Jump to content

Nåla-i-veggen

Medlemmer
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 :)
 1. Da er det avklart at dette er en feil som vil bli et rettet opp. Så anbefalingen om å holde seg unna kortet virker noe overdrevet.. 😊
 2. Det har jeg (og sikkert også flere) gjort, men jeg har ennå ikke fått svar....
 3. Problemet her er at jeg og flere nå har fått gebyr uten å få papirfaktura og uten at kontoen er rentebærende.... 😣
 4. Det er ting som tyder på at YX Visa forsvinner som kort. Mitt gikk ut i november og vanligvis får man jo nytt kort automatisk. Det har jeg ikke fått. Har tatt kontakt med banken på epost så får vi se hva de sier.... Når det gjelder ferietur så er vel det beste Flexi Visa hvor hotell/fly kan velges som rabatt-kategori.
 5. Da var det slutt på de månedlige rabattene hos VIP Credit Visa. Enda et cashback-kort som forsvinner ut av kortstokken...
 6. Hvorfor skulle det ikke passe? Jeg har aldri brukt Shell Mastercard på noen bensinstasjon. Du må vel være enig at 1 prosent bonus på alle kjøp er bedre enn en halv prosent?
 7. Hvorfor Trumf Visa som kun gir 0,5% rabatt på kjøp utenfor Norgesgruppen? Da er Shell Mastercard et bedre valg, som gir 1% rabatt på alle kjøp, også hos f.eks. Coop og Rema. Men når det er sagt så er ikke nettbanken til Shell Mastercard noe særlig. Ser ut som noe som ble utviklet for 10 år siden....
 8. Curve og Revolut er det mange innspill om i forumet til Insideflyer.no
 9. Det kommer helt an på hvilken Coop du er medlem av. Her hos meg er det 2% hos Coop. Og så er det snakk om kjøpeutbytte og ikke Trumf hos Coop, så man kan ta ut penger kun en gang i året (på nyåret) og ikke når som helst som hos Trumf. Så litt mindre fleksibelt med hensyn til uttak, men selve bonusen er den samme.
 10. Shell Mastercard er et greit allround-kort. 1% Trumf-bonus på alt. Trumf-visa gir kun 0,5%, i hvert fall utenfor Norgesgruppen sine butikker. På Kiwi, Meny, etc. kan kortet godt kombineres med ordinært Trumf-kort som skannes i kassa. Da blir det til sammen 2% Trumf-bonus.
 11. Har vært med på ett tilfelle hvor den svenske grensebutikken - sikkert ved en feil - ga meg en meget god kurs: Da varene ble slått inn i kassa så ble hver enkelt vare slått inn i NOK, og samlet beløp kom også opp i NOK. Det var om lag 250 NOK. Jeg ble litt i stuss, men ba av gammel vane om å få lov til å betale i SEK. Da betalte jeg 250 SEK i stedet, noe som selvfølgelig var fordelaktig. Det var noen uker siden så kursen var bedre enn nå.
 12. Ja, så lenge det er et kjøp så gir det bonus.
 13. Har hørt om Curve, men hvordan kan man flytte transaksjoner så lenge i etterkant? Etter 14 dager kan man jo ha fått faktura fra det kortet hvor belastningen har skjedd. Eller belaster man en konto hos Curve i mellomtiden før man "bestemmer" hvilket kort som skal belastes?
 14. Shell Mastercard er litt mer fleksibelt siden man i motsetning til Coop MC får bonus også i matbutikker som ikke tilhører Coop. Har samme maksgrense med 2500 kr bonus per år.
×
×
 • Create New...