Gå til innhold

Acer Aspire TimelineX 3820TG


drberg

Anbefalte innlegg

OC-Freak, da jeg oppdaterte til 10.8 eller 10.9 (husker ikke helt hvem), så fungerte ikke switchingen mellom ATI og Intel-kortet skikkelig.. så jeg installerte driverne som var på maskinen når jeg fikk den, og maskinen tuller ikke lenger da jeg switcher!

 

Hvis jeg installerer 10.10, vil den driveren støtte swicthing? Mener å ha lest at dette ikke var støttet i tidligere versjoner (som jeg har prøvd, nevnt over).

 

JEg har forresten 4820TG..

Endret av beverpower
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker og bukker det hjalp, med begge problemene:)

 

Er eier av denne praktmaskinen selv, imidlertid har jeg et par irritasjonsmomenter.

For eksempel:

 

1. Når maskinen er koblet til 42t tven min vil den ved avspilling av mørke scener av dvd/bd dimme lyset slik at de blir enda mørkere.

 

 

2. I avspilling av mkv. eller andre store dvd/bd filer vil lyden hakke når jeg bruker VLC

 

Noen som har opplevd det sammen eller har en løsning på disse problemene?

 

Bruker ikke HDMI på min (har en bluray spiller som spiller mkv og de fleste andre formater jeg trenger + ekstern USB HDD til filmlagring ;)).

 

Men du kan jo prøve å oppdatere drivere til skjermkort og lydkort:

 

Nyeste ATI 10.10d, modifisert til å virke på mobility kort også: http://www.mediafire.com/?i0qmim5wd0cy0e6

 

Nyeste realtek driver (versjon 2.54): http://218.210.127.131/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

 

 

 

Takker og bukker, det hjalp meg med begge probeleme:)

Lenke til kommentar

Det første jeg gjorde når jeg fikk min 3820TG var å skifte ut hd med ssd. Er "grei skuring" som du sier. Jeg benyttet meg av en ekstern usb hdd docking og clonet (brukte Acronis) den gamle hdd til ssd og skrudde den inn. Maskinen er utrolig kjapp i utgangspunktet, og med ssd så står den ikke tilbake for hovedpc'n min på annet enn de tyngre spillene. Batterimessig virket det ikke som om jeg sparte så mye, jeg har 12 cells batteri, så kanskje en halvtime lenger. Vanskelig å si..

Lenke til kommentar

"Driverpakkeversjon 8.713.3.3-100420a-099253C-Acer"

Har ikke oppdatert eller prøvd på det ettersom det har fått noen uheldige utfall hos bekjente da det er litt kluss mellom de to skjermkortene og driverupdates. Overrasket over hvor lik den er i ytelse i forhold til min gamle stasjonær med e6600, 8800GTX og 4gb middelmådig ram.

Lenke til kommentar

Har ren w7 (home premium) install, installerte 2 drivere fra acer, skjermkortdriveren og driveren for at hurtigtaster skal virke (husker ikke navnet). Resten lastet jeg ned fra komponentprodusentenes sider for å få siste versjoner. Deretter oppdaterte jeg ATI driveren, har nå 10.10e og har ikke hatt noen problemer så langt.

 

Hos meg funker alt, switching, opplevelsesindeks osv.

Lenke til kommentar

Funker fint å spille her, med unntak av at klokke-gadgeten ikke kan være på skrivebordet, fordi det feltet da blinker i spillet hver gang sekundviseren flytter på seg.

 

Jeg installerte Win7 Ultimate N, og det er der jeg tror problemet med opplevelsesindeksen er. Jeg mistenker at det krever Windows Media Player for å funke. Uansett, ikke så nøye, siden spilling funker fint.

 

Fikk forresten 7609 i 3DMark06, med en i5-460M og 8 GB RAM.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jajaja, har tydeligvis plukket opp et korrupt register på pc'en. Restoring funker ikke. For andre tråder: 3820TG, WIndows 7

 

Er denne siden å stole på? Tenker da på at en clean install av Windows og recovery av filene på harddisken vil fikse problemet. Likevel, programmet de viser til koster penger, og jeg stoler ikke på pirat-versjonen på nett. Andre brukbare programmer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...