Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er faktisk litt skuffet over patchen. Legacy var ikke helt slik som det ble framstilt i trailerene, mange har fått en del problemer med pålogging(noe som visst nok skal fikses i en patch om ca 1 time) og Rated warzones uteble.

Den nye FP er helt ok. Det nye raidet har jeg ikke prøv ennå. Skal på søndag. Liker dog de nye armorsettene for BH både pvp og pve.

Lenke til kommentar
As a thanks for being one of our most valued players, every active account with a Level 50 character as of April 12th, 2012 at 12:00PM CDT / 5:00PM GMT, will receive thirty (30) days of game time** in appreciation for your support and loyalty.

http://www.swtor.com...icle/20120412-1

De kødder nå? Så om jeg har spilt siden EA uten å ha en karakter på lvl 50 får jeg ikke gratis tid selv om jeg har flere karakterer på lvl 30 til 40, men en som har spilt i kun to uker, har én karakter og nådd lvl 50 får en gratis måned? WTF?

Hvis du leser videre ser du at folk som har spilt tidligere også får 7 dager gratis tid (uten invitasjon) for å teste ut 1.2. Gratis tid er skikkelig wtf altså.

 

Det er litt forskjell på en uke og en måned.

 

Er vel ment for de som har vært 50 en stund, og samtidig vurderer å slutte. Gi dem litt playtime for å utforske 1.2.

 

Det nye raidet var ihvertfall veldig kult, morsomme mechanics og utfordrende selv på storymode.

 

Det er ikke det de sier. De sier at om jeg har spilt noen dager og blitt lvl 50 får jeg en måneds gratis spilletid, men siden jeg har spilt siden midten av desember, har kansellert abonnementet to ganger allerede og "bare" har åtte karakter mellom level 20 - 30 er jeg ikke viktig nok for dem?

Lenke til kommentar

Det er ikke det de sier. De sier at om jeg har spilt noen dager og blitt lvl 50 får jeg en måneds gratis spilletid, men siden jeg har spilt siden midten av desember, har kansellert abonnementet to ganger allerede og "bare" har åtte karakter mellom level 20 - 30 er jeg ikke viktig nok for dem?

Helt enig med deg, ett merkelig system å gjøre det på. Kan se for meg mange som har gjort det samme for å teste classene (feks meg selv).

Jeg søkte på nettet etter "total experience" man får ved leveling 1-50. Det viser seg å være 8,231,605.

Det de da kunne gjort var at alle som har fått exp over den summen, fordelt på flere characters eller ikke, skulle fått dette tilbudet.

 

Eller at man hadde 2-4 characters over en viss level. Eneste problemet med sistnevnte er at exp blir jo høyere og høyere, så 2 * lvl 25 characters tror jeg ikke har like mye exp som 1 * level 50. (Ikke vet jeg, da jeg kun er level 27). :)

 

Men skjønner godt du/man føler seg snytt av dette.

Lenke til kommentar

Eller de kunne sett hvor lenge man har spilt, for eksempel. I Vanguard: Saga of Heroes fikk alle som hadde spilt siden launch og opp til en viss tid en hel måned gratis etter ett år som en unnskyldning fordi spillet ble sluppet for tidlig. Poenget er ikke å gi spillere en måned gratis så de kan få teste warzones, men å vise at man bryr seg om dem og ønsker at de skal trives. Jeg har ennå tyve dager igjen av abonnementet i Old Republic, så kommer nok til å teste det en god del frem til da. Men jeg kommer neppe til å fortsette etter det. Har vært skeptisk lenge, men når de begynner å forskjellsbehandle folk på dette viset godtar jeg ikke mer tull fra dem.

 

Når det er sagt testet jeg spillet i dag, og det begynner å komme seg. Begynte å justere en del på UIet (resultatet ligger i spoileren), og interessant nok kan det lagres og brukes på alle karakterene. Riktigonk kunne vi det i f.eks LotRO også, men der måtte man gjøre det manuelt med en /loadui kommando i chatten, og sånt tull. Her er alt i en oversiktlig meny.

 

En annen ting jeg ikke hadde tenkt over er kombinasjonen raser og klasser. Jeg visste vi kunne åpne feks Miraluka som Empire om vi har en på lvl 50, men tenkte ikke over at ikke alle klassene kan ha alle rasene. Vi kan for eksempel ikke ha en Miraluka Trooper ennå. Det kan bli morsomt, da vi nå har noe å strekke oss etter. Jeg digger de grønne aliensene (husker ikke i farten hva de heter, men det minner om miraluka), og har lyst på en sånn i alle Repubic-klassene. Eller kanskje en zabrak jedi guardian? Kan bli morsomt.

 

En ting jeg liker mindre er hvordan man justerer fargene på klærne. Eller rettere sagt gjør vi det ikke. Alt vi kan gjøre er å stille inn fargen på klærne etter det vi har på brystet, dvs jakker, skjorter og så videre. Jeg skjønner hvordan de har tenkt, men synes det blir for simpelt. Hvorfor kan vi ikke stille inn fargene etter hanskene, for eksempel? Eller hatten?

 

Det nye UIet mitt:

 

 

post-143771-0-97443700-1334327515_thumb.jpg

 

 

Edit: Men i helv... Gikk serverne ned nå? Hvor lenge blir de nede?

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Har de gitt noen grunn til hvorfor?

 

Edit: Har ikke noe å si for min del. Har nettopp avinstallert hele greia og kommer ikke til å installer det igjen med det første. Selv om jeg skulle ha fått lyst har jeg ikke noen plater, så måtte ha lastet ned hele greia på ny. Nå tok det bare tre timer sist, men likevel.

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar
During last night's maintenance, some areas of the game were reverted to pre-Game Update 1.2 status. Some areas were 'missing' and characters that were in those areas would be unavailable. We took the live servers offline at approx 9:30AM CDT (Austin time). Our server and deployment teams are now working to rebuild assets for the live servers, but this is unfortunately not a quick process.

 

Stakkars folk, de prøver veldig hardt, men det virker som at alt bare skal gå galt.. Synd :(

Endret av Argoniel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...