Gå til innhold

Bærbar til mamma, film/musikk/internett


Anbefalte innlegg

Hei :)

Har fått i oppdrag å velge ut ny bærbar til min mor, men har gått meg litt vill i alle valgmulighetene som finnes, og regner med at det er noen produkter som gir meg mer for pengene enn andre. Håper noen snille sjeler kan gi meg et råd eller to utifra mine relativt vage krav. :)

 

PCen skal i hovedsak skal brukes til relativt lette oppgaver som å spille musikk og surfe på nett, samt å vise film - inkludert via HDMI - og da er det vel greit å ha nok minne/grafikkminne, og kanskje ikke den minste harddisken, med tanke på oppbevaring av filmer. Er ikke noe krav om at PCen skal kunne brukes til spilling (utenom type kabal :p). Den skal ikke flyttes så veldig mye rundt og kan gjerne være litt tung og stor (16-17 tommers skjerm er greit).

 

Noe spesifikt budsjett er ikke gitt, men ønsker selvsagt ikke betale for mer enn jeg trenger. Ser for meg at prislappen kanskje havner et sted mellom 6 000 og 9 000 kroner for den funksjonaliteten som er nødvendig, men rett meg gjerne - det er lenge siden sist jeg kjøpte bærbar :p

 

På forhånd tusen takk for all hjelp. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...