Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Invitert jente hjem til meg


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-GlDE6z

Hva med å gå ut en tur sammen ( om været tillater det) eller bare sitte i sofaen/senga og prate mens dere ser på forskjellige tv-program. Pizza er en god idé og greit å ha noe brus/saft i bakhånd. Hva med å kombinere en tur ut med en tur til butikken og kjøpe noe av det nevnte?

 

Mitt tips til deg er å droppe sextanken som svirrer rundt i hodet ditt. Fokuser heller på å bli kjent med henne, ha det hyggelig, vær avslappet og la henne lære deg å kjenne. Tror ikke det er vits å håpe på noe mer enn kyss i dag, men ha nærkontakt med henne og se responsen hennes til det du gjør ( enten det er å stryke henne eller kile henne etc)

 

Lykke til, og hold oss oppdatert :)

 

Høres bra ut de tipsene du kommer med her =)

 

Jeez mann, blir aldri kjedelig den derre nei :p Så jo film på søndag.. Hm, vet ikke med pizza.. Wow ja :p Har ikke det haha.. Knulling it is! Neida :p

Vær deg selv, få hun til å føle seg som hjemme, og ha det hyggelig. Husk! Hvis du spør her om alt dere skal gjøre, så er du ikke deg selv. Da er du en blanding av andre og det anbefales ikke.

 

Hvis du er veldig opptatt av det med sex kan dere være med hverandre mye, få hun til å føle seg trygg på deg og at hun kan stole på deg. Så kan du sikkert prøve deg om noen uker, men husk at hun er mindreårig.

 

At hun er mindreårig (det er jo han også) har ingenting å si. Hvis du mente seksuell lavalder så har det heller ikke noe å si. En på 15 og en på 16 har lov til å ha sex. Er helt utrolig at folk fortsett ikke skjønner denne loven.

Jeg forstår den loven, men det kommer jo også ann på hvor likt utviklet de er, noe jeg ikke vet noe om. Har en i klassen du kunne forventet var 9-10 år, har også en i klassen du kunne forventet var 18 år.

 

Det med mindreårig forveksla jeg fra en annen tråd, mente seksuell lavalder. Uansett, ja de kan ha sex. Burde de ha sex derimot, det er ett annet spørsmål.

 

(Med tanke på konsekvensene, hvis han vet mye om sex så er det nok ikke noe stress.)

Endret av Slettet-GlDE6z
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hallais folks :D Vi loket idag, så en film, Zombieland.. Var ganske vittig film :D Ble ingen kyssing.. Føler meg som en pyse når det kommer akkurat det :p Kunne sikkert kysset, hadde flere muligheter (føler jeg..) men.. Holdt hender også videre, leke slossing osv :D Junior skulle jo faen prøve å komme seg opp no matter what, haha :p Klarte heldigvis å holde den nede, takk og pris.. Hadde blitt rimelig kleint om den, gikk opp..

 

Syns det går ganske bra jeg :)

 

 

Når det kommer til utvikling er hvertfall jeg ganske godt på vei.. Vet ikke med hun, men tror hun og er "utviklet" :p

 

Bare spørr om det er noe ;)

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg morer meg ved den hypotetiske tanken om at jenta er på diskusjon.no og også leser tråden :D

Akkurat som et tilfelle for mange år siden om en sønn som lurte på metoder for å slå farens internettregler, en far som var minst like aktiv her inne selv... Noe sønnen dessverre ikke visste, på forhånd...

DEN husker jeg!

Tror jeg muligens svarte der også... :D

Litt genialt egentlig ;)

Lenke til kommentar

Er veldig vanskelig å få noen som helst reaksjon når de er jevnaldrende. Da skal du være godt utenfor normalen seksuelt, og psykisk om det blir straffereaksjoner. Dessuten er det bevist at jenter og gutter i den alderen har forskjellig modningsnivå, så uansett ville det vært merkelig å straffe en "mindre intelligent" gutt fordi en mer intelligent jente ga tydelige tegn som sier "jeg vil ha deg!!"

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z

..og du vil vaffal få noe hvis du går bort til henne i skoletiden òg.. Herregud, hvis folk tenker stygt om deg fordi du e med ei fra 9'nde, så får de vel ha det så godt? Dems problem det vel..

På ungdomsskolen betyr sosial status mye, og der er 10 klasse til 9 klasse samme som 18 år til 14 år. Jeg forstår hvorfor han syntes det er litt ekkelt/skummelt eller hva det måtte være, men ja man burde bare drite i hva alle andre syns og bare gjøre det. Hvis du vil sitte med hun, så gjør du det, drit i hva andre sier/tenker. Du er en person som hvertfall har mot nok til å gjøre det, de andre snakker om det fordi de ikke hadde turd(?) gjort det selv.

Endret av Slettet-GlDE6z
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...