategoriene står med uthevet skrift, og punktene under er stickytråder.

 

Premier League

Kamptråder

- Mal for kamptråder

 

Spillertråder

- Oversikt over spillertråder

- Mal for spillertråder

 

- Oversikt over viktige tråder - Premier League

- Highbury - Proud to be a Gooner

- RedCafé - Coffee & Prawn Sandwiches

- This is Anfield

- Ye Olde Premier League Pub

 

 

 

Kom gjerne med innspill og forbedringsforslag.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Æsj, skrev noe lengre, men forumet måtte selvfølgelig klikke i det jeg skulle poste det. Ser på kamp samtidig, så tar det kjapt:

 

Bortsett fra kamptrådkategorien ser det ganske bra ut. Er enig med deg når det gjelder lagkategoriene. Blir altfor ensidig, det finnes ikke snev av rivaleri der. Og det er vel bare Arsenal-kategorien som har blitt brukt jevnlig. Chelsea-kategorien er død, de andre to blir bare brukt en gang i blant. Synes alt burde samles i ett, med en underkategori for spillertråder.

Lenke til kommentar

Jeg er så og si likegyldig til nåværende oppsett, da jeg er såpass "ny" her, og de eneste stedene jeg poster er som oftest i TiA og diverse andre Liverpool-tråder, samt kamptråder.

 

En egen kategori for kamptråder støttes fullt ut, det blir betydelig lettere å finne frem til gamle kamptråder. Har selv gravd meg nedover i PL forumet for å finne ønskende kamptråd, noe som blir litt tungvint enkelte ganger.

 

Latias har allerede påpekt dette med lagkategorier, det blir alt for ensidig og rivalriet oss i mellom synes ikke i så stor grad, bortsett fra noen kameler her og der i lagkategoriene. Ellers er det stille på den fronten, og Chelsea-kategorien er død.

Lenke til kommentar

For min egen del ville jeg foretrukket at så mye som mulig foregår i kaféene, da det er de trådene jeg bruker. Stikker innom PL-kategorien også av og til, leser litt og gjerne poster litt, men for min del blir det for mange forskjellige tråder å holde styr på, så det ender bare med at jeg ikke gidder å lese så mye. I kaféene dukker bare alt opp under Mine innlegg og enkelt å lese, selv hvis det blir veldig mange poster. For min del kunne kampene også foregått i kaféene, slik det gjorde i "gode, gamle dager", men jeg kan skjønne at ikke alle vil det siden det fort blir mange innlegg.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...