Gå til innhold

Hva spiller du mest?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om dagen sitter jeg forran min Slitne gamle traver av en PC dunk og spiller CM4 (Takker for tips om hva som kan prøves i tråden min btw;) Og Rise of Nations.. Første gang jeg lenge jeg ikke bruker opp tiden min på rollespill faktisk :shrug:

Litt synd egentlig der der.. Uannsett!! Nå har sola kommet! Feriepenger og skatteoppgjør likeså, så kast alt av spill og kast deg selv ned på aker brygge!! Der tilbringer iallfall jeg og min gode venn, pilsen, et par uker nå!! :woot::yes::woot::yes:

Lenke til kommentar

Gothic 2 er det spillet som jeg har sittet mye med i det siste. Gothic, både 1 og 2, er et vanvittig bra RPG spill. Jeg pleier ikke å like slike spill så mye, men da jeg først testet Gothic ble jeg hektet. Jeg synes faktisk at det er litt vanskelig å rive seg vekk fra spillet. Det er slik at jeg nesten deltar i verden spillet bringer frem, det er rett og slett helt utrolig. Dere som ikke har prøvd dette spillet, bør nesten sjekke det ut litt. Det var et ukjent spill for meg til mitt søskenbarn introduserte meg for spillet i fjor. Det tyske firmaet som står bak spillene er ikke særlig kjente, men for Gothic 1 og 2 fortjener de masse ros. Det som er kjekt her er at du er en "nameless" helt, som skal "redde verden"... Det er ikke slik at du velger karakter i begynnelsen av spillet, slik som for eksempel Morrowind, men du utvikler karakteren i den retningen du vil mens du spiller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...