Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jaja skjønner ikke akuratt denne da norge har mye strengere våpenlover enn usa..

Nesten som å sammeligne bensinprisene usa/norge..

 

Det er ekstremt mange våpen i norske hjem. Heimevernsfolk, jegere, skyteklubber, klenodier fra krigen og de som har dem ulovlig. Til og med jeg har en jævla AG i skapet, og jeg trenger ikke låse den inn engang siden jeg bare har en og den er fra hæren (riktignok uten tennstempel, men jeg går ut i fra at det ikke er noe problem å få fatt i et slikt om man vil).

 

Og uansett, det Halvorsen varsler er at de skal øve på situasjoner med skyting på skoler. Ha planene klare for det. Senest i fjor drepte en gal fyr nesten hundre barn på Utøya, og så kommer du hit og sier at man ikke skal ha beredskapsplaner for slikt i Norge fordi vi har strengere våpenlover?

 

Kan du tenke deg hylekoret som hadde vært i media og blant politikere og på dette forumet om det hadde skjedd skyting på en skole i Norge av det omfang vi har sett i USA (og Finland og Tyskland!) de siste årene om de ikke hadde utarbeidet instrukser og beredskapsplaner for hvordan lærere skal opptre i slike situasjoner? Har du lagt merke til den ekstreme kritikken politiet og enkelte departementer og regjeringen har fått i Norge det siste året nettopp fordi de ikke var godt nok forberedt på situasjoner som dette?

 

Skjerp deg. (Eller les artikkelen i stedet for bare overskriften).

Endret av Sexylubb1
Lenke til kommentar

når man har måkt rein en innkjørsel og "idioten" som brøyter veien dumper snøen der man har måkt.

 

Prøv alle de idiotene som tømmer snøen sin foran mine laste/losse-steder på ruta mi med lastebilen. Det er liksom jævlig opplagt at det er lagt opp for at noen bruker den plassen til å gjøre dette. Eller snuplassene (som gjerne er merket). Neida. Dumpe snøen. Privatbilistene må frem! Arbeidere i trafikken får klare seg selv.

 

Hadde vel kosta en del å smelte om alt, men fortsatt.

 

Som oftest mindre enn det koster å utvikle nye råvarer til metall. Det er derfor det er viktig å resirkulere metall og glass, folkens! (Irriterer meg grønn over folk som slenger metall og el-varer i søpla).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ikke /b/ som gjør folk til /b/-tards. Det er /b/-tards som gjør /b/ om til et høl. Med andre ord, man finner /b/-tards utenfor /b/.

 

Greentext og kalle noen faggot for å bruke /r9k/ er ikke noe /b/tard-opplegg. Greentexten var for å få frem ett poeng. /r9k/ er shit, det er bare /b/ i en annen kamuflasje. Akkurat om jeg er /b/tard eller ikke er opp til deg å bestemme.

Endret av Kaymeerah
Lenke til kommentar

Jeg hater naboen min, han er stille sånn ellers men han begynner å spille musikk kl 7 om morgenen som han gjorde i dag og holdt på i 3 timer og det rista i hele blokka. Ååårh. Heldigvis har vi det sånn i blokka att sikringsskapene er ute i ganga av en eller annen syk grunn så neste gang stikker jeg av med sikringen hans :p

Å ta sikringa til leiligheten kan ødelegge elektrisk utstyr. Prat med fyren først.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...