Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bestilling fra Kondomeriet


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er en gutt på 14 som besilte en pakke fra kondomeriet, jeg søkte litt på nettet da jeg kom over:

 

 

Hoppla!Hander man fra Kondomeriet er det ganske så "trygt". Du får en sms fra posten om når pakken kan hentes på postkontoret, så slipper man styret med å vente på en pakkelapp...Avsender står som "GPN" men posten får se at det er Kondomeriet som skal ha pengene. Uansett; de har sett mer enn èn pakke fra oss før... ;)Betaler du med kort sparer du 50 kr i porto og slipper å betale på postkontoret. Da er det bare å si koden og få pakken utlevert.PS; Vil bare minne om at det er 18års aldersgrense for å handle på nett i Norge. Ikke for at man kjøper sexleketøy, men fordi man handler over internett og ikke er myndig. (Ville bare fortelle det i tilfelle noen har lyst til å bestille men ikke er gamle nok)Ha en flott dag!!Hilsen Kjersti :)

 

Når jeg skal hente pakken på postkontoret, sjekker de at jeg er over 18 da?

Endret av Norgesmannen-Erlend
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jasså ung gutt, hva for noe digg har du kjøpt da? :)

 

Fleshlight :innocent:

 

Skal ikke ødelegge stemningen, men Fleshlight er egentlig jævlig dårlig med tanke på kor sinnsykelig mye annet bra det finnes på markedet. Synd du er 14 og ikke har VISA fordi dette må bestilles fra tyskland (som får det fra Japan).

 

Ta og søk på Meiki Maria Ozawa, og kanskje du har en storebror som bestiller noe slikt for deg. Omochadreams leverer til oss i Norge (Toydemon er partneren). Lover deg, det å bruke en Maria (eller andre sverger til Meiki Zhang Xiao Yu, også kalt Choo Shuu U noen plasser, denne er trangere ) er på nivå med ekte fitte, og mye bedre enn en utpult en. Plasser denne mellom dynen og har du en laptop foran deg er det orgasmebrøl så far får mat i halsen.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...