Gå til innhold

TheNarsissists Treningslogg SL 5X5


Anbefalte innlegg

Hei, jeg heter Anders og er 16 år. I oppveksten var jeg egentlig ganske aktiv. Jeg syklet, sto på slalåm, skateboard, prøvde meg på Fotball (Slutta etter noen uker) Drev litt med Cross på hobbybasic og gikk på Karate i 3 år. Det at jeg slutta med det kommer nok pappa aldri til å tilgi meg for, men som jeg har sagt til han, ''Unødvendig å drive med noe, når jeg gruer meg til treningene''. Etter at jeg sluttet med Karate for ca 2 år siden har jeg vært veldig lite akktiv, dagene mine har som regel bestått av tv, pc og playstation. Nå har jeg droppet ut av VG1 og ting er værre en noen gang. Trenger noe å gjøre for å si det sånn.

 

Har alltid vært tynn, men var ikke før 8-9 klasse at det faktisk begynte å plage meg skikkelig, ble selvfølgelig ertet litt på barneskolen pga det, men det var ikke før i 8-9 at jeg virkelig begynte å hate det. Oppå dette har jeg i tilleg har/hatt fuglebryst(Google det) Det begynte å bli fremtrendene på bareskolen og gikk bare mer og mer utover. Etterhvert begynte jeg å miste selvtillit jeg egentlig ikke hadde råd til å miste pga dette. Folk stirret og pekte da vi hadde svømming, har også opplevd folk på stranden som har pekt på meg og ledd direkte av meg.

 

September 09 var endelig tiden inne, nå hadde jeg endelig vokst ut nok, så de kunne opperere meg. Den gikk helt perfekt, våknet etter opprasjonen og ting så nesten helt perfekt ut, jeg var kjempe fornøyd og selvtilliten var på topp. Så noen måneder senere skjer det utenkelige, en av ribbeinsbuene begynner å gå litt utover igjen, jeg ble deprimert og alt gikk til helvette. Begynte også å få mageproblemer noe som gjorde at jeg slet på skolen og ofte måtte gå hjem etter noen timer. Jeg var hos legene på Ullevål (pga brystet), men det måtte heles litt så de kunne ikke gjøre en ny opprasjon enda. Så i mai fikk jeg fikset det, ble ikke like bra som før, men jeg kan helt klart leve med det. Grunnen til at dette skjedde, er usikkert. Legene mente at jeg kanskje hadde blitt aktiv litt tidligere en det jeg burde eller at de brukte litt for lite feste materiale.

 

Etter opprasjoen følte jeg meg bedre, men mage problemene forsvant ikke, vær gang jeg føler meg stresset eller usikker, skjer det noe med magen min. Må veldig på do og får vondt. Har tatt blodprøver, avføringsprøver og Gastrokopi, men de finner ikke noe galt, legen mener det sitter oppe hue mitt, men har henvist meg til en Barnelege som jeg skal til.

 

Uansett, begynte på VG1 nå i høst og trodde alt skulle bli bra, det gjorde det ikke. Dere kan bare forestille dere å være en 16 år gammel gutt i 2010 mens dere sitter i klasse rommet, magen din romler, du må veldig på do, du går på do, men det hjelper ikke. Etter ca 2 uker prøvde jeg å ta selvmord, faila, men ble henvist til BUP, noe som er bra, der får jeg noen å prate med. Etter noen uker med et par timer på skolen der og da, var det ikke noe vits å fortsette, så jeg sluttet, men får plass reservert på skolen og linja jeg gikk, til neste år.

 

Har trent Stronglifts i litt over en måned nå og jeg elsker det. Den tiden jeg trener er den eneste tiden jeg faktisk ikke har noe ubehag i magen, litt rart egentlig :hmm:. Men det positive er at siden jeg begynte, har jeg gått opp fra 50 til 56kg :yes:

 

Siden det ikke har funket så bra å følge systemet uten å skrive opp det jeg har løfta, begynner jeg på stang igjen og logger her.

 

Åj, dette ble langt, forventer ikke at dere skal lese alt.

 

Mål

Bli større

Få bedre selvtillit

Kanskje bli kvitt mageproblemen mine

Ha en hobby som jeg trives med og gir meg mye

Håper også at 20kg ekstra og muskler skal skjule den ene ribbeinsbuen litt mer.

 

 

Uke 1 SL 5X5

 

Dag 1, Mandag.

A

5X5 Knebøy-Stanga

5X5 Benkpress-Stanga

3X12 Inverted rows (Hva heter det på Norsk foresten?)

Pushups

Crunches

 

Kommentar

 

Ganske lett økt.

Endret av TheNarsissist
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uke 1 SL 5X5

 

Dag 3, Fredag

A

5X5 Knebøy-5Kg

5X5 Benkpress-2,5Kg

12,12,10 Inverted Rows

3X12 Crunches

 

Kommentar

Hadde spist litt for lite, så hadde ikke energi igjen på slutten, droppet pushups. Prøvde å rette opp teknikken på Benk. Prøvde å holde litt smalere og da ble det mye tungere. Hva er riktig, skal jeg ha henda rett innenfor de ringene? Eller skal jeg ha en tomme utover fra der det ''grove'' grepet slutter. Vanskelig å forklare.

Lenke til kommentar

Det blir gjerne tyngre når du tar grepet lenger inn, fordi da trener du triceps mer, som er svakere enn brystet. Du bør la grepet være litt lengere enn skulderbredde, slik at brystet brukes mer. Jeg tar lillefingerene mine på "ringene", da føler jeg at jeg får et bra grep.

Men som sagt, anbefaler litt bredere enn skulderbredde.

Lenke til kommentar

Uke 2 SL 5X5

 

Dag2, Fredag

A

1X5 Knebøy-Stang L

5X5 Kenbøy-10Kg M

1X5 Benkpress-Stanga L

5X5 Benkpress 5Kg M

12,10,7 Inverted Rows T

3X12 Crunches

 

Kommentar

Veldig god økt idag, var utrolig digg, sjekka vekta i dag og er på 57,5 kg nå. Må nesten dobbeltsjekke det med en annen vekt, men tror det stemmer :yes:

Nå blir det trening igjen på søndag, også trener jeg på mandag for å komme i rute igjen.

Lenke til kommentar

Uke 3 (Denne økta hører egentlig til uke 2) SL 5X5

 

Dag 3, Mandag

 

B

1X5 Knebøy-Stang L

5X5 Kenbøy-12,5Kg M

1X5 Mark-25Kg M

5X5 Overhead Press-5Kg TUNG SOM F

3XF Planken

 

Kommentar

Har vært litt surr i det siste fordi den ene bilen har vært på rep. Denne økta er egentlig forige ukes siste, begynner på første økt som hører til denne uken i morgen. Gikk greit idag, som vanlig var jeg den eneste som brukte racket, når det gjelder Overhead press(Hva heter den på Norsk?) Så var den veldig tung idag og jeg faila. Klarete ikke den siste repitisjonen på de siste settene. Kanskje jeg bare må ta lengre pauser?

Lenke til kommentar

Uke 3 SL 5X5

 

Dag 1, Tirsdag

 

A

1X5 Knebøy-Stang L

5X5 Kenbøy-15Kg T

1X5 Benkpress-Stanga L

5X5 Benkpress 7,5Kg M

12,10,7 Inverted Rows T

 

Kommentar

Veldig bra økt, er dog ikke helt sikker på hvordan det blir med trening fremover, siden det er helvette på jord her hjemme nå, men hvis jeg kommer meg til byen blir det trening.

Lenke til kommentar

Uke 3 SL 5X5

 

Dag 2, Torsdag

 

B

1X5 Knebøy-Stang L

5X5 Kenbøy-17,5Kg T

1X5 Mark-27,5 T

1X5 Overhead Press-Stanga L

5X5 Overhead Press-7,5Kg Denne ble Failure.

 

Kommentar

Denne var den tyngste økta hittil. Alle øvelsene var veldig tunge, spessielt militær press. Klarte så vidt 1 rep med 7,5Kg. Kanskje lite søvn kombinert med lite mat? Lurer nesten litt på om jeg skal bytte ut millitær press med en annen øvelse. Problemet mitt er: Som dere sikkert har leste i første posten min, hadde/har jeg fuglebryst selv etter opperasjonene er det ikke 100% riktig anatomisk. Helt øverst på høyere side av overkroppen er den en kul som går veldig utover, den er veldig i veien når jeg skal ta millitærpress siden man starter og slutter med stanga oppå der den kulen er, det er veldig ubehagelig og jeg er nesten litt redd. Er det en annen øvelse jeg kan gjøre i steden?

Endret av TheNarsissist
Lenke til kommentar

Flott at du følger med :yes:

 

Uke 3 SL 5X5

 

Dag 3, Lørdag

 

A

1X5 Knebøy-Stang L

5X5 Kenbøy-20Kg T

1X5 Benkpress-Stanga L

5X5 Benkpress 10Kg T

12,10,7 Inverted Rows T

 

Kommentar

 

Det var hardt idag :whistle: Det ble failure på knebøy siste repp 3 sett, men gikk greit etter det. Benk gikk greit, var tungt men ble ikke failure. Koste meg idag, ble litt stønning for å si det sånn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...