Jump to content

Matawa

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for alle svar. Da står vi på vårt og ser hva som skjer.
 2. Godkjennelsen er dessverre ikke skriftlig. Har ett vitne, men det er min far. Har i tillegg tekstmeldinger. Problemet er dårlig rengjøring bak et dusjkabinettet som ikke kan flyttes grunnet vannrør, og "andre ting". Har bedt om liste over hva de andre tingene er men det har jeg ikke fått. Har skrevet at hun har hatt to muligheter og at det nå er en sak mellom henne og hennes nye leietager, da hun har godkjent det.
 3. Men en muntlig avtale er like bindende som en skriftlig?
 4. Men hvor mange muligheter trenger huseier til å se over? De kan vel ikke godkjenne alt unntatt et par ting en gang, deretter når dette er utbedret komme med noe helt annet? Hvor lenge skal man holde på da?
 5. Flyttet nylig ut av en leilighet etter 6 år. Utleier kom for å se over før helga, godkjente da alt bortsett fra et par småting. De småtingene rettet vi opp i samme kveld. Huseier hadde ikke mulighet til å komme for ny sjekk før idag, i ny måned. Hun kikket over igjen, i tillegg til at ny leietaker kom innom. Begge godkjente vasken, nøkler ble overlevert og vi reise. Litt senere ringer hun og sier at hun ikke godkjenner vasken likevel. Da var det noe helt annet som ikke var i orden enn de tingene hun nevnte på første gjennomgang. Hun har altså hatt to muligheter til å se over og godkjent på det grunnlaget. Hva gjør vi?
 6. Har nylig kjøpt Lenovo Yoga 3 pro på tilbud til 6999: http://www.elkjop.no/product/data/ipad-og-nettbrett/LE80HE012SMT/lenovo-yoga-3-pro-2-i-1-13-3-solv Men med 30 dagers åpent kjøp har jeg mye rom for å ombestemme meg. Og jeg har tenkt veldig på denne, fordi den er ganske mye kraftigere: http://www.multicom.no/multicom-talisa-u731-133-full-hd/cat-p/c100559/p10632082 Fordelen med yogaen er at den er noe tynnere og lettere, med touch skjerm og flip-funksjoner, pluss at jeg synes den er ekstremt sexy å både se på og bruke. Fordelen med talisaen er prosessoren. Pluss at jeg finner lite som kan måle seg i pris i forhold til specs, størrelse og batteri. Samtidig skal ikke PC-en brukes til veldig harde oppgaver, så yogaen er på mange måter god nok. Men tenker jeg noen år framover i tid, vil jeg tro Talisaen varer lengre.. Hjelp?
 7. Jeg har absolutt ikke peiling, og lurer på om noen kan fortelle meg hva man kan forvente å se i dette? http://cdon.no/leker/stjernekikkert-merkur-p30653389
 8. Har du ikke kontrakt så er det såvidt jeg vet 1 mnd som gjelder, slik du sier!
 9. En problemstillingen formuleres gjerne som et spørsmål. Skal du skrive en oppgave hvor du svarer på din egen problemstilling? Jeg er ikke stødig i opplysningstid og romantikk lenger, så jeg tør ikke foreslå noen problemstillinger for deg. Se ellers f.eks. her: http://ndla.no/nb/node/56892
 10. Burde jeg da registrere meg for lisens for denne perioden for å unngå å få noen høyere regning? Kontrolløren sa det ville bli dyrere hvis det viste seg at jeg likevel har TV. Også i ettertid gå gjennom den hyggelige prosessen som resten her har gått igjennom?
 11. Matawa

  ...

  Ikke vær redd for å stille spørsmål! Hver gang jeg har vært nyansatt så spør jeg så mange spørsmål som jeg vil, uansett hvor dum jeg måtte føle meg der og da. Det er bedre å spørre en gang for mye enn å gjøre enn jobb feil. Mindre pinlig er det også.
 12. Hei! Jeg har et spørsmål som kanskje er litt på kanten i denne tråden. Jeg tok over en leilighet og et tv-abonnement for en stund siden. Vi ser sjeldent på tv, men fikk likevel aldri rota oss til å avbestille det, og tenkte at så lenge vi ikke betalte lisens så var det ikke så farlig. Så kom det selvfølgelig en kontrollør på døra. Jeg sa jeg ikke hadde TV, og lot han ikke slippe inn for å se. På en måte var dette veldig positivt fordi jeg da fikk rota meg til å si opp TV-signalene etterpå, og derfor slipper de bortkastede kronene. Det jeg lurer på er om de kan finne ut at jeg hadde tv-signaler til boligen da kontrolløren var på beøk? Jeg har ikke noe tv-apparat registrert i mitt navn. Så hva kan de egentlig gjøre, og hva burde jeg evt gjøre? Kommer det er krav om lisens for perioden som er nå så betaler jeg gladelig den, men kjedelig å måtte gå gjennom all kranglinga resten av dere har gått igjennom for å komme meg ut av den igjen.
 13. Jeg er btw litt redd for å sende den inn, siden jeg har åpna lokket bak på den selv. Ikke for å bølle med noe, men for å rense vifta, siden jeg hadde store overheating problemer enn liten stund. Og å åpne der ødelegger jo visstnok garantien, og det er veldig kjedelig å måtte betale masse penger for å få tilbake pcen de ikke vil reparere for meg.
 14. Og hvis det ikke er noooen nye oppdateringer på ASUS sine sider? D: Og hva med wifi-problemet?
×
×
 • Create New...