Gå til innhold

Nekter å lansere spillet sitt (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har i grunn svært lite sympati med markedsaktører som klager på markedet. Lag bedre spill istedet for å klage. De som vet hva de vil ha, finner det uansett.

 

Hvorfor? Nå vet jeg ikke hvor berettiget det er i dette konkrete tilfelle, men når en leverqandør har i praksis monopol, eller stor makt på "infrastrukturen" (plattformen), så kan det være gode grunner til å klage som innholdsleverenadør.

 

AtW

Lenke til kommentar

Da går man til en annen plattform, eller lager sin egen.

 

Men dette er ikke tilfellet her, alt det handler om er en topp 20 salgsliste, som det er vanskelig for nye spill å komme inn på. Klagen går ut på at man ikke synes MS gjør nok for å promotere nye spill utover de gamle bestselgerne.

Endret av -sparks-
Lenke til kommentar

Burde de ikke også protestere på at mange land, Norge inkludert, ikke en gang får muligheten til å kjøpe disse indie spillene?

 

Helt enig!

 

Dette kunne dere skrevet en artikkel om hw.no!, Det er en del norske indie-utviklere rundt om kring, og det er jo utrolig kjipt å ikke ha tilgang til sine egne spill her i Norge... Kanskje dere kan ta kontakt med Microsoft Norge og spørre de hvorfor det er slik? Kanskje pushe gjennom en endring?? Jeg er ihvertfall med på en underskriftskampanje ;)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...