Gå til innhold

FIFA 12: Den Gigantiske Tråden


  

358 stemmer

  1. 1. Kommer Fifa 12 i spillsamlingen din?

    • Ja
      280
    • Nei
      37
    • Trenger mer info når den tid kommer
      25
    • Det er PES som gjelder
      7
    • Går for begge
      6
    • Ja, det gjorde det. Men fy FAEN som eg angrer!!!
      3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

PS3 her.

At den gikk jævla fort kom veldig overraskende på. Det er jo ingen måte å øve på det på. Hvordan bli bedre til å ta "vanskelige" straffer når den bare går ultrasakte i arena?`

 

Støtter meg til Lunas forslag. Jeg vil forresten ha en kamp en dag, Brun. Så hvis du kunne lagt meg til og latt meg finte deg til pølseboden hadde det vært veldig greit. PSN er jgiggs.

Lenke til kommentar

Jeg er å blir en pyse... Har spilt FIFA nå siden det kom ut, men nesten bare mot xbox'n jeg gjør det ganske bra men er for pysete til å spille på nett. Det er såå mye jeg ikke får til. Jeg har sett en del klipp på youtube, fy så gode folk er.. så da mister jeg all mot til å spille mot folk på nettet.. huff av meg...

Lenke til kommentar

Min erfaring er at det er online-spilling som faktisk gir deg den nødvendige erfaring og gjør deg bedre ettersom du da møter mange forskjellige lag og spillestiler. Det eneste minuset med å spille online er drittunger som avslutter når de ser at de taper og drittunger som sender deg meldinger etter kampen for å fortelle deg hvor ræva du er når de selv har ligget i forsvar og lempet opp baller til jetmotor-spisser høyt oppe i banen.

Lenke til kommentar

GUD, NÅ FORSTÅR EG KVIFOR EG LA FIFA PÅ HYLLA.

 

Tar man på lagpress, kontring og fult offansivt angrip, da finner spillerene ut at man må holde seg langt bak på banen. Går man for det ultra defansive så vil plutselig heile JÆVLA gjengen fram.

 

Å kordan folk på nettet får 4 - 5 spillere opp og presse meg på min egen banehalvdel det fatter og begriper eg ikkje. Ikje faen om eg får det til, hos meg er det såvidt 2 spillere som går sånn halveis opp og presser.

 

3 år med fifa spilling og ikkje blitt et kvekk betre, sliter med det samme heile tiden. Måtte fifa brenne en viss plass

Lenke til kommentar

Fant frem Fifa 12 fra bak reolen og tenkte det var på tide å spille litt onlinbe igjen. Jeg må ha modnet litt, for plutselig rykket jeg opp sdammenhengende fra 6. til 3. divisjon. Faktisk er spillet litt morsomt igjen, men følgende irriterer meg (fortsatt):

 

1. AI'en. Forsvarere som somler og snubler i hverandre og tryner fremfor at den ene passer seg så du kan klarere med den andre. Slipper inn mye mål pga det.

2. Forsvarere som demper ballen for motstanderspisser. Ekstra hat mot de som lobber ballen rett på forsvarerne mine og spekulerer i akkurat denne svakheten.

3. MÅ spillet laste opp arena for hver jævla kamp i H2H seasons?? Stoor irritasjon.

4. Må da for pokker finnes flere strategier enn de fire (er jeg helt noob på det området?). Team press, switch backs, counterattack etc... Synes ikke jeg merker altfor stor forskjell heller for teamet mitt presser fortsatt ikke noe særlig og gir altfor ofte for mye spillerom.

 

Ellers har jeg kost meg litt også selv om dette spillet er alene om å gjøre meg så fly forbanna til tider (dårlig taper).

Lenke til kommentar

Kordan får man spillerene sine til å gå opp i et samla press. Spilte mot en nettopp som ikkje var intressert i å spiller, berre trille ballen i egen banehalvdel.

 

Ulta-offensive og Team Press. Det hjelper dog lite. I praksis er det mulig å holde på ballen i hele kampen hvis man ønsker det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...