Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Voldelige preferanser og vonde intensjoner


Anbefalte innlegg

Hei forum, jeg er en gutt på 20 år som har litt spesielle preferanser, om man kan kalle dem det. Vil presisere at det jeg jeg skriver om i dette innlegget gjelder hva som går gjennom hodet mitt når jeg onanerer, men dette vil så klart være proporsjonalt med "hva jeg tenner på" i det store og hele.

 

Altså: som sikkert mange andre, forestiller jeg meg at jeg har sex med en spesifikk person når jeg onanerer (jeg pleier for øvrig å bruke en falsk vagina, bare for å ha sagt det). Som oftst tenker jeg på en jente som jeg liker (og som trolig er i omgangskretsen, og kjenner meg). Noen ganger kan det være kjæresten/søsteren til en kompis etc. Jeg prøver jeg å gjøre dette så realistisk som mulig ved å tenke og fantasere osv. Fra barndommen av har det kommet alle mulige slags tanker i hodet mitt under denne prosessen, og jeg har ikke kjempet imot tankene. Selv om noe "ekkelt" har dukket opp i tankene, har jeg tenkt "oh well, whatever turns me on", og forsatt. Det er jo bare jeg som vet hva jeg tenker på, uansett. Jeg er veldig tolerant for hva jeg selv tenner på.

 

Veldig ofte (nesten hver gang), så lenge jeg kan huske nå, har disse tankene vært ganske voldelige. Ikke voldelig i den forstand at jeg slår og slikt, men tenk 'voldtekt'. Jeg tenker sjeldent at jeg faktisk voldtar noen, men jeg forestiller meg at jeg blir litt hardhendt og "peiser på" i et litt for høyt tempo i forhold til hva som ville vært behagelig for jenten. Tenker ofte at hun er jomfru, og at dette er første gang hun får noe inn i seg. Tenker ofte at hun får vondt, og hun kan grine/vise denne smerten på andre måter. Når jeg sier "hun" mener jeg altså den imaginære personen som jeg "har sex med", der og da.

 

Jeg tror dette handler om dominans, eller mitt ønske om å dominere den andre personen. Jeg er litt "skap-Alpha male", jeg er kanskje ikke den som fysisk og psykisk konstant hever seg over alle andre og som får alle jentene, men jeg liker å være best, å være en autoritet (muligens være autoritær?), og sette andre på plass. Jeg har alltid likt det gammeldagse bildet av mannen som beskytter av familien og kvinnen sin, og bildet av kvinnen som en svak forsvarsløs klump av kjøtt og blod som spiller mesteparten av sin rolle i sengen. Sporet litt av her..

 

Jeg finner alltid en måte å tenke at jeg er sterkere enn den andre personen på, utover det at jeg er gutt og hun er jente. Her kan jeg f.eks. tenke at hun er ung, ned i 15-årsalderen. Det er altså et hebefili-element her, som bekymrer meg. Jeg har aldri forestilt meg sex med et barn, eller noen som er i en pre-pubertal alder, og ikke kall meg pedofil. Men det er noe med det å "eie" en jente som er i sine første år av puberteten, er jomfru, liten og svak, osv. Tenker også på sex med eldre og jevnaldrende kvinner, bare så det er sagt.

 

Vil presisere at jeg overdriver litt når jeg skriver dette, alt blir tilnærmelser. Jeg har heller aldri gjort noe ulovlig mot noen. Jeg tar avstand fra kriminalitet generelt, og voldtekt er noe av det mest avskyelige jeg vet om. Men jeg tenner på tanken på voldtekt, når jeg onanerer. Det er dette som er poenget. Ellers liker jeg mange elementer fra BDSM, egentlig både bondage, discipline, sadism OG masochism (begrepen kan googles). Jeg er også bifil/bi-nysgjerrig, men for det meste interessert i kvinner. Jeg er litt "alt-etende" seksuelt, og er for å prøve ut det meste. Veldig fordomsfri i sengen.

 

Jeg kan også tenne på "romantiske" situasjoner med veldig intim og på en måte sensuell sex, men det tenner meg ikke på samme måten.

 

Per i dag har jeg ikke noe imot at jeg har litt voldelige fantasier, det skader jo ingen. Men jeg er redd for at dette vil eskalere, og at jeg etter hvert vil få en utelukkende "voldelig" preferanse hvor målet blir å skade jenten. Jeg vil jo ikke at dette skal skje, jeg vil kunne fungere normalt seksuelt med en annen person. Play-rape og BDSM kan man praktisere som par, greit nok, og det er mulig at dette jeg opplever er vanligere og mer naturlig enn jeg gir inntrykk av (alt er litt overdrevet, som sagt), men for å være på den sikre siden..

 

Er dette noe jeg burde bekymre meg over? Er dette en utvikling jeg burde prøve å reversere? Begynner jeg å få en "usunn" seksualitet?

 

Takker for alle svar, og still gjerne spørsmål.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så lenge du i virkeligheten respekterer din partner, så ser jeg ingen grunn til at det er noe galt med slike fantasier, og jeg ville nok ikke ha bekymret meg nevneverdig. Du har kanskje en hang til BDSM og da kanskje med fokus på SM delen, noe som ikke trenger å være usunnt i seg selv.

 

Du kan kanskje passe på at dette ikke er den eneste formen for sex som du kan ha, noe som kan virke negativt inn på sexlivet ditt, men det ser jo ut som, utifra innlegget ditt at du generelt har gode holdninger til sex og meninger rundt dette. (Kanskje du burde la noe av det være med fantasien (les: sex med 15 år gamle jenter).

Lenke til kommentar

Føler for å pressisere. Feministisk tankegang og rå sex kan gå sammen, det er mer individuelt enn som så. Er ikke slik at feminister må være på topp eller har stoppeklokka i hånda for å få full likestilling i sexstillingene ;)

 

Det er dette reagerer jeg på, spesielt siste delsetninng; "Jeg har alltid likt det gammeldagse bildet av mannen som beskytter av familien og kvinnen sin, og bildet av kvinnen som en svak forsvarsløs klump av kjøtt og blod som spiller mesteparten av sin rolle i sengen"

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bare sånn for å gi et positivt kvinnelig syn på saken så tenner jeg selv på tanken å være kvinnen i et slikt seksuelt samvær.

 

Og med tanke på setningen jeg ser blir problematisert:

"Jeg har alltid likt det gammeldagse bildet av mannen som beskytter av familien og kvinnen sin, og bildet av kvinnen som en svak forsvarsløs klump av kjøtt og blod som spiller mesteparten av sin rolle i sengen"

- Min største erotiske fantasi: kvinnen er der for å gjøre som han vil, og la han gjøre som han vil med henne.

 

Det man må huske at dette kan sammenlignes med rollespill. Så lenge man ikke tar med seg disse holdningen ut fra de seksuelle sammenhengene, så er det jo ingen problem her.

Selv om jeg tenner på dette, er det ikke noe jeg mener bør praktiserer i samfunnet, men en fantastisk fantasi å leke med.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Bare sånn for å gi et positivt kvinnelig syn på saken så tenner jeg selv på tanken å være kvinnen i et slikt seksuelt samvær.

 

Og med tanke på setningen jeg ser blir problematisert:

"Jeg har alltid likt det gammeldagse bildet av mannen som beskytter av familien og kvinnen sin, og bildet av kvinnen som en svak forsvarsløs klump av kjøtt og blod som spiller mesteparten av sin rolle i sengen"

- Min største erotiske fantasi: kvinnen er der for å gjøre som han vil, og la han gjøre som han vil med henne.

 

Det man må huske at dette kan sammenlignes med rollespill. Så lenge man ikke tar med seg disse holdningen ut fra de seksuelle sammenhengene, så er det jo ingen problem her.

Selv om jeg tenner på dette, er det ikke noe jeg mener bør praktiserer i samfunnet, men en fantastisk fantasi å leke med.

 

Den tanken i senga kan være rollespill, men i sammenhengen det sto i her ser det for meg ut som det er holdningen generelt og ikke i senga.

 

"Jeg er litt "skap-Alpha male", jeg er kanskje ikke den som fysisk og psykisk konstant hever seg over alle andre og som får alle jentene, men jeg liker å være best, å være en autoritet (muligens være autoritær?), og sette andre på plass. Jeg har alltid likt det gammeldagse bildet av mannen som beskytter av familien og kvinnen sin, og bildet av kvinnen som en svak forsvarsløs klump av kjøtt og blod som spiller mesteparten av sin rolle i sengen. Sporet litt av her.."

Lenke til kommentar

Kan bare si at jeg ikke ser noe problem i det han sier, så lenge han ikke "blir slik"... For meg høres han ut som en dominant person med seksuelle fantasier. Ettersom han selv lurer på om det er et problem så trur jeg han har kontroll nok til å gjøre noe med det om det skulle bli et problem...

Lenke til kommentar

Likte spesielt

 

...og bildet av kvinnen som en svak forsvarsløs klump av kjøtt og blod..

 

 

Vet forøvrig at det er en haug av jenter som tenner på tanken om å bli "voldtatt", eller tatt hardt som jeg liker å kalle det ;)

Endret av ToYBoi
Lenke til kommentar

Skulle gjerne funnet en kvinne som deg, spinnwild :) Jeg tror din enkle diagnose om at jeg er en dominant person er veldig treffende.

 

Dette er vanskelig for meg å forklare, men jeg håper folk forstår at jeg har et "romantisk" syn på dominant sex. Flere har sikkert sett filmer (ofte fra eldre tid, a lá "300") hvor mannen skal i krig. Natten før har han hemningsløs og ufattelig sensuell sex med sin kvinne, for å -kanskje for siste gang- vise sin kjærlighet for hverandre, og fremfor alt vise sin lojalitet. Dette er dominerende sex hvor kvinnen rett og slett "blir tatt", og mannen på mange måter får utslipp for sine dypeste lyster. Hvem skal protestere mot hva han kan finne på? Kvinnens ønsker blir her respektert av mannen, men hun har ingenting hun egentlig skulle ha sagt. De tilbringer natten i hverandres armkrok, og så vil kvinnen kle på sin mann med rustning dagen etter, før han reiser i strid. Hele denne "seansen" er noe jeg synes er utrolig vakkert. Det er en slags dyp respekt for hverandre i bildet, og en gjensidig forståelse i forholdet mellom de to partene.

 

Spesielt dette med påkledningen finner jeg fascinerende og svært romantisk. Det er underforstått at mannen kanskje vil dø, og uten at noen trenger å si noe, vet begge hvilke følelser den andre personen har - lojalitet, hengivenhet, forståelse, respekt, tillit, kjærlighet.

 

At jeg "tenner" på det blir kanskje feil ord, men det faller meg helt naturlig at kvinnen er og skal være et underkastende vesen. Hun må gjerne ha egne meninger og gjøre som hun vil som sådan, men mannen har rett til å ta det han vil ha om han kjemper for det, og om en kvinne først har akseptert en mann som sin make og beskytter, står hun i plikt til ham. Dette vil gjenspeiles i sengen, hvor hennes viktigste funksjon er å tilfredsstille mannen. På samme måte er hans viktigste rolle å tilfredsstile henne, men dette er noe han gjør for seg selv fordi det er viktig for ham, i større grad enn han gjør det for henne.

 

Alt dette kan kanskje virke som avsporing, men jeg prøver (for meg selv og for deres del) å finne ut av roten til følelsene mine. Det er mulig at jeg og mine meninger ikke passer helt inn i dette århundret, og at jeg ofte kan drømme meg litt bort i en fantasiverden.

 

Hva selve seksualiteten angår har jeg aldri gjort noe med en kvinne mot hennes vilje, faktisk er jeg veldig forsiktig og "omtenksom" i sengen. Dette synes jeg er slik man BØR være(i alle fall i starten), men jeg skulle gjerne utviklet et seksuelt forhold til noe mer, noe mer følelsesladet, sensuelt og romantisk enn som så. Jeg har aldri fått sjansen til å introdusere min mer dominerende side i et seksuelt forhold (utover det at jeg ofte har gjort mesteparten av arbeidet) rett og slett pga jeg aldri har vært i et langvarig seksuelt forhold med noen. Jeg tenker at "spesielle" preferanser og ønsker kommer etter hvert som man blir mer trygg på hverandre, og utvikler større tillit og forståelse.

 

I moderne terminologi kan man sikkert oppsummere mine "lyster" i at jeg er BDSM-fetisjist. Jeg tror egentlig ikke at jeg kommer til å få et problem med "voldelige preferanser" i fremtiden, mye pga mitt ekstremt sterke syn på moral (i mine øyne) og min egen samvittighet. Men jeg føler en viss bekymring for at jeg likevel kan komme til å utvikle "feile" preferanser etter hvert, noe som jeg trolig ikke kan kontrollere i særlig stor grad. Jeg ville derfor høre hvor dere ville plasere meg mtp "advarselsnivå", om det høres OK ut eller om det høres "usunt" eller farlig ut. Jeg bryr meg ikke om at det er normalt eller unormalt, alle er forskjellige. Jeg er bekymret for potensielle fremtidige partneres del. Det virker som folk ikke mener jeg er så ille, i alle fall at jeg kunne vært verre. Det er jo betryggende å høre.

 

Det er vanskelig for meg å formulere helt mine tanker rundt dette, det går jo mye på meg som person og min seksualitet (og seksualitet mener jeg er en stor "del" av en person), så jeg kunne jo skrevet side på side om hva jeg tenkte og følte om ting. Prøver å begrense det litt. Svarer gjerne på spørsmål om noen har noen.

 

- trådstarter

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Synest du virker utroligt reflektert. Så vil nokk ikke tro at det er noe fare for at ting vil gå for langt. virker nå som du har kontroll på dine fantasier og på hva som er riktigt og galt. Du hørest ut som en Dominant ja. så BDSM er sikkert noe for deg. Synest ikke det er noe galt med fantasiene dine. Går seff utifra at du ikke ville ligget med en 15 åring. Men sånn ellers så er det massevis av damer som tenner på nettopp dette med og bli dominert, Ønsker deg iallefall lyke til :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...