Gå til innhold

Nytt antiliberalistisk forslag: Vil forby stripping


  

106 stemmer

  1. 1. Bør stripping forbys?

    • Ja
      5
    • Nei
      101
  2. 2. Bør prostitusjon legaliseres?

    • Ja
      75
    • Nei
      31


Anbefalte innlegg

Superdupermenneskene fortsetter å vise hvor maktsyke de er. Nå vil sende Norge ned på nivå med Saudi-Arabia og gjøre stripping forbudt. Hvis de får det som de vil, vil alle norske strippeklubber måtte stenge. De mener at stripping legitimerer å se på kvinner som en salgsvare, og at veien er kort fra stripping til prostitusjon og menneskehandel.

 

ADVARSEL: pupper

 

striptease06_HA_Ver_126743b.jpg

 

 

http://www.dagbladet.no/2011/02/06/nyheter/politikk/kvinnepolitikk/regjeringen/prostitusjon/15329663/

 

Stem derfor ikke Ap, SV, Sp og Rødt. De ønsker å regulere livet ditt!

Endret av ape i båt
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Latterlig de kaller stripping og prostitusjon er kvinne undertrykende, Men Hijab og Burka? Neida!. Alt er er like kvinne undertrykende, altså ikke i det heletatt.

 

Stripping og prostitusjon undertrykker vell heller menn; jeg har nesten ingen mulighet til å bli en stripper/prostituert.

 

Supply and Demand.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Damer utan kläder ska man inte titta på.

Fy skäms på sig medborgare som tittar ändå.

Det är onaturligt att se en kvinna bar.

Det kan man bli förstörd av den saken är klar.

Hon skulle haft på sig något lätt och dansat klassisk rysk balett.

Då hade det varit konst och befrämjat vår kultur.

Det här är väl ingen konst censur, censur!

 

Cornelis Vreeswijk - Balladen om Censuren :)

Endret av Sebbe
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har allerede fått nok grunner til å aldri stemme AP, i det minste til hele politikerstaben blir byttet ut.

 

Men stripping er fullstendig harmløst. Ren underholdning. Fotball er langt mer skadelig. De eneste som har grunn til å mislike det, er mennesker med dårlig selvtillit. Dårlig selvtillit er ikke en grunn til å forby noe.

Endret av KarlRoger
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Både stripping og prostitusjon burde være lovlig.

Stripping slik det er i dag er helt harmløst, lovlig og frivillig så no problem there.

 

Om man får prostitusjon lovlig kan man samtidig får det i organiserte former som vil bedre forholdet til kvinnene som jobber med dette.

 

Problemstilligen med prostitusjon er lik den med narkotika, vi kan forby detr så mye vi vill men kommer aldri til å bli kvitt det og da er legalisering og kontroll med virksomheten bedre en det motsatte slik det er i dag.

 

Man kan si hva man vill om AP og de mange blunderne de gjør men samtidig fjernet de alle oppmykningene av arbeidsmiljøloven Bondevik II regjeringen innførte og for meg som arbeidstaker og håndtverker er dette viktig, faktisk mye viktigere en billig sprit, tobakk og de mange artige forslagene fra høyresiden.

Noe å ta med i vurderingen når man sier man aldri skal stemme AP.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Trist å se mennesker som føler ett så stort behov for å blande seg inn i andres liv. At de, som kvinner, presterer å mene at dette fornedrer dem blir for dumt. Lurer også på om de har noe å støtte seg til når de snakker om kort vei til prostitusjon og "en skitten bransje".

Om stripping er prostitusjon under definisjonen "selger kroppen for penger" da er det veldig mye annet som også er det. Forøvrig utrolig ufint å komme med en slik påstand ovenfor stripperne. De slenger jo rett og slett "hore" i fjeset på stripperne, hadde blitt veldig provosert om noen kom og definerte meg som prostituert uten å høre på meg. Hvor er stripperne og deres mening oppi alt dette?

 

Forøvrig, hvordan tenker man å forby stripping? Vil dans med lite klær og servering være lov? Ett sted må jo grensen mellom stripping og annen dans gå. Blir det forbudt å ta av ett plagg? Eller har vi da en fast grense på plagg som skal være lov?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

"(...) Det fornedrer oss som mennesker"

 

Det mest fornedrende her er hvordan politikerene føler det er på sin plass at de skal bestemme hva andre mennesker gjør med sine liv. De forhøyer seg selv til supermennesker og tar på seg oppgaven å vite alle andres beste. Konsekvensene at et forbud vil i beste fall føre til at stripperene blir NAV-kunder, i verste fall til at de blir helt uten inntekt og/eller havner i enda verre miljøer. Det høres enda mer "fornedrende" ut for meg, men som vanlig er vel SV uenig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...