Gå til innhold

Pin på en BIOS-chip.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du vil komme langt med å gi oss teksten som står på brikken, hvis det står tekst der. Forskjellige hovedkort bruker forskjellige brikker, så det vil være tilnærmet umulig å komme med noe som du kan bruke. Med mindre du kan gi oss mer og gå på.

Jeg regner med det er frekvensen på oscillatoren til selve bios-brikken du mener, og ikke den vanlige klokka som viser tid og dato.

Lenke til kommentar

Ja, det jeg gjorde i usa var: bildefil på "svart - hvit - svart" i en mobil. Da klarte jeg å stoppe klokken i en still modus. Men nå vil jeg flytte klokken til å telle fra 0 til f.eks -2011 (IKKE +).

Den bildefila, la du den inn i bios på en telefon slik at klokka stoppa? eller brukte du den som bakgrunn?. Var den en animasjon, eller var det tre farger i samme bildet?. Og måtte du gjøre det i USA, eller kan det også gjøres i Norge?.

 

Uansett, hvis du skal gjøre det på datamaskinen din, så skaff deg Ubuntu, eller noe annet, der du har full mulighet til å endre disse tingene i kildekoden. Så vidt meg bekjent er det ikke mulig å få klokka i Windows til å gå baklengs.

http://en.wikipedia.org/wiki/System_time <- Der finner du relevant informasjon til det du er ute etter.

 

Og forresten, er det ikke bare å sette en minus framfor datoen?. Er ikke det mye enklere enn å ..., jeg vet forresten ikke hva du hadde tenkt å gjøre med biosbrikken. Hvis du bruker en tusj som ikke er vannfast, og tegner inn en minus framfor datoen på skjermen din, også stiller du den tilbake vil den fortsatt telle baklengs. Det eneste jeg ikke vet, er hvordan du starter på år 0. Men jeg tror ikke det skal ha noen praktisk betydning for deg, da du umulig kan leve i 2000 år. Uansett hvilken vei klokka di går.

 

Tør jeg spørre hvorfor du vil ha en minus framfor datoen?.

Endret av Dj_eLmO
Lenke til kommentar

OK, jeg skal forklare delvis.

Det jeg gjorde i usa var: klokka gikk tilbake til 0, dere teller positiv, men datamaskin teller negativ mot 0. Jeg måtte bruke tankekraft til å få klokka til å stå stille og tenke positiv hele tiden. Det gikk bra men jeg ble alvorlig syk etterhvert. Nå vil jeg få klokka til å telle motsatt retning fra 0. Ikke som den første jeg forsøkte fra 2009 mot 0, men 0 mot uendelig negativ pol. På den måten kan vi få maskinen til å "jobbe" for oss.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...