Jump to content

EditeD

Medlemmer
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

About EditeD

 • Birthday 04/18/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Mulig det er SSD'en min spm er problemet. Clean install av winsows, fjernet alle unødvendige ting, minus RAM- brikker (jeg har fire), og den feiler enda. Etter en stund I Windows kommer bare "ventesirkelen" opp når jeg lar pcen være i fred, ingenting kan trykkes på eller samhandles med fra mus/tastatur. Har jeg misset noe her, eller er det bare å bestille en ny disk? Kan det være noe annet?
 2. PC'en min har det samme problemet enda. Jeg har prøvd alle de tre løsningene i artikkelen, men ingen suksess. Når jeg avinstallerer Realtek driverne, vil Windows automatisk installere dem på nytt igjen, og det er superirriterende. PC'en krasjer helt tilfeldig også, kan ta 30 sekunder til tre timer... Googler etter løsninger, men finner lite. Kim
 3. Jeg har installert IME nå, så får vi se hva som skjer. Takk for hjelpen så langt! Hører dere ikke noe mer i fra meg i løpet av et par dager, regner jeg med at problemet er fikset. Kim
 4. Hey, Nylig har jeg hatt trøbbel med at PC'en min krasjer og går i en bluescreen som ikke dumper. (Den står på 0% til den force restarter) Når PC rebooter av seg selv går den rett i BIOS, må fysisk trykke på av/på knapp for å få den til å gå tilbake i vanlig boot, ellers havner den bare i bios igjen ved F10 eller ctrl+alt del. Starter jeg PC fra å være helt avskrudd kommer jeg inn i Windows som vanlig. Vedlagt er skjermdump av reliability history. Vennligst flytt inlegget om det er postet i feil kategori. Kim
 5. Jeg tror du ser på dette fra feil perspektiv. 1: Dette er en budsjettmodell med kompromisser. 2: Galaxy S10 variantene vil nok fjerne eller redusere kanten, hva renders og rykter angår.
 6. Hvordan skal de ha kontroll på .GIF, Vines, tredjerpats videosider i rare land, kun med programvare .. ? Er det i det hele tatt mulig? Skal de ha kontroll over Twitter, med flere kilder som har den samme filen? Høres ganske totaliært ut.
 7. Hei! Ser etter en rimelig skjerm til bilde/videobehandling. Tenkte selv at 1920 x 1200 er et minimum, fleksibel på størrelse. Sitter på en sliten BenQ 2410HD nå som begynner å bli moden for utskifting. Skjermens bruksområde blir Adobe MC CS6. I ny og ne noen spill. Problemet mitt er at jeg er blir fullstendig satt ut av alle "teknologiene" hver enkelt skjermprodusent skryter på seg. Gode forslag vil bli vurdert God jul!
 8. w603 ser ut som noe jeg kan tenke meg å henge på veggen på stua mi, ja
 9. Sikla på denne lenge, hadde vært fantastisk til medieutdanningen min!
 10. Helt enig med Moby. http://www.murderbox.com/mkii/ Ingen andre produsenter av noe sort kan måle seg med murderbox MKII. Rett og slett i en særegen klasse!
 11. Hm, den er dyr i forhold til konkurrentene, tror jeg artikkelen mener. Hvem i alle dager trenger så høy DPI? Gi meg heller stabilitet og skikkelig tracking i form av G-serien til Logitech. Mye rimligere og ikke minst samme kvalitet for pengene. I tillegg får du også en upåklagelig kundesupport, noe razer ikke kan skryte av etter min erfaring.
 12. Razer is late to the party. R.A.T-serien har hatt dette lenge, og gjør det stiligere. Ser ikke hva som er innovativt i det heletatt med med denne musen, annet enn E-peen og "blingfactor". Holder meg til Logitech som lager det meste selv. Har en G700 som fungerer ypperlig for en som multitasker mye. Også er det mulig at logitech har et av verdens beste kundesupport-sentere i tillegg, og det er jo et kjempepluss.
 13. @T0rd; ville ikke satse på det da det er et gammelt kabinett, layout-messig. Sats heller på noe nyere.
×
×
 • Create New...