Gå til innhold

Bli med og test


Anbefalte innlegg

Som noen av dere kanskje har fått med dere har de tekniske redaksjonene i Tek-nettverket og tilsvarende redaksjoner hos A-pressen bestemt seg for å slå seg sammen fra januar. Det nye selskapet (Mediehuset Tek) vil ha den daglige driften av disse sidene.

Dette medfører en del spennende utfordringer som vi nå etter hvert kommer til å ta tak i. Spesielt gjelder dette for sider som delvis eller helt omhandler samme sak, dette gjelder for eksempel spillverket.no og gamer.no som omhandler spill, men viktigst i denne sammenhengen er Akam.no og digit.no.

Vi har en stor brukerskare som bruker diskusjonsforumet vårt mye. Det vi mangler er et skikkelig sted for bildekritikk som de har på Digit.no. Dette har vi lyst til å gjøre noe med, og målet vårt er da å få på plass et sted der både akam- og digit-brukere kan samles og snakke om bilder.

For at dette skulle være aktuelt må vi selvsagt finne en god plattform som alle er tilfreds med, og vi jobber nå med å sette opp en demoløsning av en slik tjeneste. Men for å kunne finne ut av om dette er noe å gå videre med trenger vi hjelp fra brukere som kan foto og som vet hva som må på plass for å få til en skikkelig bildekritikk.

Plattformen vi eventuelt velger vil være en plattform som brukes av et stort antall brukere, som stiller større krav til ny funksjonalitet og kontinuerlig oppdatering av tjenesten. Vi vil også vektlegge en plattform som gjør det enklere for oss å implementere ny funksjonalitet basert på ønsker fra brukerne.

I aller første omgang ønsker vi å forhøre oss om hvorvidt noen av dere kunne tenke dere å legge noen bilder fra dere har tatt inn i den nye demoløsningen, slik at det vil bli enklere å finne fordeler/mangler med den nye løsningen. Så vil vi etter hvert åpne opp for publikum, for å finne ut om dette er en løsning vi kan/skal gå videre med!

De som kunne tenke seg å teste ut det nye galleriet kan kontakte oss på [email protected]. Så kommer vi til å plukke ut 5-10 kvalifiserte brukere. Merk e-posten BETATESTER.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden blir hetende Akam, som før, og forumet blir Diskusjon, også som før. Vel, for oss i alle fall.

 

Det blir for teknisk krevende å importere bilder fra eksisterende bildekritikkløsninger, så på akkurat dette området starter både Akam og Digit på ny frisk, men de gamle løsningene vil bli liggende åpne en tid fremover slik at folk ennå kan redigere, se og kommentere der.

 

Vi kommer til å bruke Invision Power Boards egen galleriløsning, noe som har vært tenkt innført her hos oss ganske lenge, anyway.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...