Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Slik jeg har forstått det skal denne gorilla plasten på skjermen være ganske godt rustet mot hard medfart. Er det overkill å skaffe seg skjermbeskytter? Hvordan ser skjermene ut til folket her inne? Er den så solid som omtalene skal ha det til :)?

 

 

Jeg har kjøpt meg en skjermbeskytter som visstnok skal være bra, men ifølge bruksanvisningen må jeg slå av telefonen i 12-24 timer før jeg setter den på.

...

Så jeg har ikke gjort det enda.

Vet ikke om det er direkte nødvendig heller, men.

Men skjermen min tror jeg ikke har fått en eneste ripe i seg, og jeg er ikke den mest forsiktige personen i verden. :D

 

 

2. Dette er ikke akkurat om telefonen, men om beskyttelse til telefonen. Noen som har prøvd nen bra beskyttelse til selve telefonen som anbefales?

 

Jeg bruker denne:

http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-II-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S-II-Barely-There-Cases.asp

 

Hvilken nytte den faktisk gjør vet jeg ikke, for jeg har ikke mistet telefonen enda, men den skal visstnok være solid. Jeg føler meg i hvert fall tryggere.

Endret av Kortholder
Lenke til kommentar

Har to kjappe spørsmål.

1. Jeg får ikke sendt eller mottat MMS med denne telefonen, skjønner ikke hva som er galt?

 

Står telefonnummerene dine med mellomrom? Jeg fikk bare "Serverresponsfeil" på de kontaktene som hadde mellomrom (xx xx xx xx) i telefonnummeret sitt. Når jeg fjernet det, slettet den meldinga som tryna, og lagde en ny, fungerte det.

 

-TelCon-

Lenke til kommentar

Må også få si at jeg er svært lite impornert over ripemotstanden til skjermen i forhold til hypen. Vil faktisk si jeg ser flere riper på min galaxy s II etter 2 ukers bruk, enn det jeg gjorde på min forrige mobil, HTC legend. Dette er riktignok riper som jeg kun klarer å se hvis skjermen er av og jeg ser tydelig etter i svært godt lys.

Endret av epqr
Lenke til kommentar

Har både en Samsung Bada, Galaxy S og S2. Alle med Gorillaglass. Har ikke riper på noen av de. Vil ikke si at jeg er spesielt forsiktig med telefonene mine heller. For min gamle X10 mini, ble full av riper etter bare noen dager. Så jeg er svært imponert over glasset :)

Endret av HellMate
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Når det gjelder riper i skjermen er det sand som er bygget opp av silisium som visstnok skal være synderen. Det er gjerne hardere enn mange stål-legeringer og messing etc.. Og tydeligvis hardere enn gorilla glass.

 

Sand inneholder silisium og glass er vel laget av silisium. Min årgamle Desire har glasskjerm og ingen riper. Men, har man uflaks og har f.eks sand i lommen... uff!

 

CD

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ingen flamewar. Men jeg opplever lag omtrent uansett hva jeg gjør. Bare det å switche homescreens, det tar 1. ca 1-2 cm med sliding før den oppfatter det, det lugger på skiftingen mellom homescreens. 2. Surfing, her lagger det vel uansett hvordan jeg scroller. Det flyter, men det lagger gjevnt over. 3. Generell scrolling i kontakter, meldinger, mail osv. Reagerer sent og småhakker i scrollingen.

 

Mulig det er min det er noe feil med. Opplever utrolig varmt batteri og litt random shutdowns og ymse. Ahwell.

 

-e

Opplever det samme jeg og, men jeg har innstallert siste ifra Lite'ning Rom v5.0 XXKG6.

Tok en cache and dalvik cache wipe using CWM before flashing the new version through Odin. Alt virket OK, men fikk dette problemet og.

 

Men;

Etter jeg har testet mobilen(etter innstallasjon av LP 5.0), og fått lagt inn alle programmene ifra TitaniumPro så blei mobile helt ustabil, samme om jeg var i web browser, eller i menyer, vekke opp mobilen ifra dvale osv.

I hele tatt bare ta på skjermen, vannvittig treg.

 

Hva kan det være for noe?

 

Det merkelige er at det ikke er alltid slik, noen ganger funker den som bare det og er super rask, jeg skjønner ikke.

 

MEN nå blir det jobb 2uker fremover, og ikke noe mobil bruk anyway, og da har sikkert version 5.5 og 6.0 kommet ut av Lite'ning Pro :-)

Lenke til kommentar

2. Dette er ikke akkurat om telefonen, men om beskyttelse til telefonen. Noen som har prøvd nen bra beskyttelse til selve telefonen som anbefales?

 

Bruker selv Ultra Capsule i svart utgave, men den hvite ser også ut til å stå bra til den svarte telefonen.

 

Jeg kjøpte noen på Ebay, bare søke på Samsung Galaxy S2 case eller lignende og så får du opp masse. De koster fra $ 1-2, og tror ikke det er så veldig mye forskjell i forhold til den casen til $ 22. Kjøpte i tre forskjellige farger, en lilla, en svart og en til som jeg ikke husker. Når det er så billig kan du kjøpe forskjellige farger som matcher forskjellige wallpapers, det er ganske greit!

Lenke til kommentar

Øøøh, someone care to explain?

korrelasjonen mellom tid på batteri, antall prosent gjenstående og hva som har brukt batteriet.

 

Litening 5.0.

Skal sies at jeg er på utlading etter kalibrering, men det der var jo bare sært.

 

Jeg leser på treff på google om dette med cellestandby for gamle S. Det kan ikke være mangel på nett, jeg er jo kun midt i tjukkeste oslo med masse dekning og 3g/H+ hele veien.

Men telefonen sier tid uten dekning 100%!???

 

Hva skjer???

post-50678-0-89889100-1312452174_thumb.png

post-50678-0-45441500-1312452182_thumb.png

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...