Gå til innhold

Holocaust - fakta eller fiksjon? (Les reglene i førstepost)


Anbefalte innlegg

Vær så god. Jeg burde kanskje hintet om at om man ikke finner sine kilder andre steder enn Stormfront og Vigrid så er det vanskelig å bli tatt seriøst. Men det er jo ditt problem, og ikke mitt.

 

Det er nå uansett litt interessant at det er jeg som forsyner deg med kilder. Man skulle kanskje tro at en overbevist benekter kjente og hadde studert dem selv...

 

Jeg har nemlig det, som en dyd av nødvendighet gjennom mange års diskusjon. Sett på argumentene fra begge sider. Selv om Baltazar ikke tror meg.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Shoah, Nuremberg, alle jødiske sionist websider og museumer er mer enn nok bevis.

Nå fantaserer du igjen. Dine kvasi-religiøse og anti-semittiske tolkninger er ikke bevis.

 

 

Du har lansert en hypotese. For at den skal styrkes trenger du positiv bevisførsel. Så langt har du ingen ting annet enn egne antipatier mot jøder å fare med. Og det hjelper fint lite.

 

 

Dette betyr at gir opp Auschwitz, og prøver med neste leir. Auschwitz var forøvrig den mest beryktede.
Takk for at du igjen demonstrerer din bunnløse ignoranse. Du får kravle deg ut av denne selv.

 

Finner du ikke-jøder som forteller de samme historiene?

Ja. Hvis du hadde lest kildene hadde du fått med deg at det ikke bar er hearsay og at det ikke bare er jøder som er vitner.

 

I oversikten fra rettsaken i Frankfurt får du en lettfattelig oversikt over de forskjellige typene vitnemål. Du har blitt vist det før. Da forsøkte du å latterliggjøre det. Er taktikken nå å late som du har glemt det?

Endret av Salvo
Lenke til kommentar

Jeg vet hva du vil frem til. Vet du hva jeg ville frem til?

 

 

Holocaust-agendaen var kjent før Israel-agendaen. Begge en del av den samme agendaen.

Det er vanskelig å vite hva du skal fram til når du ikke tør å si det.

 

Du har heller ikke ført bevis for at noen av disse agendaene du fabulerer har hatt noen helst praktisk betydning.

 

Og siden du heller ikke tør ta tak i de mengdene av bevis som fins for den konvensjonelle linjen, hva er det egentlig du tror du overbeviser om?

 

Som Red Frostraven har dokumentert flere ganger i denne tråden, det er en manko på noen millioner. Dere har ingen spor etter dem. Derimot fins det mengder av transportdokumenter som viser at toglast på toglast med jøder ble transport til utryddelsesleirene. Der viser flere beviskjeder at de ble drept. Fra Chelmno har du blitt vist undersøkelser som viser massegraver med menneskerester i dem, og gravene er store nok. I Treblinka, Belzec og Sobibor også.

 

Transportene til Sobibor er interessante. Det var mange nederlandske jøder som ble transportert dit fra Westerbork. Sporene slutter der, akkurat som sporene etter andre transporter stopper i de andre leirene.

 

Hvorfor ligger det lag på lag med aske, beinfragmenter og andre menneskelige levninger i massegravene i AR-leirene? har satanistjødefrimurernazistene juksa det til, eller er det slik at de jødene vi vet ble transportert dit, også ble drept, brent og gravd ned der? Det er det de overlevende vitnene forteller om. Det er det gjerningsmennene forteller om. Det er det spor i form av eiendeler forteller om. Og det er det samtlige av verdens historikere er enige om etter at det har blitt nedlagt mange tusen årsverk i form av historieforskning. Vi vet også at nazistene drepte rundt 1,5 million jøder ved regelrette henrettelser bak fronten under Operasjon barbarossa. Vi vet at både Hitler og andre i toppen av partiet utrykker sitt krystallklare ønske om at jødene må utslettes.

 

Vi har altså motiv, øyenvitner, tilståelser og en rekke andre beviskjeder som bekrefter den konvensjonelle historien. Det dere har en en okkult konspirasjon hvor ofre og gjerningsmenn ssamarbeider, og 10-12 millioner mennesker dere ikke klarer å gjøre rede for.

 

Hypotesen deres har overhodet ingen forklaringskraft.

 

PS: I tilbakemeldingstråden er det foreslått at vi skal forsøke en mer formell debattform, med ett og ett tema. Til nå har benekterne skygget banen. Det er vel alle jødesatanistfrimurernazistmoderatorene som skremmer dere.

Endret av Salvo
Lenke til kommentar

Sorry Baltazar. Jeg forstår, men det dreier seg ikke om blind tro, jeg er bare uenig med deg. Og nei, jeg overser ikke all dokumentasjon, men din overbeviser meg så langt ikke. Og som jeg har sagt før, det er den som skal få meg til skifte standpunkt som bærer bevisbyrden.

 

Vel. jeg mener nå så absolutt at det er blind tro når du tror på jødene og deres løgnpropaganda mens det ikke fins noen beviser for noe "holocaust". Og når det meste av jødenes påstander om hva tyskerne gjorde strider mot all logikk, og mye også strider mot naturlovene og alle fysikkens lover.

 

Men om det ikke er blind tro, så er det vel fanatisk tro.

 

Du avviser jo kategorisk min dokumentasjon, hvor er forskjellen? Hvorfor er jeg uærlig og du ærlig? Den store forskjellen på oss to er jo at du er sikker på at du forvalter sannheten.

 

 

Ja jeg avviser din dokumentasjon, og forskjellen er at din dokumentasjon er produsert av jøder, og gjengitt i jødisk kontrollert media. Mao forfalskninger.

Jeg vet det, fordi jeg også vet at holocaust aldri skjedde, og at det følgelig ikke fins noen beviser som viser at det skjedde.

Du kan jo ikke bevise noe som aldri har skjedd.

 

Jeg må jo derfor nødvendigvis avvise din dokumentasjon, for jeg vet den er falsk, og jeg vet at holocaust aldri skjedde. Jeg kan jo ikke akseptere noe dokumentasjon som jeg vet er løgn og/eller forfalskninger.

Det er mulig du føler det litt urettferdig, men slik er det.

Og ja, jeg vet at jeg "forvalter sannheten" som du sier, for jeg har allerede gått gjennom den litt tunge prossessen fra å tro at holocaust skjedde, til nå å vite at det ikke skjedde, og at jødene stort sett er løgnere og svindlere.

 

Ja, jeg tror at Holocaust skjedde, og at det var et planlagt folkemord. Jeg aner ikke hva som er det nøyaktige tallet døde, det er heller ikke interessant. Jeg er ikke bare åpen for at noen vitner og andre lyver, det regner jeg som helt sikkert. Om Wiesel er en av dem kan vi alltid diskutere. Jeg er også helt sikker på at Sovjetunionen hadde sin egen agenda under og etter krigen.

 

 

Du tror det jødene vil du skal tro.

Jødene har kjempet lenge for å gi europeerne og spesielt tyskerne en skyldfølelse som de selv kan utnytte til å få det som de selv vil.

Syns du ikke at det er litt underlig at jødene fremstiller seg selv som uskyldige engler, og alle andre, spesielt hvite europeere som tvers gjennom onde mennesker som omtrent ikke har noe større ønsker her i livet enn å drepe jøder ?

Og om det var slik jødene påstår, hvorfor overlevde likevel så mange av dem ?

 

 

Men selv om noen lyver, betyr det ikke at Holocaust er motbevist. Det betyr at man har funnet en som lyver om en ellers sann historie. Om(!) Elie Wiesel aldri var der, så var noen millioner andre det. Skal du avsløre holocaust en jøde av gangen så kommer dette til å ta lang tid.

 

 

Det handler ikke så mye om at noen lyver, men mest om hvem som lyver, hvor mange det er som lyver og hva de har å tjene på å lyve.

Det er ikke bare Elie Wiesel som er tatt i løgn, det gjelder etter hvert mange såkalte øyenvitner.

Hvis Elie Wiese hadde vært i konsentrasjonsleir, så ville han hatt et fangenummer tatovert på armen, og han hadde ikke trengt å stjele fangenummeret til en som hadde vært i konsentrasjonsleir.

 

Og hva hadde så jødene kollekivt og individuelt å tjene på å lyve ?

De hadde jo helt klart økonomiske motiver, og Elie Wiesel har jo levd på dette hele livet, og virket som "såkalt nazi.jeger"

Andre jøder har også skrevet bøker og holdt foredrag om holocaust og tjent grovt på det.

Deretter har du jo erstatningen fra tyskland.

 

Myten om holocaust førte også direkte til at jødene fikk sitt eget land, og at de har fåt hjelp og støtte fra europa,USA Norge til å bygge opp landet. Norge og frankrike hjalp også Israel med å utvikle og bygge atomvåpen.

At Israel har fått lov å drive med kriger og massemord i midtøsten slik de har gjort, er også et resultat av europeernes skyldfølesse pga det såkalte "holocaust"

For de sier jo gang på gang at de må "forsvare" seg ellers blir det et nytt "holocast" på jøder,

 

Til slutt har vi det religiøse, hvor jødene ønsker å ødelegge kristendommen for goft ved å erstatte Jesu lidelse på korset og Hans budskap, med jødenes "lidelse" pga holocaust og jødenes eget "budskap"

 

Desverre er det mange kristne som allerede har latt seg lure.

 

Hyggelig at du linker til Bjørn B til slutt der. Vi savner ham i tråden her. Hadde han fortsatt vært her kunne han vært sin egen kilde. :wee:

 

Vel, jeg har ikke sett den før her i tråden, så jeg mente den burde komme med her den også.

 

Men jeg tror du går litt i samme fellen som de andre poltisk korrekte her. For de mener at om de har et eller annet mot personen eller organisasjonen bak websiden, så er all informasjon på den eller de sidene feil.

Følgelig så leter de først og fremst etter et eller annet som de kan bruke for å diskredittere eller latterliggjøre personen, eller organisasjonen, eller også personen som linker til websiden.

 

Som regel finner de noe de kan bruke og spinne videre på, slik at de slipper å tenke gjennom saken på nytt, i lys av denne nye informasjonen.

 

Så: Hvorfor skal jeg stille med et åpent sinn når dere ikke gjør det? Hvorfor skal jeg bli overbevist når noen poster 10 sekunders snutter av Reagan som snakker om noe helt annet, og andre sier at av to GPR-undersøkelser i Treblinka er den som aldri ble dokumentert eller publisert den ekte? Når folk sier at drapsbefalingene i King James Bible skyldes en feil oversettelse av Bibelen? Hvordan skal jeg tro på revisjonistene når de stadig kommer med "bevis" som jeg vet er feil?

 

Vel, det er jo ditt eget valg hva du vil gjøre.

 

Jeg har ikke postet noe video med Reagan, jeg så ikke på den heller. Men jeg har postet ganske mye bevismateriale selv også.

Det er kanskje ikke tilstrekkelige beviser hver for seg, men helheten av alt sammen er mer enn nok til å konkludere med at holocaust aldri har skjedd.

Når det gjelder treblinka, så linket jeg også til en webside som omtalte resultatene av undersøkelsen.

 

Og når det gjelder Bibelen så er det ikke snakk om generelle "drapsbefalinger" og kristne følger også NT og Jesu budskap.

Eller de skal gjøre de, og gjør de ikke det så er de ikke kristne.

 

Beklager, men det holder ikke for en gammel mann. Jeg innrømmer gjerne at jeg er vrang, jeg har lært gjennom et langt liv å ta langsomme skritt i saker som dette. Det betyr ikke at jeg stoler blindt på andre mennesker, enten de er jøder eller ei. Det betyr at jeg snart 40 år etter at jeg først hørte om den ikke finner revisjonismen mer plausibel enn den offisielle holocaust-historien. Og det må jeg jo nesten om jeg skal skifte mening...?

 

 

Nå må du slutte å tro at du er "en gammel mann"

 

Da jeg var rundt 15-16 år så mente mine klassekamerater at folk som var over 30 var gamle, men jeg har aldri ment at noen er gammel for de runder 80 år.

 

For å si det slik: Jeg tror egentlig ikke jeg er mye mer vrang en folk flest. Det betyr at hvis dere skal overbevise noen utenfor menigheten må dere gjøre en mye bedre jobb.

 

Geir :)

 

For å være litt enig, så er du vel ikke det.

 

Jeg vet hvordan det er, jeg var veldig vrang selv også den gang jeg trodde på jødenes løgner.

Som regel overså jeg dokumentasjon fra motparten, og selv om jeg noen ganger leste den så prøvde jeg alltid å vri det til slik at det passet med mine egne fordommer.

 

Det var faktisk bla jødenes egen informason sm jeg mottok fra senter mot antisemittisme som gjorde at jeg begynte å lure på om deres historier om bla holocaust var riktig, og deretter begynte jeg å etterforske dette selv.

 

Og som jeg har sagt før, så prøver jeg ikke å overbevise deg.

Men hensikten er å gi deg nok informasjon til at du selv kan "overvevise deg" og/eller søke mer informasjon, og evt etterforske dette selv slik jeg gjorde.

Lenke til kommentar

Joda, det kunne de, og det gjorde de. Folk som Julius Paltiel fortalte i detalj om sine opplevelser. Det er derfor sider som Vigrid bruker så mye krefter på å diskreditere dem. Desverre var det bare en håndfull som overlevde og kunne fortelle om noe som helst. De andre tok sine historier med seg i døden.

 

Geir :)

 

Hverken vigrid eller noen andre trenger å bruke mye krefter på å diskredittere dem, for de flestre "øyenvitnenes" historier er rene røverhistorier, som alle selvstendig tenkende individer bør kunne avsløre.

 

Så disse "øyenvitnene" diskreditterer seg selv.

Så snart folk våkner av transen og blir kvitt skylappene som jødene har satt på dem, så vil de alle bli i stand til å gjennommskue jødenes løgner.

 

Det var nok noen andre som døde av tyfus og andre sykdommer, og kanskje sult på skutten av krigen. Men ingen av de som døde hadde historier om gasskamre ol som de tok med seg i døden. For disse historiene ble diktet opp etter krigen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Ja jeg avviser din dokumentasjon, og forskjellen er at din dokumentasjon er produsert av jøder, og gjengitt i jødisk kontrollert media. Mao forfalskninger.

Jeg vet det, fordi jeg også vet at holocaust aldri skjedde, og at det følgelig ikke fins noen beviser som viser at det skjedde.

Du kan jo ikke bevise noe som aldri har skjedd.

 

Jeg må jo derfor nødvendigvis avvise din dokumentasjon, for jeg vet den er falsk, og jeg vet at holocaust aldri skjedde. Jeg kan jo ikke akseptere noe dokumentasjon som jeg vet er løgn og/eller forfalskninger.

Det er mulig du føler det litt urettferdig, men slik er det.

 

(...)

 

Men jeg tror du går litt i samme fellen som de andre poltisk korrekte her. For de mener at om de har et eller annet mot personen eller organisasjonenen bak websiden, så er all informasjon på den eller de sidene feil.

Følgelig så leter de først og fremst etter et eller annet som de kan bruke for å diskredittere eller latterliggjøre personen, eller organisasjonen, eller også personen som linker til websiden.

 

Som regel finner de noe de kan bruke og spinne videre på, slik at de slipper å tenke gjennom saken på nytt, i lys av denne nye informasjonen.

Det du her sier er at all dokumentasjon som strider imot din overbevisning må være falsk fordi den strider imot din overbevisning. Godt du er ærlig om sirkulærargumentasjonen du benytter deg av i det minste, men blir det ikke da noget hyklersk å beskylde motparten for det samme?

Endret av Hugo_Hardnuts
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er mulig du føler det litt urettferdig, men slik er det.

Nei, for meg spiller det ingen rolle. Hva du kan eller ikke kan akseptere er ditt valg. Det er lenge siden jeg trodde jeg kunne omvende de frelste. Når jeg deltar i debatter som denne så er det med et lønnlig håp om at jeg kan bidra til at nye generasjoner ser verdien av kildegransking og -kritikk, og ikke kjøper noe standpunkt med hud og hår.

 

Om noe er urettferdig her, så er det at jeg har historiebøkene på min side.Men det er din hodeine, ikke min.

 

Nå må du slutte å tro at du er "en gammel mann"

"A man is not old until regrets take the place of dreams." ~ John Barrymore

 

Om det sitatet stemmer, så er jeg definitivt gammel... :wee:

 

For de mener at om de har et eller annet mot personen eller organisasjonenen bak websiden, så er all informasjon på den eller de sidene feil.

Sier han som summarisk avgjør at "din dokumentasjon er produsert av jøder, og gjengitt i jødisk kontrollert media. Mao forfalskninger." Du føler ikke at du biter deg selv litt i halen her?

 

Geir :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja. Hvis du hadde lest kildene hadde du fått med deg at det ikke bar er hearsay og at det ikke bare er jøder som er vitner.

Alle forteller om overlevne jøder fra Auschwitz som vitnet om grusomhetene. Jeg spurte deg har du funnet ikke-jøder som forteller samme historier?

 

3 millioner hakk-i-plata postene om de forsvunne jødene som de polske myndighetene skal påståelig lete frem for være en ting, men hva med de 3 millioner andre polakkene, hvor er de? Er det ingen som bryr seg om dem fordi de ikke var jøder?

Lenke til kommentar

Vær så god. Jeg burde kanskje hintet om at om man ikke finner sine kilder andre steder enn Stormfront og Vigrid så er det vanskelig å bli tatt seriøst. Men det er jo ditt problem, og ikke mitt.

 

Geir :)

 

Selv om man bruker stormfront og vigrid, så trenger jo ikke dette bety at man bare bruker dem som kilder.

Om informasjonen er riktig så spiller det jo ikke noen rolle hvilke websider den står på.

 

Men det er typisk for de politisk korrekte å tro at all informasjon er feil fordi den står på en en webside som drives av en person eller organisasjon som de har fått beskjed om å ikke like.

Lenke til kommentar

 

 

Selv om man bruker stormfront og vigrid, så trenger jo ikke dette bety at man bare bruker dem som kilder.

Om informasjonen er riktig så spiller det jo ikke noen rolle hvilke websider den står på.

 

Men det er typisk for de politisk korrekte å tro at all informasjon er feil fordi den står på en en webside som drives av en person eller organisasjon som de har fått beskjed om å ikke like.

 

Jeg hadde aldri hørt om stormfront før igår, og da var det som åpenlyst var et faktum bare via en tråd avblåst med sorry folks, false alarm og alle bare gikk videre som ingenting hadde skjedd. Er ikke dette litt rart syns du?

Lenke til kommentar

Selv om man bruker stormfront og vigrid, så trenger jo ikke dette bety at man bare bruker dem som kilder.

Selvsagt ikke. Men bruker man kilder som normalt bare besøkes av nynazister og hvitmelsfanatikere så stiller man seg lagelig til for å få de merkelappene klistret på seg. Enten det stemmer eller ikke. Vil man ikke forbindes med dem så bør man kanskje ikke bruke dem som sannhetsvitner.

 

Om informasjonen er riktig så spiller det jo ikke noen rolle hvilke websider den står på.

Ideelt sett nei. Problemet er bare at for å bedømme informasjonens korrekthet så vil man ofte skue til kildens troverdighet. Og en side som som er nynazistisk vil vanskelig kunne oppfattes å være nøytral og pålitelig. Akkurat som du og Quazer ikke finner jødiske kilder troverdige.

 

Men det er typisk for de politisk korrekte å tro at all informasjon er feil fordi den står på en en webside som drives av en person eller organisasjon som de har fått beskjed om å ikke like.

Slik som du tror om kilder som eies eller drives av jøder...

 

Jødene kontroller, sensurerer, manipulerer, fordummer, eier og velger hva hva du skal lese og se :)

Se over. Poenget er at Baltazar klager på at andre generaliserer utfra hvem som står bak en kilde. Det gjør altså dere også. (Med rette, mener dere sikkert, men det er en annen problemstilling.)

Lenke til kommentar

Slik som du tror om kilder som eies eller drives av jøder...

Jødene kjøpte og eier nesten all media nettopp pga de grunnene jeg oppga. De slipper bare ut versjoner av holocaust som støtter dems side av saken.

 

Ok, wikipedia sa ikke så mye om hva dem gjor galt?

Noen velkjente for deg er første og andre verdenskrig, og holocaust myten. Snart tredje verdenskrig, med globalisme som løsning.

Lenke til kommentar

 

Ingenting som ikke andre folkeslag har gjort. Noen vil selvsagt mene at de stod lagelig til for hogg når man trengte en syndebukk. De hadde sin egen religion, sitt eget språk, osv, og var lete å peke ut.

 

Geir :)

 

 

Jødene får jo skylden for mye rart, men hvor startet dette konspirasjonshykleriet? Er det i kjølevannet av krigen?

 

 

Jødene kjøpte og eier nesten all media nettopp pga de grunnene jeg oppga. De slipper bare ut versjoner av holocaust som støtter dems side av saken.

 

 

Noen velkjente for deg er første og andre verdenskrig, og holocaust myten. Snart tredje verdenskrig, med globalisme som løsning.

 

Hva gjorde jødene første verdenskrig? Utenom å omtrent ikke delta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...