Gå til innhold

Trenger litt hjelp med kjøp fra Frozencpu.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Western union er vel sånn pengeordre ting. Det betyr vel normalt at man går ned på et western union kontor og betaler der - så overføres det. Kanskje det finnes noe web-basert løsning for det også. Jeg har ikke mye erfaring med denne slags pengeoverføring, spesiellt med tanke på at det regnes som veldig usikkert (i den forstand at du har ingen måte å trekke penger tilbake igjen ved misbruk - det er litt som å sende kontanter i posten liksom). FrozenCPU blir du neppe svindlet av dog. Det måtte vel være en lettere løsning å betale via Paypal eller noe sånt?

 

-Stigma

Lenke til kommentar

er det mulig og endre betalingsmetode nå da? nå som orderen er satt?

 

Det er det nesten garantert - men det involverer sikkert at du kontakter dem via mail eller telefon - ved mindre du finner et slikt valg på websiden deres altså.

 

Evt. kan du se om du bare kan slette ordren (den er jo ikke btalt enda så det burde jo gå greit) og så bare ordne delene på nytt igjen og velge annen betalingsinfo.

 

Litt morsomt at du valgte en betalingsmetode første gangen uten å vite hva det innebar =P Det er vel ikke særlig annbefalt hehe.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...