Gå til innhold

Rift: Planes of Telara


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Warfronts!

 

Jeg har aldri vært fan av instance-PvP der poenget er å "tjene" valuta som favor og erfaringspoeng (Prestige) fortest og enklest mulig, som gjør at folk soner inn i disse arenabaserte brettene i full hast, og driter i den åpne verden som ellers var lekeplassen før lvl 50 (for de fleste). Jeg ønsker å løpe rundt i et område, helt uforutsigbart, angripe en gruppe som sliter med en Rift (eller bare generelt), og se det hele danne seg om til en herlig og vidunderlig krig. Mellom Defiants og Guardian. Dette er sjarmen til et MMO, og det som får en til å føle at MMO er et MMO; Massivt!

 

Her trodde jeg Rift skulle blomste både vakkert og duftende. Det gjorde jo det også... I starten. Jeg sutrer sjeldent, og jeg har god tålmodighet, men nå begynner det å renne ut. Jeg er PvP-boi. Men jeg er så lei av Warfronts nå, at det snart renner over. Det som også lukter til en viss grad absurd er at PvP serverene byr ikke på særlig mer PvP enn PvE serverene, så lenge det ikke er NOEN som tar seg bryet med å gå utenfor bymuren. Trykk "join Warfront", vent 1 min, og spill samme sonebaserte brettet man har gjort mange hundre ganger tidligere. PvP serveren jeg spiller på er en PvE server uten en eneste dedikert PvP guild (eller jo, men de som er, har ikke flere enn 5-10 medlemmer), det er altså en PvE server med et meningsløst PvP "ruleset".

 

Jeg forstår jo hvorfor. Det er fordi folk tjener mer og fortere med å trykke "join warfront". Selvfølgelig. Det skal ikke nødvendigvis være artig, gøy, eller kjekt, det skal være givende. Man skal tenke én ting; tid er penger. Jeg synes selvfølgelig ikke det, men det ser ut til at ekstremt mange tenker akkurat slik. Jeg nekter å tro at folk flest heller vil spille samme Warfronts brett opp igjen og opp igjen, enn å samle en gjeng og gå ut i "den store verden" og krige der spillet egentlig foregår, der det har noe å si hva man gjør. Der man vil kan påvirke spillerbasen. Hva gjør man i Warfronts? Jo, man tjener godt og fort, men det er jo DRITT kjedelig etter å ha gjort de utallige ganger før.

 

Er det noen andre med formeninger rundt PvPen i Rift? SPØTT UT!

 

ZOMG n00b lol imho wall of textZ tbh

Lenke til kommentar

Enig med Bulletus, ihvertfall verdt å prøve ut, jeg foretrekker lett Rift over WoW pga et mer voksent community og en litt mørkere atmosfære rundt selve historien i spillet.

 

Du lyst til å joine oss på Riptalon da Bulletus? :p

Prøver å få i gang en guild til oss på forumet og andre skandinavere :)

 

Tusen takk for tilbudet :) Jeg er nedsylta i en guild på Bloodiron for øyeblikket hehe , men på sikt kommer jeg til å teste ut andre sharder :)

Lenke til kommentar

Jeg ønsker å løpe rundt i et område, helt uforutsigbart, angripe en gruppe som sliter med en Rift (eller bare generelt), og se det hele danne seg om til en herlig og vidunderlig krig. Mellom Defiants og Guardian. Dette er sjarmen til et MMO, og det som får en til å føle at MMO er et MMO; Massivt!

 

Ahhh... Krig i en sone om å få ta bossen på en massiv invasjon... :D Episk! Husker et par av de, og dette var PvE server. Flere som var satt til PvP, og etter hvert ble det en mølje uten like med bosse som dytta folk rundt over alt, Defiants og Guardians som sloss like mye mot hverandre som mot bossene etc. ^_^

 

Guardians vant btw. ;D

Lenke til kommentar

Fant ut at det finnes to tråder om Rift på forumet, så får reposte denne her, siden denne tråden virker litt mer aktiv :) :

 

 

Jeg har aldri spilt noe skikkelig mmo før, men vurderer å teste Rift. Siden jeg er nybegynner på alt som har med dette å gjøre, lurte jeg på om noen har tips til en god og stabil class.

 

Har sett litt gjennom noe filmer og synes spyd/lang øks virker fett, så tenkte å ha Beastmaster som main class, Champion som second class også kanskje warlord til slutt. Vil dette funke? Kan alle angrepene til alle klassene brukes med det våpenet? Er ikke noe fan av å måtte bytte på våpen

 

Andre tips til en nybegynner? :)

Lenke til kommentar

Haha, les korrektur EN gang iallefall da ;)

 

Vurderer å begynne å spille rift igjen. Jeg så anmodninger til en Norsk guild fra forumet tidligere i tråden, er den oppe og går?

 

Cleric er også utrolig lett og starte med, mye fordi de er udødelige i Solo pve.

Endret av Neppe
Lenke til kommentar

Jeg startet på nytt (Har en level 50 med full epic) og selv om de nye eventene er det "samme gamle" så føler jeg iallefall at jeg er en del av noe, og du kan ta et avbrekk fra "Drep det" "Hent det" som er standard for sjangeren. Jeg synes disse eventene som Trion ser ut til å komme ofte med er inkluderende. Men jeg sitter med følelsen at jeg skulle ønske de kom med mer hver gang, enn så ofte som de gjør. For så fort de er ferdig med en patch si 1.3 nå, så kommer det en ny, med en ny event. Det virker litt masete, og du blir satt til å gjøre dailys av samme kaliber igjen, for å få en liten oppgradering. Selvfølgelig er dette aktiviserende, men er det så lurt?

 

Hadde man hatt litt mer mellomrom (Pusterom) mellom hver patch (eventer) så hadde de kanskje føltes mer givende hver gang. Content updates er genialt, og det legger ikke nivået så høyt at bare de mest dedikerte har mulighet til å gå igjennom det. På den måten skaper de mer et casual spill for alle, mens de virkelig diehard hardcore spillere blir litt missfornøyd. For meg er det helt greit, siden jeg ikke har tid til å dedikere en livstid til et spill.

 

Jeg startet på Riptalon, der noen andre i tråden sa de hadde startet. Har ikke sett noen av dem online, men jeg har møtt mange og det virker som en aktiv server. Jeg angrer meg ikke for at jeg tok turen tilbake igjen iallefall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...