Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

For de av dere som ikke helt vet om dere har akseptert invite. Gå til www.swtor.com/tester og logg inn. Enten får du opp en stor "Accept Invite" (ikke helt ord-rett kanskje) knapp. Eller så står det "My testing schedule" og står at du er scheduled for beta testing weekend.

 

Jeg ser nå at det antagelig er mulig å laste ned klienten uten å logge seg inn. Så selv om du har lastet det ned, er det ikke lenger en garanti for at du har akseptert beta invite.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk tilgang som full time beta tester for litt over en uke siden. Har spilt en del klasser og start områder og dette er mine synspunkter så langt.

 

Jeg har testet Sith Inquistor, Imperial Agent, Jedi Knight, Smuggler frem til lvl 10. Jeg mener uten tvil at class historiene til Sith og Imperial Agent var de beste og mest interessante (av de jeg har testet så langt). Jedi Knight/Jedi Consular start området er det dårligste så langt, pga store områder (mye løping), og et større fokus på nedslakting av mobs for xp. Historien var heller ikke spesielt interessant i mine øyne. Class questene er den del hakk over i kvalitet enn side questene. Kanskje blir side questene av bedre kvalitet lengre ute i spillet, men de er ganske simple i start områdene.

 

Var skeptisk til combat systemet istarten, men etterhvert som jeg fikk mer abilities og ble vant til det så synes jeg det er greit. Sith Inquistor er favoritten så langt, så blir nok det til main med mindre bounty hunter/trooper som jeg enda har tilgode tiltrekker meg. Irriterer meg med kjappe respawns til tider, men er vel kanskje kunstig høy nå i betaen.

 

Virkelig liker at de bruker Star Wars musikken til de grader og at den tilpasser seg hva du gjør i spillet. Gamle velkjente melodier slår inn på de rette tilspunktene.

 

Merker at de har kopiert WoW fra noen patcher/exp. tilbake. Når du går tilbake i tid så savner du noe! Her er Wrath of the Litch type talent tree, noe som er overveldende når du ikke kjenner til treene (Blizzard hadde ett poeng i Cata med å forenkle dem og lage en kort beskrivelse for nye/gamle spillere). En annen ting som jeg savner er å trykke på quest items direkte gjennom UI. I SWTOR må du nemlig inn i inventory og trykke eller legge Q item manuelt ned på quickbaren din.

 

Jeg var skeptisk i starten, men etter å ha spilt litt så ser jeg at SWTOR har potensiale. Jeg kommer definitivt å få en karakter opp til maks lvl, kanskje flere :) Rett og slett digger all storien og all voice over!

Endret av ksjoet
Lenke til kommentar

Virker som EA og / eller Bioware roter voldsomt for tiden. I første omgang så virker det helt åpenbart at nettsidene og forumet deres trenger langt bedre kapasitet ettersom både nettsiden og forumet har hatt alt for store problemer med overbelastning de siste to til tre ukene nå og jeg vil neppe tro at belastningen blir noe mindre rett før, rundt og rett etter release for å si det sånn.

 

Det å ha en nettside (som flere er helt avhengig av å logge inn på for å kunne laste ned klient, osv osv..) og et forum som folk sikkert vil ønske å benytte seg av kontinuerlig før og etter release som de siste ukene har hatt like mye nede tid som oppe tid gir ikke noe godt eller imponerende inntrykk til den potensielle spillerbasen.

 

 

Samtidig så har de klart å rote med sikkerhetsspørsmålene, dette har blitt en påkrevd bit fra EA / Bioware sin side og da er det dårlig at de har klart å gjøre sånn at svar du har skrevet på gitte spørsmål plutselig har endt opp som svar på helt andre spørsmål, og spørsmål som du selv ikke har valgt å ha med i det hele tatt plutselig har blitt aktivert. Det er nå flere som ikke kan logge seg inn på nettsidene, forumet eller klienten på grunn rot rundt disse påkrevede spørsmålene / svarene.

 

 

Det har heller ikke blitt noen testing av de europeiske serverne enda, disse er hvertfall ikke tilgjengelig for BETA-testere for øyeblikket og noen få skulle være oppe for testing ved forrige BETA Weekend men disse kom aldri og det ser ikke ut til å bli noen nå til helga som skal være siste stresstest før release? Det vil si at hele den nye infrastrukturen som har blitt / blir bygget ut i Irland faktisk aldri vil få noen skikkelig gjennomgang eller skikkelig stresstesting før release noe jeg personlig blir en smule skeptisk til, kan det være at det bare vil være amerikanske servere tilgjengelig ved release? Har ikke utbyggingen i Irland gått så raskt som EA / Bioware hadde håpet og trodd?

 

 

 

Nå har riktignok de amerikanske serverne fungert overraskende godt iløpet av BETA-en til nå, de har imponert voldsomt under stresstester hvor jeg selv sjeldent opplever mer enn toppen 180ms selv under en full stresstest med lange køer til serveren jeg normalt spiller på. Dette er jo veldig bra med tanke på hvor serverne er lokalisert og hvilken belastning de har måtte tåle til tider, men samtidig så vil gjerne de fleste av oss sikkert helst spille på europeiske server på grunn av bedre oppkobling, du er mer synkronisert med døgnrytmen til de andre som spiller på serveren osv osv.. Ville vært utrolig kjipt med et scenario hvor du kanskje spiller noen uker på amerikansk server før de europeiske kommer opp og du faktisk må starte på nytt om du skal få spilt på en europeisk server.

 

 

Nå tviler jeg sterkt på at det ikke vil være europeiske servere ved release, men da tyder det på at de vil kjøre på en nylig utbygget infrastruktur som enda ikke har blitt skikkelig stresstestet med noen servere som ikke har gått igjennom en eneste skikkelig stresstest på forhånd? Det lukter unødvendig og frustrerende nedetid lang vei, men la oss håpe jeg tar skammelig feil.

Lenke til kommentar

Jamen det stemmer jo ikke. CST er GMT-tid -6 timer. Og vi er GMT+1. Det er vel ikke 7 timer tidsforskjell, men 5?

 

http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?day=25&month=11&year=2011&hour=10&min=0&sec=0&p1=515&p2=187

 

Vi ligger foran dem i tid? Syv timer for å være nøyaktig, ettersom differansen mellom +1 og -6 = 7? Når klokka er 10:00 så legger vi på syv timer som blir 17:00?

Lenke til kommentar

Jamen det stemmer jo ikke. CST er GMT-tid -6 timer. Og vi er GMT+1. Det er vel ikke 7 timer tidsforskjell, men 5?

 

Hvor stor er forskjellen mellom -6 og +1 ? :p

 

CST er 6 timer før GMT, altså 6 timer til venstre. Vi er 1 time etter, altså 1 time til høyre. Vanlig matte(-6+1) gir feil svar ;)

Vanlig matte gir da helt riktig svar.

Hva er forskjellen mellom 4 og 2 ? 4-2=2

Hva er forskjellen mellom 1 og -6 ? 1--6=... dobbel minus gir pluss så 1+6=7

Endret av Ares
Lenke til kommentar

Skal vi see..da fikk jeg mail om at min beta starter fredag 10 am CST.

 

Fått mail nå jeg og. men jeg får ikke starte før lørdag 10am cst :(

Crap jeg hadde gledet meg til å ha hele helgen til å teste ut så mange klasser som mulig. jaja bedre enn ikke noe ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...