Gå til innhold

Må bandnavn bety noe?


EddieVanHalen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

De fleste bandnavn betyr noe, men det kan jo være litt ymse hva de betyr:

 

1. Vi bor ved Frognerparken, og spiller skikkelig urban gangsta, så vi kaller oss "Daniel & Christoffer in da hood".

 

2. Men først spelte vi pønk. Musikken vår var så steinhard at mora til Petter sa vi måtte øve i garasjen istedet for i kjelleren. Da het vi "Rabies attack".

 

3. En gang på en fest så røyka vi nesten pot, det vil si at noen andre gjorde det og vi inhalerte lukta, så ble vir skikkelig psykedeliske assa. Så da fant Daniel på at vi kunne hete "Lucy in the sky with diamonds". Helt sykt liksom, bare kom til ham mens vi satt i parken etterpå og cool'a.

 

4. Så ble vi 17 og hadde den erfaringa, men visste ikke hva vi skulle spille lenger. Vi spelte gangsta asså, (hvorfor ellers skulle vi gå med solbriller og caps i november), men faren til Christoffer sa at hvis han ikke skulle bruke gitaren lenger så måtte lillebroren hans få arve den. Så vi lurte på om vi skulle spille psykedelisk fuzz-gangsta og døpe om bandet til "Lucy in da hood with rabies"...

 

....

 

15. Ja det var tider det, Daniel. Se her er annonsen vår i Akersposten: "Lørdag 23. november i TV-stuen på Lille Aker sykehjem: Gryta hennar mor! Hyggekveld med Daniel og Christoffer."

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...