Gå til innhold

PL: Liverpool - Wolves. 29.12.10


Smågal

Anbefalte innlegg

b_9.pngVS b_44.png

 

29.12.10

Liverpool - Wolves

Barclays Premier League

21:00 @ Anfield

TV2PL3

Dommer: Peter Walton

 

_46997327_008468917-1.jpg

 

I fjorårets oppgjør mellom lagene vant Liverpool 2-0 hjemme på Anfield, kampen på Molnieux endte 0-0.

 

Det ser endelig ut til at Liverpool får spille kamp igjen etter to avlyste kamper på rad. Liverpool er ikke akkurat i kjempeform, de to siste kampene har endt med 3-1 tap mot Newcastle og en ny dritkjedelig 0-0 kamp mot Utrecht. Wolves fikk en etterlengtet 3poenger nylig mot B'ham og er trolig motiverte til å kjempe for 3poeng å beholde plassen i det gjeveste selskap mot tafatte Liverpool. Med seier her kan Liverpool klatre til en imponerende 8.plass!

 

 

Liverpool news

 

Har fått tilbake to viktige brikker i Agger og Gerrard. Lite trolig at Agger i det hele tatt får noen minutter med Roy. Gerrard går sannsynligvis rett inn i 11'ern, men det har vært et stort spørsmåltegn i det siste om hvor Roy burde plassere han. Meireles og Lucas har funnet tonene og fungert bra i flere av de foregående kampene, og man vil helst slippe å bryte opp samarbeidet deres. Da kan det ligge til rette for at vi ser Gerrard i en høyre-kant rolle(gud forby) eller som hengende spiss bak Torres i en 4-4-1-1 formasjon.

 

________________________________________________________

Forventet starting-XI:

 

Reina

Glenny - Skrtel - Kyrre – Konchesky

Kuyt - Lucas - Meireles - Maxi

Gerrard

Torres

 

Man to watch: Kyrre

_________________________________________________________

 

Siste 6 kamper(Alle turneringer)

 

Liverpool - FC Utrecht 0 - 0

Newcastle - Liverpool 3 - 1

Liverpool - Aston Villa 3 - 0

Steaua Bucuresti - Liverpool 1 - 1

Tottenham - Liverpool 2 - 1

Liverpool - West Ham 3 - 0

 

 

Tottenham news

Henry og Craddock skada. Kjemper for livet resten av sesongen for å holde seg oppe i PL. Kommer nok til å bite fra seg mot et tregt og careless Liverpool-lag.

 

_________________________________________________________

Forventet starting-XI:

 

Hennesey

Foley - Zubar - Stearman - Berra

Elokobi - Hunt - Edwards - Milijas

Ebanks-Blake - Ward

 

Man to watch: Ebanks-Blake

__________________________________________________________

 

Siste 6 kamper(Alle turneringer)

 

1 - 0 Wolverhampton - Birmingham

3 - 0 Blackburn - Wolverhampton

3 - 2 Wolverhampton - Sunderland

2 - 1 Blackpool - Wolverhampton

2 - 3 Wolverhampton - Bolton

0 - 2 Wolverhampton - Arsenal

Endret av Smågal
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enklere hjemmekamper enn dette kommer ikke denne sesongen. Lett hjemmeseier. 3-0, book it.

Øy, gi faen a. Å legge inn jinx hver uke, uten å ha en følelse bak den, er å motjinxe egen jinx og ergo gi Liverpool noe gratis. Slutt opp.

Altså, om man trenger jinxing for å vinne en hjemmekamp mot ligaens dårligste lag, da bør man kanskje vurdere om man faktisk fortjener å være i denne ligaen. :mrgreen:

 

 

Hodgson acknowledges that his remarkable achievements at Fulham may have fuelled unreasonably lofty aspirations when he succeeded Rafael Benitez at Anfield in the summer.

 

He said: “I know that I am capable of doing this job, but maybe the expectations and ambitions of the club were too high and weren’t lessened by the fact that I came off the back of such a good season.

 

“People may have thought I would turn it around and unfortunately that’s not been the case and we have to battle in the same way that Rafael Benitez had to in the latter part of his time at the club.

 

“Maybe what we have realised is that there is plenty of work to do here, but I am certainly very satisfied with the job I have done here.

 

“The fact that it hasn’t gone as well as I’d have hoped results-wise is just the nature of football. I haven’t worked any differently here than I did in the last six months at Fulham.

Lenke til kommentar

Med unntak av forsvarsfireren så synes jeg at "tror" laget er bedre enn det du håper på. Dere møter det dårligste forsvars og angrepslaget i PL og jeg ser ingen grunn til at dere ikke skal spille med to spisser. Stearman kommer til å bli lattliggjort nok en gang i dag og dette er en kamp dere bør score 3 i, minst.

 

Tror vi i Wolves går på et stor tap her, selv om Liverpool er i elendig form så er dere vel ganske greie hjemme og vi er tross alt elendige hvor som helst.

Lenke til kommentar

@Termis: Nice vids av McCarthy, sett den første før, men den andre var minst like bra. Enig i laget du håper på forresten.

 

Kan ikke huske sist jeg så en Liverpool-kamp i PL hvor vi vant, så er sulten på LFC-scoringer og fint spill. Kjipern at Hodgson fremdeles er i klubben.

 

 

MI

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...