Gå til innhold

FIFA 12: Den Gigantiske Tråden


  

358 stemmer

  1. 1. Kommer Fifa 12 i spillsamlingen din?

    • Ja
      280
    • Nei
      37
    • Trenger mer info når den tid kommer
      25
    • Det er PES som gjelder
      7
    • Går for begge
      6
    • Ja, det gjorde det. Men fy FAEN som eg angrer!!!
      3


Anbefalte innlegg

Slår nesten aldri ballen ut til siden. Om du har en god frisparkskytter, sikt 2-3m til side for målet. Hold så opp på skrå med analogen mot krysset, skyt med i underkant av 1/3 av den grønne baren.

 

Jeg har aldri lagt den til siden, legger den framover. Bare synd at det er spillere som Bonucci, D. Luiz og Abate som får ballen. Mulig jeg kan endre på det ved å endre på hvem som tar frisparket.

 

Takk for tipset, skal prøve ut den metoden og noen jeg har funnet på youtube. Blir litt arena på meg i dag da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Flott. Rykka ned i 6.divisjon(Skal f*en ikkje vere mulig. 3.div og strake vegen nedover...) Klarer ikkje å skore. Samme kva. Slepper også inn tullemål.. Merkelig kor flinke folk er blitt til å kontre. Kanskje ikkje rart når alle velger RM og Barca.

 

Nokon som har eit bra 4, 4,5 stjernerslag som jamnt over godt?

Endret av Pop-Fiske
Lenke til kommentar

Jeg er vel en av få som fortsatt spiller karrieremodus selv om jeg irriterer meg grønn over cpuen, derfor har jeg endelig giddet å sette meg inn i dette med sliderne også har jeg nå laget en egen squad-fil der jeg har vært inne og manuelt endret på custom-taktikk og formasjon hos alle PL-lag. Har lest litt rundt og funnet ut at jeg skal teste denne oppskriften. I den samme tråden anbefaler jeg også å ta en titt på linken om Realistic Custom Team Tactics, eller CTT som de kaller det. Skal bli spesielt gøy å fjerne all assistering, det blir kanskje første vei mot full manual kontroll? Har likt det de få gangene jeg har prøvd det men funnet det litt for vanskelig og derfor ikke orket sette meg inn i det men nå har jeg bestemt meg for å prøve.

 

Er det noen andre som har testet dette eller er jeg den eneste som fortsatt gidder holde liv i dette spillet? :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fifa12, eg er snart tom for ord om dette spillet. Det går på en ting hos de fleste det er juks. Nå blir det flere for hver time som har fått 99OVR på Pro Clubs, Og det betyr ikke at de får 99 på alle ferdighetene, det betyr enkelt og greit at det blir 127 (!) på alt, gudene vite hvorfor. Stort problem for dem som liker å spille Pro Clubs på en skikkelig måte. Florere også med folk som absolutt ikke skal spille med ANY, men skal ha 5 bak, keeper og springe bak selv med proene, det er spillere uten selvtillit som burde finne på noe annet å gjøre, kan ikke se hva som er moro med den måten å spille på

Lenke til kommentar

Akkurat dette som skrives over eg ikke liker, selvsagt folk skal få velge det laget de vil. Men å gå konsekvent etter lag fordi de har raske spillere er bare kjedelig. Fifa 12 går på fart sånn det har blitt nå de siste årene.Det som EA liker å kalle fysiske ferdigheter er oppskrytt til tusen. Har man en forsvarspiller på 60 på fart og spiller mot en som har 90 på begge spissene er høye lobber over forsvaret utrolig enkelt, er bare å sende disse i 90 min og du kommer igjennom iallfall 3-4 ganger. Hvis man spiller mot et lag som er tregt mens du selv har bare spillere over 80-90 på fart vinner man som regel om ikke motstanderen er mye bedre enn deg. Tro meg dette har eg merket siden eg spiller oft med lag som kanskje har en spiller over 90 i pace.

Lenke til kommentar

Spiller nesten bare med United. Defensiv med kontring, rykket for første gang opp til 1.div! Hardere motstand der ja, spilte nettopp en EPISK kamp mot en som var City. Endte 1-1, hjertet har aldri pumpa sånn på slutten av en kamp. Traff tverliggeren på corner, returen sendte jeg rett på en som sto på streken.. Morsomt når det blir jevne, gode kamper :)

Lenke til kommentar

Folk velger gode lag fordi dem vil være sikker på seier. Ingen liker å tape, uansett hva slags bullshitt en kommer med etter kampen.

 

Skjønner jo det, men er man virkelig en god Fifa spiller hvis man bare bruker fart? Fart er jo aller enkleste når det kommer til FIfa, er heller ikke realistisk på det punktet. Møte som regel bare folk som løper, er ingen ferdigheter, bare høye lobber. Rene bingo om han treffer eller ikke

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...