Gå til innhold

IRC scripts - hvilket er best :D


Anbefalte innlegg

Kunne tenkt å bytte ut standard mirc'en med litt mer avanserte saker igjen...

 

Det jeg egentlig bruker IRC til er å bla i Fservere (nei, ikke warez faktisk). Jeg mener å ha lest at det finnes noen irc scripts som lar deg klikke deg gjennom fservs, i steden for å måtte drive å skrive "cd mappe" etc. Det høres litt effektivt ut.

 

Noen som har noen navn eller linker?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"klikke" deg gjennom fserves blir vel litt vanskelig, selv om det går an ved mye jobb. da skal programmet (scriptet) oppfatte en innkommende dcc chat som en fserve og parse alt (hvert steg) til en dialog.. greit, det lar seg gjøre, men har ikke hørt om noe slikt (som har vært vellykket) enda. men opplys meg gjerne dere andre!

 

derimot scripts som er optimalisert for fserving etc. er polaris irc (søk på google).

 

min favoritt gjennom ca. 5 år med irc'ing er Peace and Protection av pai (du finner det her: http://mircscripts.org/archive.php?type=script ); det inneholder alt du trenger. dette er kodet av den virkelige mircscript-guruen :)

 

hvis ikke er noname et ålreit script (basic av blue-elf er svinbra)

 

håper dette hjelper deg litt på vei!

Lenke til kommentar

Litt modda mIRC er tingen, med litt avansert remote scripts som fikser stort sett ALT.. Litt lett modda popup menyer, og klare linjer med behaglige farger er tingen... Kanskje derfor jeg har holdt meg til samme mIRC-mappa i 3-4 år, bare noe få oppdateringer her og der :)

Lenke til kommentar

Du kan f.eks forsøke og lage noe selv? :) Det synes jeg er det beste.. om du trenger hjelp, så er det en veldig fin funksjon som heter /help. /help fungerer faktisk på den måten at man skriver /help /commando. ;) ganske genialt.

 

Men... litt mer saksrettet.. du kan prøve Polaris, eller Invision, de bruker å fungere ganske greit vil jeg tro. :)

 

Men altså.. når du spørr om "hva som er best", så spørrs det jo helt hva du driver med når du er på irc, og du drev jo som sagt med f-serv`ing, så da bør du vel velge noe av det ovenfor, men jeg vil ikke tro at det er så kjempe fint og brukervenlig, så da vil jeg egentlig anbefalle ircN, som er et veldig enkelt å greit brukervenlig script, som tilbyr det meste du trenger. Men! som sagt tidligere, så er jo det du lager selv det beste, for da tar du med det du trenger, og ingen ting annet, og om det er noe du trenger, så får du utfordringer med å lage det, eller du kan ta det fra andre script, så lenge du ikke gir scriptet ut på noe måte, for da kan de orginale koderene bli litt sure.. :) Men..du får ta å eksprimentere, og hvis du trenger noe scripte hjelp, så kan du kontakte meg på EFnet.. under nicket foZil..

Lenke til kommentar

Det er mange gode scripts der ute, men etter min mening er det 2 som skiller seg ut. #1: Sysreset. Absolutt den mest avanserte og "beste" om du har litt nerd i deg ^_^ Har alt du måtte ønske av features, og om du fremdels mangler noe kan du plugge inn ekstra-features ved hjelp at modul-basert plugin system.

 

#2 Excursion

Også et glimrende script for de aller fleste, men avansert nok til å gi selv de mest hardbarkede de features de trenger. Har diverse snadder som auto-patching av scriptet (omtrent som windows update liksom) +++

 

Har desverre ikke noen linker for hånd, og siden jeg er på vei til sengs gidder jeg ike lete frem noen heller... et søk på google så VIL du finne fram anyway.

 

Lykke til

-Stigma

Lenke til kommentar

Her var det masse forslag... :woot:

 

Får laste og teste litt...

 

Tidligere har jeg brukt Showdown Pro, som jeg har et inntrykk av at er et script kun lamers bruker... :D

Vel, det hadde egentlig alle funksjoner jeg trengte, og var veldig brukervennlig, men hadde kanskje litt for masse fjortis hacke-verktøy.

Lenke til kommentar

har prøvd ircN, extremescript, og nå noname-script.

 

sistnevnte er jeg skrekkelig fornøyd med, siden det gjør diverse ting jeg vil, automatisk (som f.eks. autoconnecte til tre forskjellige servere, joine den og den kanalen, auto-op'e folk, etc.. ). kunne sikkert gjort det samme i de andre scriptene, men med nn-script var det mye mer intuitivt. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...